Şimdi Ara

Para bitti aşk bitti... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birde çok -yom -yoz olmuş
  • geçmiş olsun kusura bakmada anlamıyor musun kızın paranda gözü olduğunu resmen sömürmüş seni!!
  • Valla arkadaşım yanlış anlama , kusurada bakma ama enayisin sen. 1.5 ayda 4.000 lira para harcamışsın. Ne için? Evlenecek miydin de bu kadar üstüne düştün? Hâl ve hareketlerinden anlamadın mı ne mal olduğunu?
  • kurtulmuşsun hocam boşver
  • adam olsan kelepçeye bağlatıp akşama kadar ferre izletip çostururdun ama kıza 4 tl yedirdiğine göre kız senı fena keklemiş.Yani;

ÇİTLENBİK OLUM KEKLENDİK

XD XD XD ZAAAA
  • evet bu gıbı durumlarda bıtırmeyı dusundugun anda ,o dusunceyı harekete gecıreceksın.bende cok sık ılıskı yasamam ama bıtırmem gerek dıyıpde bıtırmedıgım son ıkı ıliskım de yurumedı,

o cumleyı kuruyorsan aslında ıslerın yolunda gıtmedıgını goruyorsun aslında,

neyse hayırlısı olsun ,bu zamanlara dıkkat hasarlı bır ılıskının yerını doldurmak ıcın cokda uygun olmayan yenı bır kıza tutulma,
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

hocam eski kız arkadaşınla bu sana oyun oynamış olmasın ?

oynasa ne yazar herşeye ragmen arkadaş malı götürmüş

nerden bilion olm yazmamış ki :)

Herhalde evde çekirdek çıtlatmadılar

adam yazmış bro olmamış öyle bişi

Valla olmamış

• hocam afedersin söylemek istemezdim ama resmen yolunacak kazmışsın sen de. hatun da en temizini yapmış cırlatmadan yolmuş. son tüyünü alırken de cırlatmış.

zaten uzak mesafeli bi ilişkinin başlarında kalkıp ayağına gidip bide orda misafir gibi davranmayıp elini bu kadar cebine atarsan bu kız kendi kredi kartını bile ödetirdi ucuz yırtmışsın

ahada bu kadar derim
  • sevdiğimi sandım ya ne bilim..ki seviyordum da yani..

ayrılık sebebi çok saçma geldi ya belli yani bişe arıyodu onu buldu yapıştırdı

vurun ölmedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

harbi diyorum bak senin kaybettiğin paraya ben acıdım. o paraya dana keserdin bi tane.
    Çok iyi söylemiş, daha ilerisi yok.
  • Hiç bir yorumu okumadım varya yemin ediyorum iyi olmuş sizin gibi adamlar olduğu sürece bu kızlarda sizi kaz gibi yolacak yolacak yolacak bir de iğrenç,kusturucu tripleri çekip üstüne tüm hesaplarıda kitleyecek , 1. tribi attıktan sonra ayarı verecektin böyle kılıbık davranırsan kız seni yola yola yola madara eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 20 Aralık 2011; 22:13:33 >
  • kurtulmuşsun , canını sıkma
  • Hepsini okudum tek diyeceğim yazık lan
  • http://www.youtube.com/watch?v=QFwS9NqoVOA

gel sende bizden ol derim.
    ben yaşam mantelitemi değiştirdim bu şarkıyla.çok rahatım.sana da tavsiye ederim.ben de onlardanım şuan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

içimi dökmek için yazıyorum özet geç falan demeyin.

1.5 aylık bir ilişkim vardı.eski kız arkadaşımın, arkadaşıydı.Şudur budur derken çıkmaya başladık..herşey güzel gidiyordu.

bir kaç hafta sonra küçük hanım bir havalara girdi anlatamam prenses sanki anasını satıyım.

dansöze baktık diye geceyi zehir etti.masaya gül attırdım bi tane mi gül alıyosun dedi(320 lira hesap ödedim o gün)ertesi gün gittim 20 tane gül aldım kalpli çukulata falan filan öle barıştık.

Bi hafta sonu yanıma gelcekti hastalanmış gelemedi.ben ankaradayım o eskişehirde.bende sürpriz yapim şuna bi dedim alkollü oldugum halde gece 12de kalktım bastım gittim.yolda da sinir sinir mesajlarım attım buna işte benim için hevestin falan dedim öle bi yolda ayrıldık.saat 1:45 falandı eve gittiğimde ablası çıktı.nerde dedim bizimki konsere gitti dedi.Aynen geri döndüm ama nasıl döndüm bide bana sorun.

Dönüş yolundayken aradı.nolur dön işte ayrılınca çok üzüldüm dışarı çıktım ondan dedi.Dedim ben dönüyom istersen gelirsin.öle geldi barıştık işte.

bu olaydan sonra aslında kesin bitircektim hata ettim.

geçtiğimiz hafta sonu yanımdaydı.geldi bi triplerde falan bi havalar dedim noluyo? cluba falan gittik eğlendik.pazar günü de arkadaşlarla okey oynadık hesabına yenildik.

ama bizimki hiç umrunda değil oyun, gelsin ordan tiramusular gitsin portakal suları falan iyi tabi ona giren çıkan olmıycak.Diyom ki az oyuna bak lütfen dikkatli oyna diyom ne laf yaptın be veririz parasını dedi(bir kere elini cebine attırmadım,sanki biz parasındayız olayın).hırslı oynarım ben kaybetmeyi sevmem

yine aynı masada arkadaşlar konuşuyoz işte yağla balla besliyom ben bunu dedim.
    akşam eve geldik film izliyoz bişe yok, 2.filmi izlerken birden çek elini ne sarılıyon falan dedi.dedim nooldu bişe yok falan dedi.gece de bi tripli böle uyku tutmadı beni sabaha kadar dizi izledim.Sabahda okula gittim geldim bi tripli yine.Nooldu diyom bişe yok diyo.Hey allahım dedim akşam trene bindircem nooldu diyom gider ayak söyledi sen kimsin de bana yağla balla besliyom diyosun.Al dedim valizini ben gidiyorum.

BURALAR ÖNEMLİ

bana dediği laflar bakın şimdi: çok kabasın işte o gün bana g.tün gözüküyo dedin(tayt giymişti) yağ bal olayını söyledi.işte ben aşık oldugum adamın böyle olmasını istemem falan dedi.Eski sevgilin bana demişti işte zamanında çok kaba falan filan diye onları haklı çıkardın dedi.Bişeler daha konuştuk ben ayrılmak istiyom dedi ok by dedim.

Benim bu kız için yapmadığım şey kalmadı diyebilirim.gece kalkıp su bile getiriyodum o kadar düşünün.

kalktım eskişehire bile bıraktım bunu kaç kere.dediği lafa bak arabam olsa bende seni bırakırdım ne var pedala basıyon gidiyon?? mazot kaç lira haberi yok heralde.

işte bişe yapıyon 10 kere söylüyon?? söyletmesene güzelim o zaman kendine bir kere odamı topladın mı bir kere kahvaltı hazırladın mı, kalkıp eskişehirlere geliyoz bi çorba ısıtıp önüme koydun mu..ver parayı yesin ver parayı gezsin oh hadi gözlemeci hadi kahvedünyasına hadi piye saç babam saç

1.5 ayda 4000TL para harcadım.ve artık kurudum bittim kenarda olan paramı yedim sağa sola borçlandım kendi ödediğim kredi kartımın borcu tavan yaptı...param bitti kurudum öldüm bittim eridim.

ama yine yok yine yok nasıl bir hayat yaşıyodu acaba. ya daha neler var da yazmıyom face'i falanda temizledim msjları da sildim.

yani şu kadar şey yapıyor bide kendine laf söyletmiyo ya en çok o zoruma gitti.sanki 4x4'lük bir kız da hani..

çocukluk arkadaşım demişti bana o kıza dikkat et o kadar diyom sana diye..

sıkıntı...

kardeşim çok merak ettim şu kızın bi fotosu var mı yada face?dünya güzelimiki bu kıza bu kadar masraf yapmışın neyse ya büyük konuşmayayım Allah yardımcın olsun bu arada ss koy pls

• ss yok.Bence dünyanın en güzeli diyelim sevdim yani..

yazık harbi bana ya
  • cümle cümle okudum onları bana yaptıktan sonra onu yıkamadan bırakmazdım,kaldı ki 1.5 ayda ne aşkı hocam hangi hızla bu kadar samimi oldun,o 4000 tl'ye sana eskişehirden ankaraya her km'de istediğin uyruktan sevgili dizerdim
    neyseki kurtulmuşsun ama intikamı olmalı bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opium Mar -- 20 Aralık 2011; 22:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

ss yok.Bence dünyanın en güzeli diyelim sevdim yani..

yazık harbi bana ya

sen kızın adını versene (tabi istersen) özelden, eskişehirde böyle bir muhabbet duydum çünkü
  • Bulunsun.
  • paran yoksa aşık olursun paran varsa sevgilin olur .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.