alınmazsın dimi ? salakslık gerçekten. 1.5 aylık kıza o kadar ilgi neden nasıl gösteriyorsun ve o kadar parayı neye dayanarak yatırıyorsun.
1-2 sene olur anlarım bu ne rahatlıktır bütün kenardaki paran gitti öğrenci halinle yazık.
okudum kardesim hic kafana takma. kalan hayatina bak. ben de yasadik buna benzer seyler simdi isimdeyim gucumdeyim
Tiramusu
kızın bir şuçu yok birader kendin edip kendin bulmuşsun borçla kıza hava yaparsan olacağı bu yukarda onlyone yazmış +10000 diyorum ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol ha tamam sevgilin için yaparsın edersinde bu kadar abartılmaz ki hocam ama nese geldi geçti bundan sonrakilerde aynı hataları yapmazsın
Dostum ayıptır sorması yaş kaçta bu kadar kaptırdın kendini? O kadar para yedirdiğin kızdan hayır gelir mi sence? Hiç mi düşünemedin?
kız için o kadar para harcarsan sana müstehak koçum.
Seni bi guzel soguslemis kiz helal olsun
@smurats kardeşim kadın beyni çok farklı çalışır mesela senden ayrıldı diye o gün üzülür ama ertesi gün uyandığında yeni bi hayat başlar,yeni aşklar falan filan ama erkekler öyle değil ertesi gün olsa bile yine etkisinde kalabiliyoruz eğlenmişsin sonuçta olan olmuş artık ne yaz ne görüş ama böyle bişey var sen bye bye dedikten sonra onun pat diye gitmesini düşünmedin 4 s kuralını devreye sokayım dedin ama ters tepki yaptı biraz akıllı davransan o kızı köpeğin bile yapardın emin ol.Her kız parayı sever evlenip namusumuz dediğimiz kadın bile paramız için gelir kız istemede bile sorulan ilk soru ne iş yapıyorsun (ne kadar para kazanıyorsun).
Bak mesela bi kız bi erkeği çok sever erkek zengin mimar diyelim ama onun hep iyi olduğundan bahseder ama aslında kız mimar diye onla ama bunu kimse o kıza söyletemez,paran olunca kadın beyni otomatik olarak sana aşık oluyor bak kendimden örnek vereyim ben 1.65 boylarındayım boyum kısa ama fena sayılmam inan cebimde para olduğu zaman bana utku ne boylu poslusun diyen kız bile vardı inanırmısın artık önüne bak boş ver mesela ben bazı konularda ön yargılıyım evlenirsem işallah kesinlikle bi ev kızıyla evlenirim üniv dede okuyan kızlar benim için bitmiştir hocam inan çekilmiyorlar eminim çoğu evlense koasına sıcak bi çorba bile yapmaz.
Şimdi git 2 rekat namaz kıl ve şükret,parayı kazanırsın ama namusu kazanamassın
saoooluuun yas 21 hocam..kendim edip kendim buldum evet..400lira borcum kaldi ya borc parayla artislik yapmadim yani birikimimi yedim
quote:
Orijinalden alıntı: Utkuhan
@smurats kardeşim kadın beyni çok farklı çalışır mesela senden ayrıldı diye o gün üzülür ama ertesi gün uyandığında yeni bi hayat başlar,yeni aşklar falan filan ama erkekler öyle değil ertesi gün olsa bile yine etkisinde kalabiliyoruz eğlenmişsin sonuçta olan olmuş artık ne yaz ne görüş ama böyle bişey var sen bye bye dedikten sonra onun pat diye gitmesini düşünmedin 4 s kuralını devreye sokayım dedin ama ters tepki yaptı biraz akıllı davransan o kızı köpeğin bile yapardın emin ol.Her kız parayı sever evlenip namusumuz dediğimiz kadın bile paramız için gelir kız istemede bile sorulan ilk soru ne iş yapıyorsun (ne kadar para kazanıyorsun).
Bak mesela bi kız bi erkeği çok sever erkek zengin mimar diyelim ama onun hep iyi olduğundan bahseder ama aslında kız mimar diye onla ama bunu kimse o kıza söyletemez,paran olunca kadın beyni otomatik olarak sana aşık oluyor bak kendimden örnek vereyim ben 1.65 boylarındayım boyum kısa ama fena sayılmam inan cebimde para olduğu zaman bana utku ne boylu poslusun diyen kız bile vardı inanırmısın artık önüne bak boş ver mesela ben bazı konularda ön yargılıyım evlenirsem işallah kesinlikle bi ev kızıyla evlenirim üniv dede okuyan kızlar benim için bitmiştir hocam inan çekilmiyorlar eminim çoğu evlense koasına sıcak bi çorba bile yapmaz.
Şimdi git 2 rekat namaz kıl ve şükret,parayı kazanırsın ama namusu kazanamassın
gercekleri soyluyosun ya saol :) anlamissin beni ya
anlamıyorum 'şu elini cebine sokmadım' olayını. benim dünyamda böyle bir anlayış yok. afedersinde kız resmen kullanmış seni acı ve gerçek. zerre kadar üzüldüğünü sanmıyorum. medeni insanlar gibi ortak ödemek varken kıza hesap ödetmemek nedir? sokaktan mı geliyor para sanki. barbarlıktan öte değil. yeri gelir tabiki cömertlik açısından jest yaparsında.. insanlar paranın köpeği olmuş.
Parayı çok seven kadınlar,para için herşey yapan kadınlardır bu sözle olayı özetledim
quote:
Orijinalden alıntı: smurats
içimi dökmek için yazıyorum özet geç falan demeyin.
1.5 aylık bir ilişkim vardı.eski kız arkadaşımın, arkadaşıydı.Şudur budur derken çıkmaya başladık..herşey güzel gidiyordu.
bir kaç hafta sonra küçük hanım bir havalara girdi anlatamam prenses sanki anasını satıyım.
dansöze baktık diye geceyi zehir etti.masaya gül attırdım bi tane mi gül alıyosun dedi(320 lira hesap ödedim o gün)ertesi gün gittim 20 tane gül aldım kalpli çukulata falan filan öle barıştık.
Bi hafta sonu yanıma gelcekti hastalanmış gelemedi.ben ankaradayım o eskişehirde.bende sürpriz yapim şuna bi dedim alkollü oldugum halde gece 12de kalktım bastım gittim.yolda da sinir sinir mesajlarım attım buna işte benim için hevestin falan dedim öle bi yolda ayrıldık.saat 1:45 falandı eve gittiğimde ablası çıktı.nerde dedim bizimki konsere gitti dedi.Aynen geri döndüm ama nasıl döndüm bide bana sorun.
Dönüş yolundayken aradı.nolur dön işte ayrılınca çok üzüldüm dışarı çıktım ondan dedi.Dedim ben dönüyom istersen gelirsin.öle geldi barıştık işte.
bu olaydan sonra aslında kesin bitircektim hata ettim.
geçtiğimiz hafta sonu yanımdaydı.geldi bi triplerde falan bi havalar dedim noluyo? cluba falan gittik eğlendik.pazar günü de arkadaşlarla okey oynadık hesabına yenildik.
ama bizimki hiç umrunda değil oyun, gelsin ordan tiramusular gitsin portakal suları falan iyi tabi ona giren çıkan olmıycak.Diyom ki az oyuna bak lütfen dikkatli oyna diyom ne laf yaptın be veririz parasını dedi(bir kere elini cebine attırmadım,sanki biz parasındayız olayın).hırslı oynarım ben kaybetmeyi sevmem
yine aynı masada arkadaşlar konuşuyoz işte yağla balla besliyom ben bunu dedim. akşam eve geldik film izliyoz bişe yok, 2.filmi izlerken birden çek elini ne sarılıyon falan dedi.dedim nooldu bişe yok falan dedi.gece de bi tripli böle uyku tutmadı beni sabaha kadar dizi izledim.Sabahda okula gittim geldim bi tripli yine.Nooldu diyom bişe yok diyo.Hey allahım dedim akşam trene bindircem nooldu diyom gider ayak söyledi sen kimsin de bana yağla balla besliyom diyosun.Al dedim valizini ben gidiyorum.
BURALAR ÖNEMLİ
bana dediği laflar bakın şimdi: çok kabasın işte o gün bana g.tün gözüküyo dedin(tayt giymişti) yağ bal olayını söyledi.işte ben aşık oldugum adamın böyle olmasını istemem falan dedi.Eski sevgilin bana demişti işte zamanında çok kaba falan filan diye onları haklı çıkardın dedi.Bişeler daha konuştuk ben ayrılmak istiyom dedi ok by dedim.
Benim bu kız için yapmadığım şey kalmadı diyebilirim.gece kalkıp su bile getiriyodum o kadar düşünün.
kalktım eskişehire bile bıraktım bunu kaç kere.dediği lafa bak arabam olsa bende seni bırakırdım ne var pedala basıyon gidiyon?? mazot kaç lira haberi yok heralde.
işte bişe yapıyon 10 kere söylüyon?? söyletmesene güzelim o zaman kendine bir kere odamı topladın mı bir kere kahvaltı hazırladın mı, kalkıp eskişehirlere geliyoz bi çorba ısıtıp önüme koydun mu..ver parayı yesin ver parayı gezsin oh hadi gözlemeci hadi kahvedünyasına hadi piye saç babam saç
1.5 ayda 4000TL para harcadım.ve artık kurudum bittim kenarda olan paramı yedim sağa sola borçlandım kendi ödediğim kredi kartımın borcu tavan yaptı...param bitti kurudum öldüm bittim eridim.
ama yine yok yine yok nasıl bir hayat yaşıyodu acaba. ya daha neler var da yazmıyom face'i falanda temizledim msjları da sildim.
yani şu kadar şey yapıyor bide kendine laf söyletmiyo ya en çok o zoruma gitti.sanki 4x4'lük bir kız da hani..
çocukluk arkadaşım demişti bana o kıza dikkat et o kadar diyom sana diye..
sıkıntı...
cool story bro
ne zaman biri yazcak diye bekliyodum bende saol
Resmen benim içim cızz etti. Yaşadığın duruma üzüldüm. 1,5 ayda kesenin ağzını o kadar açmakla büyük hata yapmışsın. Pedala basıyon gidiyo lafı nedir ya. Bu lafa tahammül edemezdim. Ayrıca ben de hırslı oyun oynarım. Kendini nasıl sakinleştirdiğini düşünmek bile istemiyorum.. Yağlı ballı sözü söylemen iyi olmuş. Ayrılık tarihini erkene almış. Daha beter borçlanmadığın için şanslısın. O iki kızla da görüşme artık. Unut ikisini de. Unut..
ayrıca şu tayt olayını evden çıkmadan söylemiştim yani hazırlanıyoduk o ara katlanmış üstündeki şakasına demiştim...