Bildirim
Para biriktiremiyorum ? Bir kiracı ve mirasyedi olmayarak nasıl araba alacağım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ne iş yapıyorsunuz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
h-hocam siz gerçekten md phd değilsiniz değil mi ?
-
Phd md olsa 200k kazanırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiye'de ?
-
Kardeş 60 binle nasıl alamıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurt dışında yaşıyorsa alamaz, kiralar kol gibidir, heryer yamyam olmuş, bu devrin modası kiradan geçirmek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ne sandın ben kocaeli hukuk mezunu halimle 9 ay önce 25k alıyordum sonra kovuldum şuan çok daha küçük firmada 30 35k alıyorum 2.5 yıl oldu mezun olalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 23 Aralık 2023; 19:11:7 > -
60 bin liraya geçinemiyorum diyen ya kolpadır, ya da bir şekilde sürekli harcadığı farklı bi yer vardır. İnsanlar yarım yamalakta olsa 2 çocukla tek asgari ücretle geçinmeye çalışıyor; en azından aç kalmıyor sen 60 bin lirayla geçinemiyorum diyorsun. Para olsam senden nefret ederdim.
-
Almamak en iyisi gibi sanki. Çok lazım olduğu zamanlar oluyor ama ben de alamıyorum. Hesap kitap yaptık gerektiğinde taksiye binmek daha ucuza geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X