Şimdi Ara

Pansiyondaki odamda 2 tane gizli kamera buldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilindiği gibi evden atılmıştım ve yaklaşık 5 gündür bir pansiyonda konaklıyorum. Yurt dolu olduğu için mecburen pansiyonda kalıyorum.

Bugün odamdaki ufak tefek eşyalara falan bakıyordum sıkıntıdan. Bir tane vazo ve bir tane duvar saatinin ön bölmesinde küçücük bir şey gördüm. Filmlerden edindiğim bilgiyle gizli kamera ya da dinleme cihazı olabileceğini düşündüm.

Vazodaki çiçeği elime aldım, o küçücük şeyi 10 dakikada söktüm. Saatin de camını çıkardım ve ondan da söktüm. Ve kamera olduğunu fark ettim.

Şimdilik odama gelen yok. Gizli kameraları çöpe attım.

Yalnız bir mesele var. Laptopumda dün 3-4 saat bir kadınla bir erkeğin yaptığı şeyleri izledim ve 3 kez de albayımı (çavuş olacak hali yoktu ya, kocaman maşallah) tokatladım. Ve gizli kameralar bu ayıp görüntüleri çekmiştir.

Ben şimdi pansiyon sahibiyle efendi gibi konuşsam kayıtları sildirebilir miyim? Ya da polisle falan mı konuşayım?

Şantaj yapılacak birisi değilim. 3 kuruş param var. Ama ya görüntüleri bahane edip ırzıma göz dikerse? Ya da derhal burayı terk mi edeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otel Odanızda Gizli Kamera Bulmak: Bilmeniz Gerekenler

Bir otel odasında gizli kamera bulmak son derece rahatsız edici bir deneyim olabilir. Gizliliğinizin ihlal edilmiş hissedebilir ve güvenliğiniz için endişelenebilirsiniz. İşte bu durumda ne yapmanız gerektiğine dair bazı önemli bilgiler:

Sakin Kalın ve Güvenliğinizi Sağlayın

Gizli bir kamera bulduğunuzda panik yapmak yerine sakin kalmak önemlidir. Odanızı hemen terk edin ve güvenliğiniz konusunda endişe duyuyorsanız otel personeli veya yerel yetkililerle iletişime geçin.

Kanıt Toplayın

Gizli kameranın konumunu ve herhangi bir diğer ilgili ayrıntıyı not edin veya fotoğraflayın. Ayrıca, kamera cihazını bulduğunuz takdirde bunu kanıt olarak saklayın.

Otel Personelini Bilgilendirin

Otelin güvenlik departmanına durumu bildirin. Personeli, gizli kamerayı kaldırmaları, odanızı denetlemeleri ve sorunu daha fazla araştırmeleri için bilgilendirin.

Yetkililerle İletişime Geçin

Gizliliğinizin ihlal edildiğini düşünüyorsanız yerel kolluk kuvvetlerine veya ilgili tüketici koruma kurumuna şikayette bulunun.

Hukuki Seçeneklerinizi Keşfedin

Gizli kamera kurmak birçok ülkede yasa dışıdır. Bu nedenle, yasal tavsiye almayı ve gizliliğinizin ihlalinden sorumlu olanlara karşı yasal işlem başlatmayı düşünün.

Başkalarını Uyarın

Otelde gizli kamera bulduğunuzu başkalarına bildirin. Diğer misafirleri uyarabilir ve bu tür ihlallerin önlenmesine yardımcı olabilirsiniz.

Korunma İpuçları

Gizli kamera kurma riskini azaltmak için şu ipuçlarını takip edin:

• Odanıza girdiğinizde duman dedektörlerini ve diğer cihazları kontrol edin.
    • Prizler ve lambalar gibi gizli kamera yerleştirme alanlarına dikkat edin.
    • Odada yabancı bir Wi-Fi ağı olup olmadığını kontrol edin.
    • Kamera uygulamalarının veya gizli kamera tespit cihazlarının kullanımını düşünün.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Direk savcılığa git kanıtları da sun maddi manevi tazminat davası aç

• Bende niye görüntü gelmiyor diyordum

• değerlenir, aynı fiyata başka bulursan direk geç. ben korkarım abi ya organcıda olabilirler..
  • Allah kimseyi bu duruma dusurmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F685468E4

değerlenir, aynı fiyata başka bulursan direk geç. ben korkarım abi ya organcıda olabilirler..
    SS olmamak ben inanmamak sen istiyor dujjjj verecek 100 dolar daha
  • Kim ne yapacak senin şeyini sonuçta özel hayatı ihlal olduğu için şikayet edebilirsin ama.
    O kamerayı muhtemelen çiftler için koymuştur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde garip bir cihaz buldum!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Kim ne yapacak senin şeyini sonuçta özel hayatı ihlal olduğu için şikayet edebilirsin ama.
    O kamerayı muhtemelen çiftler için koymuştur.
    csb
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Ben de çift sayılırım ama. Bunca senelik elim yanımdaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

SS olmamak ben inanmamak sen istiyor dujjjj verecek 100 dolar daha

Alıntıları Göster
    kameraların resmini atmıyorsan net CSB
  • No ss no guven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçansony

Bende niye görüntü gelmiyor diyordum

• Allah allah nerede bu pansiyon hocam?
    Nezih biryer olsa gizli kamera mı olur?
    Çöpe atmadan önce bakaydın pili mili var mı? Belki daha önceden tezgah kurmuş birilerinindir, bırakmış yada unutmuşlardır?

Şuanda mantıken dava açsan tazminat alabilirsin gibi geliyor. (Hukukçu değilim)

CSB falan değilsen ve olaya kafanı fazla taktığın için düzgün düşünemiyorsan tavsiyem ;
    Pılını pırtını topla başka pansiyona geç. Adamlar o kameraların peşine düşebilir. Pahalı birşeyse dediğin gibi kamera parasını çıkarma amaçlı şantaj yapabilirler..

Kimlik falan verdin mi girişte? Yada tc?

Versende vermesende adamların hem suçlu hem güçlü olup kovalayacak halleri yok, ama dediğim gibi kameralar onlarınsa, pahalıysa, çirkinleşip ya kameraları buldurma yada parasını isteme gibi bir durum olabilir.

Hem erkekliğin 10/9 u kaçmaktır

• Moonwalk yaparak uzaklaştırıldı

• ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Avrupa Yakası'nda hocam. Nezih sayılmaz. Ucuz diye geldim ama rahat bir yer.

Şimdi şöyle diyeyim:
    TC Kimlik vermedim. Ad soyadla giriş yaptım.
    Kameralar elime geçtiğinde bir an paniğe kapıldım ve direkt çöpe attım. Çöp tuvalette. Halen kayıt yapabilir diye düşünüp ellemedim daha. Sanırım kayıt yapsa bile şu an siyah bir ekran gösterir ve muhtemelen bozuldu sanırlar.

Bu tarz kameralar 300 liradan başlar herhalde. Şu anda bana destek çıkacak bir yakınım yok ve davayla falan uğraşırsam param yetmeyebilir.

Demeniz gibi erkekliğimi kullanıp sabah erkenden çıkacağım buradan. Çıkmadan da kameraları aynı yerlerine yerleştirmeyi düşünüyorum. Belki, ilerleyen bir zamanda bu konu hakkında bir şeyler yaptırabilirim ama şu an olmaz.

• Sürekli csb yazıyor bu arkadaş. Bir gün çok zengin bir gün pansiyonda kalıyor

• Hocam kamera bana lazim eger pansiyondan cikarabilirsen uygun fiyata alabilirim senden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • REZarvatuar

• Yakın bir zamanda sana adresi vereyim, gidip bakarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu adamın yazdığı hiçbir şeye inanmayın benden söylemesi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.