Bildirim
'_______ PANASONİCLİLER_______' (1405. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Peki üstadlar 55etw60 için 3730 tl uygun mudur? Yoksa hala pahalı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Atari 800XL -
Bence çok iyi fiyat. Vatanbilgisayarda şu an 4,399.- TL _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: albani
Hayır kardeşim o paneller EDGE-LED tir!! bunlar bildiğiniz LCD paneldir aynen+
Bir de "çakma-Dimming" li paneller vardır örneğin D/W serileri böyledir
bunların ne Full-Led ile ne de LD ile zerre kadar alakası yoktur ve olamaz zaten!
Alınır olur tabiki ama yüksek fiyatlı ise alınmaz! ya da alternatiflere bakın+
Sağolasın üstadım.
Saygılarımla._____________________________ "VAZİFEYİ İHMALE SÜRÜKLEYEN MERHAMET, MEMLEKETE İHANETTİR."
"SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK -
Geçenlerde ZT60 ın 10.500 TL ye düştüğünü gördüm Cevahir Teknosa da. Gayet olumlu bir düşüş olmuş, daha 1 ay öncesine kadar 12.100 den aşağıya fiyatı yoktu.
Seneye bu zamanlar piyasada sıfır olarak bulabilirsem tahminim 7-8 Bin liraya alırım. Zaten evlilikte o zamanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0rtress -- 25 Şubat 2014; 14:31:21 >_____________________________ PSN: o_kale_ -
Digiturk apple tv gibi kanallar aracılığıyla filmleri hangi görüntü modunda izlemeyi tavsiye edersiniz, icf kullanmalımı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben de bir türlü karar veremedim. Ama THX modu gözleri daha az rahatsız ediyor gibi geldi bana. Renkler daha az rahatsız edici. Ya da ifcc den kendine göre de yapabilirsin. _____________________________ -
Teşhir olabilir. _____________________________ -
Hayır teşhir değil cihazın fiyatı bu şekilde idi. Turuncu indirim günüydü. Zaten internette arama yapıldığında da şuanda bu fiyatlar çıkmaya başladı. 1 Ay önce en düşük fiyatı 11.500 dü nette. Cihazın fiyatı gerçekten düştü ve bana kalırsa 8.000 seviyelerine kadar iner 1 yıl içinde. _____________________________ PSN: o_kale_ -
quote:
Orijinalden alıntı: mfatih85
Digiturk apple tv gibi kanallar aracılığıyla filmleri hangi görüntü modunda izlemeyi tavsiye edersiniz, icf kullanmalımı
Bahsettiğin IFCC olmalı değilmi(Pro1/2)?? zira IFC ise farklı bir ayar konumudur!
Pany de ve diğer tüm "ifcc" konumu olan paneller de
A-bunun sett.edilmesi sadece prof.ISF ile olur! böyle bir işlem yapmayacaksanız dokunmayın Default değerline!!
B-bu konum aslında panelin özellikle le de PDP olması sebebiyle DayTime/NightTime mode larıdır! üretici bunları buna göre sett.ediyor!
ancak Prof.ISF yapılırsa bu değerler optimum seviyeye çıkıp(sadece "FILM" için)bir tanesi aydınlık/hafif-loş(çok aydınlık yine olmayacaktır!)
DayTime olarak set edilir;tamamen karanlık ortam için de NightTime değerleri girilir
Bu bahsettiğim ayarlar çıplak gözle izlemeyle ayar edilemezler!
Prof.ISF ile gerekiyorsa sett.eden kişi bunu kilitler(bazı paneller de böyledir! bir daha siz değiştiremezsiniz!)
Sonuç olarak böyle işlemler yaptırmayacaksanız;ifcc "default" değerlerine dokunmayınız!
Bunlar Pany PDP ler de en doğruya yakın olarak SM den ayarlanıyor(HollywoodQV formatına göre!!) zaten panelin en doğru set değerleri de sırasıyla
1-Pro1/2(ifcc den)
2-Cinema(karanlık ortam için) ve THXCinema yine karanlık ortam)
3-THXBright(aydınlık ortam ama çok aydınlık yine olmayacak ve ortam biraz karartılacaktır!)
not;THX mode,aslında THX sertifikalı ve HQV formatına göre,bu THX logulu FILM ler için(1080p/24fps içerikler) en uyumlu ayarlara set ediliyor,bunlara dokunmayın!
Kafanıza göre Film için yine de ayar yapmak isterseniz sadece Cinema mode ile oynayın! diğer modları ellemeyin
ayrıca THX mod diğer içeriklerin izlenmesin de etkin değildir(MP/PS3-4/Xbox/ext.USB-HDD v.s)
>Colour-balance;Hollywood filmleri "sıcaktır",bakıyorum çoğu insan cold/cool gibi blueish sapması yapmış ayarlar ile FILM izliyor,Yalnış! sizin zevkinize karışamam tabiki ama
bu değerler bu filmler için geçerli değildir yani yalnış set ediliyor!
Col.bal;WARM seçiyorsunuz!!
>Vivid col.;OFF
>CATS/ECO;OFF
>16:9 over-scan;OFF(ON yaparsanız org.film ölçüsü bozulur!)
>1080p pure-direct;ON
>IFC;OFF*
>24p smooth-film;şayet içerik 1080p/24fps ise ve ext.cihaz HDMI ile bağlıysa>>>IFC pasif hale gelecek>>devreye "24p smooth" sistemi girecektir!
>Clear Cinema;ON(vertical pixel taramasının doğru çalışması için>>şayet içeriği FILM izleme de TV den(1080i yayınlar da)yaparken ON diğer durumda OFF olacaktır
Adv.settings den;ColGamut/WhiteBalance/ColManagement/Gamma ya dokunmayın!!!!!!
*IFC;bunu OFF yaparsanız motion-resolution(satır işleme)full 1080 olmaz!! normal de PDP lerde full1080 satır işlenir ama IFC sistemi bunu engelliyor!
600satırlara düşüyor,tercih sizin Min.yaparsanız satır işleme yükseliyor ama soap-opera dediğimiz video çekimi haline geliyor(çoğu insan bunu anlamıyor ama gerçek
FILM ci hemen anlıyor,tercih sizin artık)
Ayrıca panel de HIZ sorunu varsa ve IFC OFF olursa bu sefer de stutter(takılma-atlama)efekti oluyor veya benzer şekilde resim bozulması olmaktadır(shimmer/flicker/ghost
ve özellikle blır efektleri olabiliyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 25 Şubat 2014; 15:25:47 >_____________________________ Panel tavsiyesi yapmıyorum! bana ulaşmak isteyenler eMail atabilirler; canozy@yahoo.com/ozyman20002001@yahoo.com
Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
-
42stw60'ın fiyatı 2.055 tl ye düşmüş.ilgilenenlere duyrulur.
www.ereyon.com.tr
Bad Requesthttp://www.ereyon.com.tr/urun/panasonic-tx-p42stw60-42-106-ekran-3d-smart-led-televizyon.aspx#Instalments
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 25 Şubat 2014; 16:58:00 >_____________________________ İki ihtimal var...ya evrende yalnızız ya da değiliz...ikisi de eşit derece korkunç.
Arthur C.Clarke -
Teknosanın internet sitesinde göremedim de o yüzden . _____________________________ -
takip _____________________________
Apple iPhone XR [ANA KONU]
APPLE IPHONE XR / iPhone XR 256 GB (PRODUCT) RED
Samsung E55H7000 / Panasonic 65vt60 / Sony BDV-IZ-1000W Blu-Ray / iPhone XR 256 GB (PRODUCT) RED / Nikon Coolpix P900 / HYUNDAİ SONATA 2,7 V6 GLS AUT -
Sanırım konu hakkında yeterli bilginiye sahip değilsiniz anladığım kadarıyla.
Neyseki birkaç farklı inceleme yazısı okuduktan ve bizzat David K. 'ya sorduktan sonra vt60 ile zt60'ın görüntü açısından tek farkının zt serisinin güneşe maruz kalan ortamlarda daha iyi performans verdiğine ikna oldum. Bu tip bir sorunum olmadığı için vt60 alamaya karar verdim.
Edit.
quote:
Orijinalden alıntı: F0rtress
Geçenlerde ZT60 ın 10.500 TL ye düştüğünü gördüm Cevahir Teknosa da. Gayet olumlu bir düşüş olmuş, daha 1 ay öncesine kadar 12.100 den aşağıya fiyatı yoktu.
Seneye bu zamanlar piyasada sıfır olarak bulabilirsem tahminim 7-8 Bin liraya alırım. Zaten evlilikte o zamanlar
O tv'nin 7-8 bin tl'ye inmesini beklemek ancak hayal olur maalesef. Zaten tv sınırlı sayıda üretildi. Birkaç ay içinde stoklar tükenir.
Ayrıca teknosa sitesinde ürün birkaç gündür gözükmüyor.Muhtemelen stokta kalmadı. Teşhir olma ihtimali var o yüzden.
*İnternetteki fiyatlar her zaman için mağazalardan daha düşük olucaktır. Dipnot olarak ekliyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 25 Şubat 2014; 23:27:44 >_____________________________ Keep silent unless what you are going to say is more important than silence.
-
@destroyer
Z/V için çok evvelce bir çok msg yazmıştım,bu arada en önemli farkın da kullanılan "filtering elements" lerin özellikle Z de,V/G den farklı olarak panelin aydınlık
ortamlar da diğerlerine göre "yansıma" yı daha az yaparak,bu şekilde gündüz izlenmesinin daha iyi hale getirilmesidir,bunu da epeyi zaman evvel yazmıştım,SW den
bu iki panelin de hiç fark yok,ayrıca panel-drive aynı! aynı olmayan sadece katman-filtreleme ki bunun da teknik olarak bir farkı yok,diğer yandan her üreticideki
"Slogan tanımlar" Pany de de vardır! Ultimate/InfinityUltra gibi!!
Bunların olması için Modül tipinin öncelikle "farklı" olması gerekiyor ama böyle değil
Yabancı kullanıcı yorumların da en fazla şikayet FAN ve Buzzz sesidir Z ler de!! Retention yine aşılmış olmayıp eski serilere göre daha fazladır ama bunu ne üretici ne de
bazı inceleme siteleri dile nedense hiç getirmiyor,NEDEN acaba!
Bu adamlar son 3 yıldır hiç bir şey yapmadılar,"destek" ile bu işi götürdüler ama artık yol bitti ve Dükkan kapandı! sürekli bir "Pio sendromu" ile mücadele ettiler kendi içlerinde
ama Pio ya değil yaklaşmak,uzağından bile geçemiyorlar,birisi neredeyse sıfır sorun ile hala gidiyor diğeri sorunlar yumağı oldu yaw
bu arada yine de resim kalitesi
olarak orta da adam gibi bir başka üreticiler de olmayınca da doğal olarak Pany PDP ler de alemin Kralı oldular!
Ancak bu yine de kötü olduğunu v.s göstermez kaldıki yine de her şart da Pany PDP ler özellikle resim kalitesi olarak çok çok iyiler
Z/V serisi de ok dir,PDP alacaklara zaten seçenek de olmayınca bir tek bunlar kalıyor,ANCAK SAmy PDP F85x de özellikle F/P olarak çok ciddi rakipdir ve son derece
kabul edilebilir(Pany lere göre)fiyatlarıyla da bu sene Samy PDP satışın da zirve yaptı! bana hitap eden panel bu değil ama fiyat avantajı sebebiyle de çok satıyor bu
panel,ben Z6 alırım,hele de tatlı rakama olursa çok güzel alırım,LCD bir daha almak istemiyorum çünkü(elimdekiler süper ama yarın nasılsa gidecek,adayım olarak Z6x lar
dan başka seçenek şimdilik göremiyorum)
+++
Sanırım zaten çok az ithal ettikleri Z6 ları,bu herifler stoklardan bitirip,mağazalara vermişlerdir;dolayısıyla yüksek fiyatdan da verdikleri için,bunlar bir süre yüksek gider
ama satılamayınca ya zararına ya da epeyi makul rakamlara indireceklerdir! TR de bir kere PDP pazarı ciddi azaldı,aslında bu azalma 2009 da Pio dükkanı kapatınca başlamıştı
ancak 2012 lere kadar Pio sıfırları fiyatı düşerek devam etmişti,dolayısıyla PDP almak isteyen ve ucuz olsun diyen zaten gidip LGE alıyor
Pany/TR de işi bilmeyince ortaya saçma işler çıkıyor,örneğin geçenler de çıkan çok az sayıdaki 65VX300 ler gibi(iki sene önce de bu panel çıkmıştı)heriflerin daha önce de bir
Z1(2009 Model)macerası olmuştu! 2011/12 de ortaya çıkmıştı!
++_____________________________ Panel tavsiyesi yapmıyorum! bana ulaşmak isteyenler eMail atabilirler; canozy@yahoo.com/ozyman20002001@yahoo.com
Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
-
Yakından takip :) _____________________________
-
çok yakından takip etme gözlerin bozulur
ayrıca Pany PDP Dükkanını kapattı,sorunları da miras kaldı ve iş şansa kaldı
_____________________________ Panel tavsiyesi yapmıyorum! bana ulaşmak isteyenler eMail atabilirler; canozy@yahoo.com/ozyman20002001@yahoo.com
FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500 -
arkadaslar bende 46st33e nin 2.elini buldum 1000tl ye.doğru dürüst hiç kullanılmamış bi tv.bu fiyata alınırmı.bi konu daha var.tv yi hergün görme şansım var.daha önceleri görüntüde bişi yoktu,bügün farkettim ki yakından bakınca karıncalanma var tv de..bu bi arızamı yoksa pikseller yermi değiştiriiyor
ve ayrıca 1000tl ye(2. el) lg50ph670 imi alıyım,yoksa panasonik 46st33e yimi alıyım...ikiisininde 1 yıl garantileri var..ve ben bu tvyi PC monitorü olarak kullanıcam devamlı.bolca oyun oynucam,film izleycem.hdmı cıkışlı ekram kartım var pc m de.sizce bu tvlerden yeterli performansı alırmıyım.açıkcası LG markasını ben pek sevmiyorum ve ön yargılıyımdır bu markaya karsı.ama bi taraftanda biliiyorsunuzdurki panasonic türkiden çekilme kararı aldı.ileride pana tv bozulursa yedek parca bulmakta sorunlar yaşarmıyım acaba...artık kafayı yemek üzereyim :) değerli yorumlarınızı bekliyorum. beni bu dertten bi kurtarın artık :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman741 -- 26 Şubat 2014; 12:16:58 >_____________________________
-
Bence stokların tükenmesi düşük ihtimal, çünkü şuanda Türkiye'de bu cihazlara ilgi yok denecek kadar az. Yoğun araştırmalar yapmayan kişiler, elektromarketlerde bu cihazların yanına bile yaklaşmıyor. Samsung-Lg-Sony öyle standlar kurmuş ki, arada bu cihazı görmek ve beğenmek imkansız gibi. Ancak bu cihazı incelemek üzere giderseniz farkedebiliyorsunuz.
İstanbuldaki en yoğun Teknosalardan biri olan Cevahir teknosada aynısını yaşadım. Gittim dolanıp durdum ve zar zor buldum ZT60 ı. Öyle bir yere koymuşlarki cihazı farketmeniz mümkün değil. Sanki ıskartaya ayrılmış eski yıllardan kalmış eski model tv gibi bir köşeye atılmıştı. Panasonic satış sorumlusu ile biraz sohbet ettiğimizde henüz 1 adet bile satılmadığını öğrendim.
Yani kısacası benim düşüncem Panasonic tvleri piyasadan toplatmazsa, stoklar satılarak kolay kolay bitmez gibi görünüyor. Benim acelem yok zaten evlilik önümüzdeki yıl ve kısmet diyelim kalırsa ve fiyatı iyi olursa alırız olmazsa bakarız başka çarelere
_____________________________ PSN: o_kale_
-
quote:
Orijinalden alıntı: F0rtress
Bence stokların tükenmesi düşük ihtimal, çünkü şuanda Türkiye'de bu cihazlara ilgi yok denecek kadar az. Yoğun araştırmalar yapmayan kişiler, elektromarketlerde bu cihazların yanına bile yaklaşmıyor. Samsung-Lg-Sony öyle standlar kurmuş ki, arada bu cihazı görmek ve beğenmek imkansız gibi. Ancak bu cihazı incelemek üzere giderseniz farkedebiliyorsunuz.
İstanbuldaki en yoğun Teknosalardan biri olan Cevahir teknosada aynısını yaşadım. Gittim dolanıp durdum ve zar zor buldum ZT60 ı. Öyle bir yere koymuşlarki cihazı farketmeniz mümkün değil. Sanki ıskartaya ayrılmış eski yıllardan kalmış eski model tv gibi bir köşeye atılmıştı. Panasonic satış sorumlusu ile biraz sohbet ettiğimizde henüz 1 adet bile satılmadığını öğrendim.
Yani kısacası benim düşüncem Panasonic tvleri piyasadan toplatmazsa, stoklar satılarak kolay kolay bitmez gibi görünüyor. Benim acelem yok zaten evlilik önümüzdeki yıl ve kısmet diyelim kalırsa ve fiyatı iyi olursa alırız olmazsa bakarız başka çarelere
Benzer bir yorumu Istinyepark Darty deki satıs sorumlusu da yapmıstı 'zt60 modele 12-13bin lira verebilecek musterileri biz zaten 15-16bin liralık 70"-75" ledlere ve UHD modellere yonlendiriyoruz' diyerek.
Hatta bana da zt60 almaya niyetliysem, pek satılmadıgı icin ozel fiyat almak uzere merkezle gorusebilecegini soylemisti, 8-9bin liralara inmeden almam deyince.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt