|
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
TV yi ufo elektronik e gönderdim dikey bantlanma diyorsunuz Sanirim yani o niyetle.18 gün sonra dun akşam eve getirmişler.hanim anlamaz tabi .isten 00;30 dönünce bi kontrol ettim ekranda çizikler var.sabah aradim ufo elek. Adam kabul etmedi tabi ben sorunsuz gönderdim dedi.ulan ben mi cizdim bunu .pana tr yi ara deyip yüzüme kapatti telefonu.aradim anlattim UFO yi aramislar tabi adam kabul etmemis.mahkemeye verin diyorlar bu kadar ahlaksizlik olamaz ya.bu arada servis formunda yok yani TV ninteslim alindigina ait evrak yok.ufo zaten bakmiyo ilceme bulmuş bi tamirci ona aldirtiyor TV ileri.aradim o kişiyi abi yarin getiririz dedi.gelin bakin diyorum yok.ne yapayim nereye gideyim bir yol gösterin allah rizasi için.
toz olayı ya da her ne sorun ise? 
kullanıcısına yanıt
PDP nin tadı o zaman çıkar,işte bu sebeblerden dolayı Z6x ok dir