Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (1497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.742
Cevap
178
Favori
1.750.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • demek artık ısrar etmemek lazım pany'lerde,
    5-10 tane iade tv dönüp dolaşıyor olabilir...
  • Merhabalar,

    Benim Hepsiburada.com dan son anda yakalayip aldim diye sevindigim ZT60 icin tam 9 gundur bekliyordum, artik bugun pes edip Panasonic urunu temin edemiyor dediler, siparisi iptal ediyorlar. Ben de bu anlamda konuyu kapatmis oluyorum.
    4K led Tvlerden bana kalirsa hicbir halt olmaz... Alip da tatmin olacagim tek TV bu referans plazma olur diye dusunerek uretimi biten bir modeli almaya kalkinca bu tur sorunlar yasaniyor tabi...

    Neyse simdi 2 sene kadar bu defteri kapatip 65 inch veya ustu OLED beklemek mantikli olacak sanirim, sonucta 50 inch panasonic plazma panelim bana halen cok sadik bir sekilde hizmet etmeye devam ediyor...

    Bir ihtimal projeksiyon olayina girebilirim. Sinema odamda karanlik bir ortam mevcut ve ideal olarak 120 inch diagonal bir goruntu olusturacak olculer mevcut.

    Projeksiyon konusunda asagidaki markalari/modelleri inceledim ama kararsin kaldim.
    1. Panasonic AT6000 - Bu urun 2012 model, yenisi cikmayacak mi acaba? 4K bir model cikarmaz mi Panasonic?
    2. Epson 9200W - Bu urunun kablosuz baglandiginda hicbir renk/hiz kayip olmadan 1080p goruntuleri ilettigini test eden oldumu? Panasonic mi Epson mu deyince Panasonic bana daha yakin geliyor...
    3. Sony VPL VW300ES - 4K projeksiyon olayini Sony mi tekelinde tutacak, bunlar ne zaman ucuzlar yahu?
    4. JVC DLA-X700RBE - Bunlar gercek 4K degil ama goruntu kalitesinin cok cok iyi oldugu iddia ediliyor, goren duyan var mi?

    plazma bir ekrandan sonra projeksiyon tatmin edici olmasi icin ust kalite bir cihaz (fiyati sapikca olmayacak) arastiriyorum. Tabi buna gore alabilecegim en uygun perdeyi de arastiracagim...

    selamlar...




  • tanilcifter T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam , bende sizin geçtiğiniz aşamalardan geçtim hatta benim yaşadığım süreç çok daha sıkıntılıydı.İkinci tvmin iadesinden sonra artık HB'den Panasonic plazmanın referans paneli ZT60 almak istiyordum , fakat kartıma iade sürecinde stokların bittiğini gördüm ve bu yüzden arasında neredeyse hiç bir fark olmayan VT60 modeline kaydım. Eğer istanbul içi oturuyorsanız şuan tek bir kapalı kutu mevcut önce bimeksin Gaziosmanpaşa şubesine gidin ve kutuyu görün daha sonra modelin seri numarasını alıp ve mağazadan çıkın direk olarak internetten sipariş verin eve gelen kutunun direk seri numarasını kontrol edin mağazadaki le aynıysa servis çagırıp açtırın gerçekten sıfır ise kullanın bi sorun varsa iade edin ben öyle yaptım. Şuan 65vt60 kullanıyorum ve ben aynı zamanda yatak odamda projeksiyonda kullanıyorum inanın bu tv nin gerek boyutu gerekse görüntü kalitesi projeksiyonun verdiği zevkin hiç mi hiç aşağısında kalmıyor. bir düşünün derim. Oled tvlerin incelemesini çok yaptım evet siyah seviyesi şuan en kral plazmanın çok üstünde fakat inanın o görüntüde renkler benim gözümü yarım saatlik bir inceleme sonucu çok yordu renler aşırı canlı ve keskin bu benim görüş zevkim tabi kimde ne etki yapar bilemem.Artı ben filmci biriyim doğru düzgün tv seyretmem sadece film eger sizin tvden bekletiniz iyi bir seyir zevki maçlar, filmler vs ise kesinlikle plazmada karar kılın çünkü oled tvde hareketli görüntülerde görüntü kaybı mevcut ve tepkime süresi 3,4 ms gibi birşey. yinede kara sizin kolay gelsin...




  • Merhaba,
    Malesef plazma trenini kacirdik. Acilmamis ambalaj kullanilmamis urun almaya calistim ama olmadi. Bimeks de sadece magazalarda teshir urunleri kalmis.
    Mevcut sinema odamda zaten kullandigim sorunsuz bir 50 inch plazmam oldugu icin su anda daha fazla kasinmayip bir sure beklemeye karar verdim.
    Panasonic Avrupada (ornegin Almanya'da) satilmaya baslayan bir Premium 4k Full Led Local Dimming TV cikardi : Panasonic TX-65AXW904; imkan olursa bunu calisirken incelemeye calisacagim. Ne varsa Panasonic de var zaten :)
    Almaya karar verirsem ucakta nasil getiririm onu dusunuyorum, 60 kg icin Turk Hava Yollari kac para kargo bedeli almaya kalkar acaba?
    Projeksiyon icin de aslinda gonlumde 4K bir model almak var ama Sony halen cok pahali satiyor...
  • İyi forumlar arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim bende 42 st 50 plazma tv var tvyi kapatip actigimda her seferinde tv eco moduna giriyor ayarlardan eco modu kapatiyorum ama tvyi kapatip seyredecegim zaman actigimda eco moda giriyor bunu sorunu nasil halledecem bilgili arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tv'yi geri dönen bir tır'a yüklemeniz gerekir, Pana 65" ler ambalaj olarak çok büyük
  • Tir ile gonderirsem %10-12 civarindaki TAX FREE yi alamam :)

    Bu arada TV nin fiyati 5799 Euro. Ucak da kabul edermi bilmem... THY na bir soracagim bakalim.

    Bu arada benim eksen projeksiyona dogru kaymaya basladi. Soyle 120" sabit cerceveli kaliteli bir perde ile Panasonic AT6000 de alabilirim her an...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanilcifter

    Tir ile gonderirsem %10-12 civarindaki TAX FREE yi alamam :)

    Bu arada TV nin fiyati 5799 Euro. Ucak da kabul edermi bilmem... THY na bir soracagim bakalim.

    Bu arada benim eksen projeksiyona dogru kaymaya basladi. Soyle 120" sabit cerceveli kaliteli bir perde ile Panasonic AT6000 de alabilirim her an...

    Projesksiyon olayı sandığınız gibi çok kullanışlı birşey değil..Çoğu insanın alıp sonra hevesinin geçtiği bir olay..TV niz var, bu projiks.yon cihazını da arada eğlence amaçlı kullanacaksanız, kalabalık bir misafir grubu ile seyredeceksiniz OK..

    Ama Perde de alsanız/gümüş alaşımlı bu iş sandığınız gibi değil...Işıklı ortamda bunaların kalitesi düşüyor, karanlık ortam göre, onda da Perdede pikselleşme olabilir..Bunlar uzun süreli kullanıma gelmez, lamba ömürleri kısıtlı..Yüksek ansi lümenli modeller de çok pahalı..

    4K projeksiyonlar da var ama dediğim gibi özel bir odanızı sinema salonu yapacaksanız işe yarar..Ayrıca 4K ne seyredeceksiniz??Kaynak uyok ortada..

    İyi düşünün derim bu projeksiyon olayı bir hevestir..hayalinizdeki gibi olmaz gerçek kullanımı :)) Çok paranız varsa, dursun kenarda derseniz sözüm yok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Ocak 2015; 19:03:25 >




  • Bunlardan hangisi daha üst model, VT mi; STWmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 19 Ocak 2015; 19:23:40 >
  • Yukarıda saydığınız projeksiyon modellerinin ortalama fiyatları nedir?
  • panasonic gerçekten kaliteli bir tüplü tv mizvar hala canavar gibi
  • Sami Ertaga kullanıcısına yanıt
    ZT referans modeldir.
    ZT > VT > STW diye sıralama yapılabilir.
  • Ya bu kanallarda reklam gösterirken alt tarafta kayan altyazılar plazma tvlerde titreme yapmıyor diye biliyordum ben ama böle yanar söner şekilde titreme yapıyor bu normal mi ?
  • Yayın kalitesine bağlı olarak titreme yapabilir. Ekran büyük olunca reklamın da geçmesi haliyle hızlı oluyor
  • meke kullanıcısına yanıt
    Hpcam motion blur testi yaptım youtube dan yine böyle hızlı geçen görüntüler oluyordu ve yine titreme yapıyor bu normal olamaz sıkıntı nedir acaba ?
  • Plazma titreme yapmaz diye birşey bildiğim kadarıyla yok.
    Ekranda kayan/oynayan görüntü refresh rate altında kalırsa titreme yapar.

    Dikey çizgi işin ne oldu, düzeldi mi?
    Bununla ilgili kumandadan kapalı veya tamamen kapalı durumda ne oluyor diye sormuştum.
  • meke kullanıcısına yanıt
    Hocam özürdilerim ben bana bildirim gelmediği için kaçırmışım. Ya istanbul içi şöyle anlayan biri servis gibi hizmet verse yapsa bütün testleri ve deseki tvnizde şu şu sorunlar var yada tvnizde hiç bir sorun yok rahatlıcam bana sanki birşeyler ters gibi geliyor öncelikle o dikey çizgiler her şekildede var kumandadan kapatıncada var komple tvden kapatıncada. o iz değişik nasıl anlatılırkı mesela gündüz kesinlikle görünmüyor akşam ışıkları yakınca belli oluyor sankı yukarıdan aşşağı bir jelatın yapıştırıpta cıkarmışsın ve iz kalmış gibi.. Birde bu titreme olayı ben sabah evden çıkmadan birkaç test yaptım. Youtube dan network üzerinden şu görüntüyü oynattımhttps://www.youtube.com/watch?v=mC9Bw8SeRH8 ve bu görüntüdeki kayan küpler inanılmaz takılıp titriyor. Nerdeyse test ettiğim led tvlerden hiç bir farkı yok gibi ne anladım plazmadan hareketli görüntülerde plazma kusursuz değilmiydi ?




  • Birde çok önemli olan birşey daha var tvden tvnin beyaz görüntüsü bana çok kirli geldi bu arada ayarlarımın hepsi düşük 40'da. Tvnin ekran temizleme slaytını açınca siyah ve beyaz geçişlerde beyaz renk bana çok kirli geldi
  • dredLe kullanıcısına yanıt
    Ayarları tavsiye edilen rodaj'a düşürdüysen evet öyle oluyor.
    Bir yandan test amaçlı kısa süreli şunu deneyebilirsin; Menüde görüntü modu:Özel'den sinema, vivid vs deneyip beyaza bakabilirsin.
  • meke kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim ama yinede bir kirlilik var sanki tozlu gibi, her yeri değil ama yer yer var bu arada izleme mesefam 2.5 metre ve ben aşırı dikkat ediyorum bunların normal olup olmadığını bilmiyorum . Bu arada diğer iki soruna nasıl bi yorum getirirsiniz titreme ve çizgiler...
  • 
Sayfa: önceki 14951496149714981499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.