Şimdi Ara

panasonic camasır makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
10.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar panasonic camasır makinelerini nasıl bilirsiniz asagıda linkini veriyorum yorumları bekliyorum

http://www.idealesya.com/urun/panasonic--na-140vg3wgn-camasir-makinesi--.aspx

• İlk defa görüyorum
  • Cihaz bence çok güzel, ancak Panasonic'in satış sonrası desteğini araştırmak lazım. Yurtdışında beğenerek gördüğümüz ve videolarıyla yetinmek zorunda kaldığımız cihazların ülkemize gelmesi güzel. Rekabet artsın da şu 350 liralık malları 1000 liraya satan Arçelik'in biraz fiyatları kırılsın, milletimiz yüksek teknolojili kaliteli ürün görsün.

was20763 mü alsak NA-140VG3WGN bunu mu alsak ?

selamlar
  • özelliklerine göre fiyatı çok güzel, panasonicin kötü malını görmedim şimdiye kadar fason ürettirdiği bir kaç ürün dışında, panasonic kalitesine güvenilir o konuda sorun yok, candoğan beyin de dediği gibi satış sonrası destek olayı nasıldır onu araştırmak gerek.

Orijinalden alıntı: mavicik

panasonic mi alsak ? bosch mu alsak candoğan usta?

was20763 mü alsak NA-140VG3WGN bunu mu alsak ?

selamlar

Cihazı izlediğim videoları kadarıyla biliyorum. Bosch özellik bakımından ve tahminimce sağlamlık yönünden daha iyidir. Ancak Panasonic da gayet hoş duruyor.
    Electrolux Çamaşır Makinesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Panasonic NA-148VG3WGN Çamaşır Makinesi
    Her yıkama yükü için su tüketimi (L) 50L
    Yıkama yükü başına enerji tüketimi (kwh) 0.68kWh

MÜKEMMEL
    acaba servis ağı nasıl? bir de alan kullanan var mı acaba?

Orijinalden alıntı: candogan62

Cihaz bence çok güzel, ancak Panasonic'in satış sonrası desteğini araştırmak lazım. Yurtdışında beğenerek gördüğümüz ve videolarıyla yetinmek zorunda kaldığımız cihazların ülkemize gelmesi güzel. Rekabet artsın da şu 350 liralık malları 1000 liraya satan Arçelik'in biraz fiyatları kırılsın, milletimiz yüksek teknolojili kaliteli ürün görsün.

Arçelik 350 liralık malları değil 1000'e yakında 2000'den satmaya başlayacak..ardamarları çatlamış..!!

cardfinans karta 6 taksit 1570 liraya geldi. ürün ellerinde mevcut ilk yıkamadan sonra görüşlerimi sizlerle paylaşırım.

ayrıca bosch 20763 8kg :1.500 lira
    lg 1402 modeli 9kg : 1.450 lira

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavicik -- 26 Mayıs 2011; 17:55:15 >

sirkeciden panasonic türkiye garantili na-148vg3wgn aldım.

cardfinans karta 6 taksit 1570 liraya geldi. ürün ellerinde mevcut ilk yıkamadan sonra görüşlerimi sizlerle paylaşırım.

lg 14402 modeli 9kg : 1.450 lira

selamlar

Hayırlı uğurlu olsun, bence güzel bir tercih. Paylaşımlarınızı ben de çok merak ediyorum.

bir gazla panasonic aldık ama umarım kötü bir seçim değildir. bosch gibi lcd paneli yok. biraz daha eski modeller gibi simgesel ekranı var. kazanı 9 kiloluk lg kadar geniş gibiydi... tabi gözle ne kadar ölçülebilirse o kadar ölçtüm.

orjinal japon yapımı diyor satıcı ama pek inandırıcı bulmadım tabi. kapak açılma olayı ise bosch ve lg'den daha kolay, tık diye açılıyor kapak. öyle çok bilgili değilim ama bir gazla aldık. lg veya bosch düşünüyordum panasonic aldım. bakalım cumartesi eve gelecek ürün, 19 haziranda evleniyorum o zamana kadar deneme fırsatım olursa paylaşırım resimlerini ve görüşlerimi...

selamlar
  • evt arkaşlar biraz araştırdım, sanırım yeni modeller bunlar olsa gerek,

http://www.panasonic.net/ha/e/products/washing_machine/html/index.html

sirkeciden panasonic türkiye garantili na-148vg3wgn aldım.

lg 1402 modeli 9kg : 1.450 lira

selamlar

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Satıcı japon malı demiş, gerçekten japon malımı merak ettim doğrusu. Herhalde eve gelince makinanın bir yerinde veya kullanım klavuzunda yazıyordur ne olduğu. Artık biraz bilgi ve foto paylaşırsınız herhalde, sevindirin biz beyaz eşya severleri

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Ev+Aletleri/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r+Makineleri/NA-148VG3/specifications/7422923/index.html?trackInfo=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 28 Mayıs 2011; 4:12:12 >

Makineyi bugün kurdular, bir kaç fotoğraf çekmek istedim. Ürün Almanya'dan ithal edilmiş gibi duruyor. Daha ayrıntılı bilgiyi en kısa zamanda yazacağım.

Kolaylıkla

Ayrıca: 63 cm derinlik, 84 cm yükleklik, 60 cm genişliği var cihazın. Benim banyo biraz ufak olduğu için bakarak almıştım cihazı tam oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavicik -- 28 Mayıs 2011; 19:12:29 >

• hayırlı olsun. Kaç paraya aldınız?
    Mini bir inceleme bekliyoruz.

lg 9 kiloluk 1450 lira
    bosch 20763 1500 lira
    panasonic ise 1700 lira

sirkeci fiyatları böyle...

ben baya bi pazarlık sonucu 1570'e aldım panasonic'i... ancak 1000 dereden su getirdim. internet sitelerini referans gösterdim, adamlar satan yeri aradı ancak öyle indirip yaptılar. fiyat bir kıstas degil ama yinede dikkate alınmalı...

ürünü kuran servis ilk çamaşır makinesini bana kurdu :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.