Şimdi Ara

panasonic camasır makinesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
10.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçende anneme gittiğimde denk geldim çalışmasına herhangi tıkırtı yok, 1400motor kuvvetinden makinenin kendini kasmadan rahatça yıkadığını anlayabiliyorsunuz. Kurutmayı 1000devirde yaptığımızda gerçekten rahatsız edici bir gürültüyle karşılaşıyoruz ki korkuyorum kurutmada gücü 1400devire çıkartmaya :D

Orijinalden alıntı: zggypop

geçende anneme gittiğimde denk geldim çalışmasına herhangi tıkırtı yok, 1400motor kuvvetinden makinenin kendini kasmadan rahatça yıkadığını anlayabiliyorsunuz. Kurutmayı 1000devirde yaptığımızda gerçekten rahatsız edici bir gürültüyle karşılaşıyoruz ki korkuyorum kurutmada gücü 1400devire çıkartmaya :D

1000 en ıdealı camasır utu kuruluguna yakın cıkıyor.makınenın mekanık parca omru ıcın devır onemlı.su jetı cok guzel cıft taraftan puskurtuyor.benım vestelle aynı.gule gule kullanın

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

eskisi kadar ses çıkartıyor.. rahatsız edici.

malesef ses konusunda basarılı degıl.takırtı yoksa sorun yok

candogan ustad vestelın db degerı ne kadar??takırtı sallantı sorunu bendede yok cok sukur ama sesı fazla gıbı.s a y g ı l a r
  • Arkadaşlar bende aldım makinadan...bugün yıkama gerçekleştirdim...Makinanın cam kapağının üzerinde birde plastik kapak var...eski çift camlı tv ler gibi...Kapağı gövdey e sabitleyen metal parça ve kilit mekanizması metali gayet kaliteli...Bosch-Siemens-Profilo makinalarda bu metal parçalar mat daha kalitesiz dökümden yapılmış...e gö

Arkadaşımdaki Profilo CM1200DTR ile kıyaslarsam;

-Yıkama sesi panasonic te daha fazla...

-Yük dengelemesi CM1200DTR ye göre biraz daha kötü ama daha hızlı..Panasonic in amortisörleri yumuşak(CM1200DTR DE elimle tambura bastırdığımda hiç yerinden oynamıyor.Panasonic NA-148VG3 te elimle bastırdığımda oynatıp tamburu köşelere vurdurabiliyorum)

-Sıkma sesi CM1200DTR ye göre baya düşük(kağıt üzerinde neredeyse aynı görünüyor ama öyle değil)

-Su pompası sesi neredeyse hiç yok Panasonicte...CM1200DTR de su pompası aşırı gürültülü(vampvampvamp basma sesi yoğun duyuluyor)

-Yıkama süreleri panasonic in biraz daha kısa...

Panasonic NA-148VG3 sıkma devir ayarı ve sıcaklığa müdahale etmek serbest...Bazı programlarda sıkma devrine kısıtlama yapıyor...Malzeme kalitesi yeterli.Herhangi bir sorun yok...Candogan kapak lastik çapaklarından bahsetmişti...Benim cihazın kapak lastiğinde çapak falan yok...ama biraz yumuşak bir lastik.CM1200DTR nin lastiği daha tok ve sert.

• ayrıca panasonic yıkama bittikten sonra uyarı verip kendi kendini kapatıyor...profilo bağırmaya devam ediyor makinanın başına gidene kadar...

panasonic türkiyeye sorduğuma göre makina japon üretim çin montajmış...nekadar doğrudur bilemem...ben markaya güvendiğim için ve fiyatı özelliklerine göre çok uygun olduğu için aldım...nitekim şimdi astık çamaşırları gayet güzel yıkamış ve süper sıkmış...

Ayrıca montaj için gelen servisle görüştüm...Vestel üretimi modellerde arıza olayı varmış...Bu orjinal inverter motorlu serilerde arıza yokmuş...Candogan hocamızda bu konuda herzamnaki gibi haklı çıktı...Asıl kızdığım Panasonic gibi elektronik dünya devi bir marka neden vestele makina yaptırıpta pazara sürer...Ne gerek var yani buna...
  • Şimdiye kadar elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları ile tanıdığınız SüpürgeMarket firması olarak çamaşır makinelerinizin içerisinin temizliği için harika bir kampanya başlattık... Electrolux markası altında üretilen ve son derece olumlu yorum ve geri dönüşler aldığımız çamaşır makinesi temizleyicisi kısa süre için 24 TL yerine sadece 18 TL.

panasonic camasır makinesi

• Buharlı yıkama programları da var mı acaba?
    Fakat fiyat performans aralığında bunu normal karşılıyorum.
    Taş gibi makine, bayıldım nefsine, en yüksek devirde bile yerinden kımıldamıyor.
    Saygılar.

Cihazı aldığım günden bu yana herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Oldukça yoğun kullanıyoruz. Neredeyse 2 günde 1.
    İlk yorumlarımda da belirttiğim gibi, çıkarttığı ses seviyesi gece çalıştırmaya cesaret edemeyeceğim kadar çok.
    Fakat fiyat performans aralığında bunu normal karşılıyorum.
    Taş gibi makine, bayıldım nefsine, en yüksek devirde bile yerinden kımıldamıyor.
    Saygılar.

Bende vestel versiyonunu 3 senedir kullanıyorum memnunum.ses sorununu yalıtım yaparak azalttim.profilimde görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 11 Ağustos 2014; 20:09:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.