Şimdi Ara

Panasonic 42ST33 vs 42GW30 iki ürün arasında kaldım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 42St33 ile 42GW30 arasında kaldım. İkiside vatanda 1724tl. Benim için 3d önemli değil, ek özellikler önemli değil. En önemli kriterim bluray performansı, hangisinin görüntüsü daha keskin ve işlemcisi hareketli sahnelerde daha yüksek performans veriyor ise onu alacağım.

• neden plazma istiyorsun, ledlerden daha mı iyi görüntü veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

neden plazma istiyorsun, ledlerden daha mı iyi görüntü veriyor?
    plazma, led-lcd den daha iyi görüntü verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xedos.

plazma, led-lcd den daha iyi görüntü verir.

Alıntıları Göster
    tabii ki st33e... vatanın kampanyasıyla 1700 civarına satıldı yakında gene olur...
    3d, infiniti black pro... kullanıyorum gayet memnunum...

tabii forumda genelde üstad birisi söylemeden kullanıcı fikirleri fazla önemsenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

tabii ki st33e... vatanın kampanyasıyla 1700 civarına satıldı yakında gene olur...
    3d, infiniti black pro... kullanıyorum gayet memnunum...

tabii forumda genelde üstad birisi söylemeden kullanıcı fikirleri fazla önemsenmiyor

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar, vatanın kampanyasından 1724tlye 5 taksit Panasonic 42ST33 plazma tv almış bulunuyorum.

Plazma mı, lcd mi konusu yıllardır tartışılan bir konu ve şu iyidir, bu kötüdür demek doğru değil. İhtiyaçlara göre doğru teknolojiyi kullanmak gerekir. Örneğin Sd yayın izleyen birinin full hd lcd alması doğru değildir. Çünkü görüntü, yayın kalitesi düştükçe çamur gibi olacaktır. Diğer tarftan gamer bir kullanıcı da, game mode tepki süresi düşük, overdrive oluşmayan bir lcd tv kullanmalıdır.

Kendi özelimde ben bluray ve hd yayın seyretmek için tv aldım. Aslında 46'' Sony Hx720-820-920 serilerinden herhangi biri benim için daha ideal olurdu ama fiyatları çok yüksek ve aldığım tv ile aralarında uçurum bir fark olduğunu düşünmüyorum. Belki bluray seyrederken görüntünün keskinliği biraz daha iyi olabilir ama birebir test etmeden kesin birşey söylemek de istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beren

Evet arkadaşlar, vatanın kampanyasından 1724tlye 5 taksit Panasonic 42ST33 plazma tv almış bulunuyorum.

Plazma mı, lcd mi konusu yıllardır tartışılan bir konu ve şu iyidir, bu kötüdür demek doğru değil. İhtiyaçlara göre doğru teknolojiyi kullanmak gerekir. Örneğin Sd yayın izleyen birinin full hd lcd alması doğru değildir. Çünkü görüntü, yayın kalitesi düştükçe çamur gibi olacaktır. Diğer tarftan gamer bir kullanıcı da, game mode tepki süresi düşük, overdrive oluşmayan bir lcd tv kullanmalıdır.

Kendi özelimde ben bluray ve hd yayın seyretmek için tv aldım. Aslında 46'' Sony Hx720-820-920 serilerinden herhangi biri benim için daha ideal olurdu ama fiyatları çok yüksek ve aldığım tv ile aralarında uçurum bir fark olduğunu düşünmüyorum. Belki bluray seyrederken görüntünün keskinliği biraz daha iyi olabilir ama birebir test etmeden kesin birşey söylemek de istemiyorum.

hayırlı olsun televizyonunuz. Nasıl memnun musunuz tvden?

• quote:

quote:

hayırlı olsun televizyonunuz. Nasıl memnun musunuz tvden?

Alıntıları Göster
    bilgisayara bağlamak için plazmalar iyi olmaz mı?

• quote:

kesinlikle evet mağazalarda test edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali26x

quote:

kesinlikle evet mağazalarda test edebilirsin

Alıntıları Göster
    ve vatanda indirim biraz önce bitti yeni fiyat 2115tl
  • quote:

bilgisayara bağlamak için plazmalar iyi olmaz mı?

Bizim panasoniclerde zaten VGA in portu yok ancak HDMI ile bağlanabiliyoruz..İyi değil diyemeyiz ama PC oyununu saatlerce oynayanlar için burn oluşma riski yüksektir..

Beren: Tv niz hayırlı olsun güzel seçim olmuş..
  • Bende St33 düşünüyorum acaba ps3 performansı nasıldır birde su aynı resmin ekranda uzun süre kalması sonucunda oluşacağı söylenen yanık mevzu nasıldır .?
  • quote:

Dün ST33'ü worlde 10 taksitle 1724 Tl'den aldım. Bu hafta icinde kargoyla gelmesini bekliyorum. oncelikli alma nedenim PS3 icindi. ki herkes bilir plazmaların 600hz ve dusuk tepkime suresiyle input lag oranı diger tvlere gore daha iyidir. sitesinde bugun baktım kredi kartı tek odeme 1899tl olmus. 2115 tl nerede yazıyor bu arada?

EDIT: Bu arada televizyonlar 5 yıl garantili değilmi? kasadaki arkadas 2 yıl dedi ancak tvlerin uzerinde 5 yıl gosteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 17 Ekim 2011; 20:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

quote:

Dün ST33'ü worlde 10 taksitle 1724 Tl'den aldım. Bu hafta icinde kargoyla gelmesini bekliyorum. oncelikli alma nedenim PS3 icindi. ki herkes bilir plazmaların 600hz ve dusuk tepkime suresiyle input lag oranı diger tvlere gore daha iyidir. sitesinde bugun baktım kredi kartı tek odeme 1899tl olmus. 2115 tl nerede yazıyor bu arada?

EDIT: Bu arada televizyonlar 5 yıl garantili değilmi? kasadaki arkadas 2 yıl dedi ancak tvlerin uzerinde 5 yıl gosteriyor.

Alıntıları Göster
    gece 24 itibariyle öyle yazıyordu %18 indirimle yine 1899 olmuş

• quote:

5 yıllık garanti kampanyası ve hangi modellerin dahil olduğunu bu sayfadan inceleyebilirsiniz.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+TV/Viera+Genel+Bak%C4%B1%C5%9F/Hem+nefes+kesici+hem+%C3%A7evreci+hem+de+5+y%C4%B1l+garantili+seyir+keyfi%21+/8206045/index.html#anker_8206047

• quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

5 yıllık garanti kampanyası ve hangi modellerin dahil olduğunu bu sayfadan inceleyebilirsiniz.

http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+TV/Viera+Genel+Bak%C4%B1%C5%9F/Hem+nefes+kesici+hem+%C3%A7evreci+hem+de+5+y%C4%B1l+garantili+seyir+keyfi%21+/8206045/index.html#anker_8206047

Alıntıları Göster
    bu gün vatandan aldım 42st33 ü akşam 6-30 da geliriz dediler saati geldi ama adamlar gelmedi, merakla bekliyorum hayırlısı :)

• bu vatandan aldığınız panasoniclerde kargo ücreti ne kadar verdiiz.... kampanya zamanı ücretsiz kargoyu kaldırıyo vatan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil07

bu vatandan aldığınız panasoniclerde kargo ücreti ne kadar verdiiz.... kampanya zamanı ücretsiz kargoyu kaldırıyo vatan....
    Mağazadan aldım ürünü kargo olayına pek girmiyorum ben :)
  • arkadaşlar,
    42st33E için 2 adet 3D gözlük uygun fiyata nerden bulabilirim?
    yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatottoman

arkadaşlar,
    42st33E için 2 adet 3D gözlük uygun fiyata nerden bulabilirim?
    yardım lütfen.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-panasonic-ty-ew3d10-3d-sarjli-gozluksony-sharp-samsung-lg-philp-105635851/detay/

aynı marka tv den benimde var bu siteden bu kişiden sipariş verdim 3 gün sonra elime ulaşacak bekliyorum

• quote:

dostum hayırlı olsun bende bu tv yi düşünüyorum ancak görüntü yanığı olması beni endişelendiriyor sende böyle bir sorun oldumu paylaşırsan sevinirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.