Şimdi Ara

Televizyon Ekran Koruyucu Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar internetten 55" televizyonuma göre ekran koruyucu almak istiyorum . Fakat o kadar çok çeşitli fiyatlar varki 500₺ dan tutun 3000 ₺ ya kadar çıkıyor nasıl bir fark olabilir ki bu konularda pek bilgim yok şimdi bilinçsizce ürün de almak istemiyorum. Satıcılara soru soruyorum kalite farkı mevcut efendim diyip geçiyorlar önerisi yada bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirebilir se çok sevinirim teşekkürler.





  • Samsung 55” tv için 8-9 ay önce notvex almıştım. Amaç çocuk kırmasın diye. Memnunum bir sıkıntısı yok. Sadece yansıma yapıyor ama beni etkileyecek kadar değil. Bombeli duruyor. Paketin içinden temizleme bezi ve spreyi de çıkıyor ayrıca

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ekran koruyucusunun fiyatı sararmasına darbe emiciliğine ve dışardan gelen ışıkların taktığınızda ekrarnın yansımasına göre değişkenlik gösterir. Medimark'ın marka modele göre kesim yapan sattığı CREA marka var 10 yıl sararma garantisi var darbe emiciliği ve parlama yansıtma yapmam özelliği var ve takıldığında herhangi bir çirkin görüntü gözükmemekte.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.