Şimdi Ara

Özyeğin 2018 Girişliler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşgeldiniz şimdiden :) sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Ekleme:
    @management inf systems’e emeği için teşekkürler.
    quote:

dün üninin taban puanlarına bakarken sıralamarını da hesaplamıştım. burayada yazayım belki merak edenler vardır.
    Ya da ilk mesaja alıntı olarak eklerseniz daha iyi olur.

(puanları küsürat olmadan hesapladım. yani "+","-" 200-300 kişi fark olabilir. ama aşağı yukarı böyle sıralamalar.)

--------------- Taban----------Tavan---Taban Sıralama---Tavan Sıralama

İşletme[6]------ 454---------- 465--------1.800------------1.200
    Hukuk[20] -------476 --------- 522--------900--------------100
    Ybs[2] --------- 416---------- 419--------9.500------------8.500
    U.Finans[2] ---- 429-----------441--------5.000------------3.000
    U.Ticaret[8] --- 405-----------425--------15.000-----------6.000
    Ekonomi[3] ---- 466-----------472--------1.200------------1.000

[x], x= kontenjan :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilled -- 2 Eylül 2018; 17:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimlik numaram ile sis e giriş yapamıyorum :/ yarın açılır heralde
  • elru kullanıcısına yanıt
    Öğrenci numaran ve kendin belirleyeceğin şifreyle giriyorsun kayıt olduğunda giriş yapabilirsin. Okul numaran öğrenci kartında yazıyor olacak.

• lucilled kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam,okulu zaten çok araştırdım.Kalitesinden yana bir şüphem yok.Yine de beklemediğim bir tercih gelince tuhaf oldum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    tesekkurler pazartesi gorusuruz umarim!! yurt icin ikametgahi vs getirmeme gerek var mi yoksa baska bir gun mu olucak o islemler
  • kimsenin bekledigi gelmedi zaten.. her seyin hayirlisi :) bolum neydi
  • Tabi o konuda haklısın başka şey beklerken başka bir şey gelmesi garip hissettirmiştir.

@elru 3 senedir hiç yurtta kalmadım o kısmın prosedürü bilmiyorum ama kayıttan sonra o konuda yardımcı olurlar için rahat olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kusura bakmayın,kafam gitti.Bilgisayar mühendisliği.Sanırım sıralamalar baya bir ilerlemiş...

• bayagi geriledi.. en cok sozeller uzuldu yine:) 822. arkadasim 4k yere giremedi acikta kaldi. 2.6k arkadas 12k lik yere yerlesti.. anlamadim ekstradan insan mi girdi aralara nasil bi sistem:/ kesin degisir sistem yine

Çok ilginç sonuçlar var gerçekten...ÖSYM biraz daha net açıklamalar yapıp öğrencileri bilgilendirmeli bence.Ben kendi bölümüm için konuşacak olursam herkes gerileme beklerken inanılmaz bir ilerleme oldu.Ters köşe olduk yine...

yerlesme sirasi bursu (yurt yemek nakit bursu) okuldaki ortalamaya bagli olarak iptal ediliyor mu? sitede bilgi bulamadim 2.5 ortalamanin altinda ek burslar iptal edilir diyor

Evet ediliyor. Normal okul bursun kesilmiyor. Nakit, yurt, yemek bursun falan varsa kesiliyor ama 2.5 üstü ortalamayı yine sağlarsan tekrar veriliyor

• uppala
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elru -- 31 Ağustos 2018; 19:11:53 >
  • Hoşbulduk hocam. Havacılık Yönetimi Tam Bursludayım.

Kayıt için fotoğrafa gerek bile yok dediler. Bölümüm için ekstra 2 belge ve sadece kimlik yetiyormuş. Doğru mudur ? Lise diplomam lazım mı dedim ona bile hayır değil dediler.
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    aynen ben de aradım sadece kimlik yeterli dediler. ben yurt için ikametgah falan alıcam yanıma.(adres değişikli yaptığım için)
    benim anlamadığım şey şu öğrenci kartında fotoğrafımız olucak o nerden gelicek vesikalık olmazsa://
  • quote:

Orijinalden alıntı: elru

aynen ben de aradım sadece kimlik yeterli dediler. ben yurt için ikametgah falan alıcam yanıma.(adres değişikli yaptığım için)
    benim anlamadığım şey şu öğrenci kartında fotoğrafımız olucak o nerden gelicek vesikalık olmazsa://
    Hocam inan yurt işini hiç anlamadım zaten. Ne zaman yapacağız onu haberin var mı ? Yurt 4 e kaydolmak istiyorum. Ben salı günü kayda geleceğim o gün dil sınavıda varmış herhalde. Kayda gelirken yurt için bir şeyler getirmemiz lazım mı ?
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    ilk 10k bursun var mı? ya kayıtlar cuma gunune kadarsa hazırlık sınavı nasıl sali oluyor??
    yurt icin saglik raporu ve temiz kagidi lazim onlarla ugrasacagiz bir de
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.