Şimdi Ara

Özyeğin 2018 Girişliler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elru

ilk 10k bursun var mı? ya kayıtlar cuma gunune kadarsa hazırlık sınavı nasıl sali oluyor??
    yurt icin saglik raporu ve temiz kagidi lazim onlarla ugrasacagiz bir de
    10k değilim hocam. Dil sınavı hem salı günü hemde cuma günü. Salı günkü sınavı geçen cuma günü sabah 9 daki sınava girecekmiş.

Benim bölümüm için sağlık heyet raporu için işlemlerimi sürdüyorum. Adli sicil kaydı da lazımdı onu çıkarttırdım. Tekrar mı sağlık raporu alacağım ya
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    onu yarin ara sor hem yurt icin hem bolum kaydi icin gecerli midir diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hazırlığı geçer misin sence:D

• quote:

Orijinalden alıntı: elru

hazırlığı geçer misin sence:D
    Sınav formatı nasıldır hocam hiç bilmiyorum. İngilizceme güveniyorum İngiltere'de öğrendim fakat formaliteyi bilmeyince cortlayabiliriz
    benim yeditepe hazırlık geçmişim var ama hazırlık okumak istiyorum :D zaten b2 geçemem okurum büyük ihtimal

elru kullanıcısına yanıt
    28 Ağustos - 7 Eylül arası yurt başvurusu, 14'ünde de sonuçlar açıklanacak diye mail gelmişti bize baya önce. Ama bu sene sonuçlar çok geç açıklandığı için üst üste bindi hepsi baya karıştı, bu tarihler hala geçerli mi bilmiyorum sizi bilgilendirirler. Başvuruyu sis internet sitesi üzerinden yapıyorsunuz, nasıl sis hesabına gireceğiniz ösym'ye kayıtlı olduğunuz mailinize bilgilendirme olarak geliyordu diye hatırlıyorum. Okula hiçbir şey götürmeye gerek yok yurt için. Direkt siteden yapıyorsunuz. 21 Eylül'den itibaren de odalara giriş yapabiliyorsunuz, sağlık belgesi vs. giriş yapmadan önce veriyorsunuz. Bu anlattıklarım geçen sene böyleydi bu sene baya karıştı ve değişmiş şeyler de olabilir, okuldan bilgi alırsınız. Okul kaydını da direkt e-devletten yapıp okula hiç gitmem gerekmedi diye hatırlıyorum

Öğrenci kartınızda ösymde kayıtlı olan fotoğrafınız oluyor. Yani ais'te gördüğünüz sonuçlarınızda falan olan fotoğraf

• Chaos123 kullanıcısına yanıt
    yaa ciddi misin fotoğrafı değiştirme sansim yok mu

Tekrar sağlık raporu alman gerekir diye düşünüyorum yurt için ayrı olarak. Ama hemen almana gerek yok. Adli sicil kaydı ve sağlık raporunu 21'inde girişler başladığında odana giriş yaparken teslim edeceksiniz. Geçen sene daha detaylıydı sağlık raporu bu arada. Akciğer filmi, tahlil falan gerekiyordu. Direkt aile hekiminden rapor kabul etmiyorlardı. Bu sene ediyorlarmış
  • elru kullanıcısına yanıt
    Kaybedince kırınca falan belli bir ücret karşılığında yenileyebiliyordun sanırım. Yenilerken de fotoğrafını da değiştirebiliyordun diye hatırlıyorum
  • Chaos123 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler yardimlarinin icin. seyi anlamadim sali gunu hazirlik sinavi var ama ben cuma gunu kayit olmayi planliyodum:/ kayit olmadan o sinava mi giricem ??

• Hocam İngilizce sınavı çok erken değil mi ?

• elru kullanıcısına yanıt
    Geçen sene de benzer durum olmuştu diye hatırlıyorum ama ben kaydımı erken tamamlayıp o durumda olmadığım için diğerleri nasıl yaptı bilmiyorum. Okula sorarsın ama ben kaydını tamamlamadan da sınava girebileceğini, kaydını salıdan önce tamamlama zorunluluğunun olmadığını düşünüyorum
  • Dakika 1 gol 1 sınava mı gireceğiz?
    Benim İngilizcem iyidir ama sınav nasıl sorulardan oluşuyor onu bilmiyorum.
    Geçen seneki arkadaşlar biraz bilgi verirse sevinirim.

• https://youtu.be/wZkkcfZDWIE

• aynen ya cok hizli oldu her sey😂

• Geçen sene de çok erkendi. 2 sınav olacaksınız, ikinci sınav çok uzun ve hocalar için okuması da baya uzun belki de bu yüzden bu kadar erkendir. Sadece sizin de değil yazın hazırlık okuyanların da sınavları oluyor, baya yoğun bir dönem sınav açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos123

Geçen sene de çok erkendi. 2 sınav olacaksınız, ikinci sınav çok uzun ve hocalar için okuması da baya uzun belki de bu yüzden bu kadar erkendir. Sadece sizin de değil yazın hazırlık okuyanların da sınavları oluyor, baya yoğun bir dönem sınav açısından
    Anladım hocam...

Peki daha önceden yapılmış Placement ve Trace sınavı örneklerini nereden bulabiliriz ?

Web sitesinde var deniyor ancak ben bulamadım.

• merak edenler için bazı sıralamalar
    ybs 17-den 10a
    işletme 9-dan 2kya
    ulus tic. 21den 15e
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos123

28 Ağustos - 7 Eylül arası yurt başvurusu, 14'ünde de sonuçlar açıklanacak diye mail gelmişti bize baya önce. Ama bu sene sonuçlar çok geç açıklandığı için üst üste bindi hepsi baya karıştı, bu tarihler hala geçerli mi bilmiyorum sizi bilgilendirirler. Başvuruyu sis internet sitesi üzerinden yapıyorsunuz, nasıl sis hesabına gireceğiniz ösym'ye kayıtlı olduğunuz mailinize bilgilendirme olarak geliyordu diye hatırlıyorum. Okula hiçbir şey götürmeye gerek yok yurt için. Direkt siteden yapıyorsunuz. 21 Eylül'den itibaren de odalara giriş yapabiliyorsunuz, sağlık belgesi vs. giriş yapmadan önce veriyorsunuz. Bu anlattıklarım geçen sene böyleydi bu sene baya karıştı ve değişmiş şeyler de olabilir, okuldan bilgi alırsınız. Okul kaydını da direkt e-devletten yapıp okula hiç gitmem gerekmedi diye hatırlıyorum

Öğrenci kartınızda ösymde kayıtlı olan fotoğrafınız oluyor. Yani ais'te gördüğünüz sonuçlarınızda falan olan fotoğraf
    Detaylı cevap için çok teşekkürler hocam. E kayıt bizim bölüm için geçerli olmuyormuş. Sis hesabına giriş ile alakalı herhangi bir mail gelmedi. Sadece rektörlükten bir hoşgeldiniz maili geldi 1 saat önce kadar.

Yurt ödemesi nasıl/nereden yapılıyor hocam bir bilginiz var mı ?

Bu arada ikinci sınav cuma günü sabah 9'daymış. Şehir dışından gelen öğrenciler için hayli zorlu bir saat. Acaba kayda gittiğimde şöyle yetkili birileri ile konuşsam 1 gün yurtta konaklamama imkan tanınabilir mi ne dersiniz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.