Şimdi Ara

Özyeğin 2018 Girişliler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, ben de bundan böyle bir Özyeğinliyim. İşletme okuyan arakadaşlar mesaj yoluyla iletişime geçebilir. Ayrıca yeni girişlilerin oluşturduğu bir whatsapp grubu var mıdır? Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada öğrenci kayıt formları açılmış,TC kimlik numaranız ile giriş yapıp,formu doldurabilirsiniz...
  • Rektörlük ofisinin verdiği bilgiye göre doluluk olarak 5. Sıradayız tüm vakıflar arasında. İlk 4 ise şöyle

1)sabancı (doluluk %100) (kontenjan 760)

2)ibn haldun (doluluk %100) (kontenjan 150)

3)koç (doluluk %99.22) (kontenjan 1152-dolan 1143)

4)konya gıda tarım (doluluk %97.78) (kontenjan 180-dolan 176)

5)özyeğin (doluluk %96.36) (kontenjan 1348- dolan-1299)

• Yurtta kalan arkadaşlar mesaj yoluyla iletişime geçip sonrasında whatsapp’tan iletişim kurarsa minnettar kalırım. Zira yurt kısmıyla ilgili kafamda ciddi sorular var.

• Aldığım bir bilgiye göre İşletme bölümümüz 1700 ile kapatmış, Ekonomi ise 1500 diye duydum. Ne kadar doğrudur bilemem. :)

• Hazırlığı bir dönemde bitirme şansımız var mı?

• procy27 kullanıcısına yanıt
    İlk sınavı geçip ikinciyi geçemezsen B2 oluyorsun. B2'ler 1 dönem okuyor sonra yine sınava giriyor. İlkini geçersen 1 dönemde bitirebilirsin

Ders içi başarı puanına göre sınava girmeden dönem sonunda B2'yi bitirebiliyordun sanırım. 85 üstü gibi bir şeydi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaos123 -- 1 Eylül 2018; 9:40:21 >
  • Chaos123 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk dönem bitirenler 2.döneme napıyorlar peki
  • Hosbulduk. ie’ci arkadaslara selam olsun. Whatsapp grubu açıldığında dahil olmak isterim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: procy27

Hocam ilk dönem bitirenler 2.döneme napıyorlar peki
    1. Sınıf 1. Dönem derslerine başlıyorsun. Diğer sene 1. Sınıf 2. Dönem başlıyorsun öyle gidiyor. Irregular deniyor buna, çok ders alarak veya bir dönem dondurarak vs. normale dönebiliyorsun

• Hazırlık sınavına girmesek olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hyx0s

Hazırlık sınavına girmesek olmaz mı
    Olur diye biliyorum, direkt kalırsın A2'den başlarsın. A2 en az 3 dönem sürüyor. Hiç kalmasan bile yazın da okuyacaksın hazırlığı. Hiç kalmadan geçersen 3. Dönem yani yazın senden okul ücreti almıyorlardı diye hatırlıyorum

ingilizcem çok kötü geçemeyeceğimi biliyorum ondan dolayı dedim
  • Hocam bir gir bence. Çok kolay ve en basit şeyler de oluyor, yapabileceğin şeyler vardır. Sonucuna göre A2, B1 olabilirsin. B1 olursan iki dönem okuyorsun kalmazsan. Bir ihtimal B2 olup Trace'e girme hakkı da kazanabilirsin tabi ama en kötü B1 olma ihtimalin de var belli olmaz

İlk sınav full test zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaos123 -- 1 Eylül 2018; 13:27:18 >
    Hocam bu geçmiş sınav örneklerine ulaşabileceğimiz bir yer var mı
  • Beyler sise giriş yapabiliyor muyuz

• Arkadaslar, sisteme giris yaptım. Bana verilen mail adresinde tek ismimi yazmışlar. Bunu sonradan değiştirmek mümkün mü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmert

Arkadaslar, sisteme giris yaptım. Bana verilen mail adresinde tek ismimi yazmışlar. Bunu sonradan değiştirmek mümkün mü?
    Nasıl yaptın

• ugurmert kullanıcısına yanıt
    alternatif email adresi veriyolar ama 2 isminden biri ve soyadindan olusuyor emailler.. ben de 2 ismimi istemistim soyadimi istemiyorum napicam bilemedim.. bu arada wp grubu yok su anlik
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.