Şimdi Ara

Özyeğin 2018 Girişliler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: management inf systems

merak edenler için bazı sıralamalar
    ybs 17-den 10a
    işletme 9-dan 2kya
    ulus tic. 21den 15e
    Havacılık yönetimi tam burslu hakkında bir bilginiz var mı hocam ? 4 kişi kontenjanda kaçıncı olarak girdiğimi çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Havacılık yönetimi tam burslu hakkında bir bilginiz var mı hocam ? 4 kişi kontenjanda kaçıncı olarak girdiğimi çok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    taban 370, tavan 383 hocam.

geçen sene 36tan almıştı 50ye kadar geriledi galiba. siz kaç puanla girdiniz
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    gecen senenin kitapcigi ama sistem ayni tarihler farkli

https://www.ozyegin.edu.tr/sites/default/files/upload/Yurt/ozu_yurt_katalog_0.pdf
  • quote:

taban 370, tavan 383 hocam.

geçen sene 36tan almıştı 50ye kadar geriledi galiba. siz kaç puanla girdiniz

Alıntıları Göster
    373.38
    4. ben miyim yoksa

edit: 41003 sıralama bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Airbus- -- 31 Ağustos 2018; 21:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaos123

1. sınav:https://www.ozyegin.edu.tr/tr/ingilizce-hazirlik-programi/degerlendirme/ingilizce-duzey-belirleme-sinavi

2. sınav:https://www.ozyegin.edu.tr/tr/ingilizce-hazirlik-programi/trace

https://www.ozyegin.edu.tr/tr/ingilizce-hazirlik-programi/trace/practice-trace-example
    Hocam çok teşekkür ederim..

Bu arada Trace sınavında akademik makale yazmamız istenmiş.Gerçekten tam anlamıyla bir akademik makale mi isteniyor,yoksa çok abartmadan bir şeyler yazsak iyi puan alır mıyız ?

Essay yazmayı tam olarak bilmiyorum çünkü.Sadece "rumours"... :(

• Başvuru tarihleri içinde 500tl depozito ve eğer yıllık kayıt yapıyorsan 2. dönemin ücretinin 1500tl'sini Fibabankadan yatırıyorsun. Önce tercihleri yapıp sonra bunu yaptıktan sonra başvurun geçerli oluyor. 14'ünde sonuçlar açıklanıyor sonra da özyeğinin sitesinden online ödeme ile kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsun veya yine bankadan vs. yapabilirsin çeşitli yöntemler var. Son ödeme tarihi de 19'uymuş. Bunu da iyice detaylı anlatan mail gelecektir

Pardon yanlış mesaja cevapla demişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaos123 -- 31 Ağustos 2018; 21:39:49 >
  • quote:

Başvuru tarihleri içinde 500tl depozito ve eğer yıllık kayıt yapıyorsan 2. dönemin ücretinin 1500tl'sini Fibabankadan yatırıyorsun. Önce tercihleri yapıp sonra bunu yaptıktan sonra başvurun geçerli oluyor. 14'ünde sonuçlar açıklanıyor sonra da özyeğinin sitesinden online ödeme ile kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsun veya yine bankadan vs. yapabilirsin çeşitli yöntemler var. Son ödeme tarihi de 19'uymuş. Bunu da iyice detaylı anlatan mail gelecektir

Pardon yanlış mesaja cevapla demişim
    Anladım hocam yardımlarınız için çok sağolun. Gelince tanışmayı çok isterim hala özüdeyseniz.
    en son giren 370.5le girmiş 44k civarı olur galiba. sondan 2.siniz büyük ihtimalle

ben seneye gireceğim 10k yaparsam özyeğinden bölümler yazarım büyük ihtimal. burssuz yaşanılmaz orda :d pahalı baya
  • Çok abartmadan bir şeyler yazsanız geçersiniz diğer bölümleriniz kuvvetliyse. Ben de öyle yazdım geçme notu 65'ti ve 68 aldım. Kesin kalırım o kadar yazıyı Türkçe yazamam diye girdim sınava ama kılpayı geçmişim. Zaten baştan sona bütün sınav 1 konu hakkındaydı. Mesela medya hakkındaydı bizim ve listeningler readingler falan hep aynı konuydu ve essay yazma da benzer bir konudandı. Bu baya kolaylık sağlıyor sınav boyunca dinlediğiniz okuduğunuz şeyleri anımsayarak yazabilme şansınız oluyor. Ama sakın direkt alıntı yapmayın acımazlar :) Bir de writingden önce öğle yemeği arası veriliyordu, arada da düşünme şansınız olabilir. Çok endişelenmeyin ama çok salmayın da kalan çok oluyor
    Tabi hocam tanışabiliriz özüdeyim hala. 1 günlük konaklama hakkında yardımcı olacaklardır kesinlikle. Zaten yaz dönemi illa bir sürü seni koyabilecekleri boş oda vardır. Onun dışında zaten normalde aile yakınları, etkinlikler vs. için ayrı yataklı konaklama bölümü vardı ücretli. En kötü orayı ayarlayabilirsiniz belki. Bir şekilde yardımcı olacaklardır
  • quote:

Çok abartmadan bir şeyler yazsanız geçersiniz diğer bölümleriniz kuvvetliyse. Ben de öyle yazdım geçme notu 65'ti ve 68 aldım. Kesin kalırım o kadar yazıyı Türkçe yazamam diye girdim sınava ama kılpayı geçmişim. Zaten baştan sona bütün sınav 1 konu hakkındaydı. Mesela medya hakkındaydı bizim ve listeningler readingler falan hep aynı konuydu ve essay yazma da benzer bir konudandı. Bu baya kolaylık sağlıyor sınav boyunca dinlediğiniz okuduğunuz şeyleri anımsayarak yazabilme şansınız oluyor. Ama sakın direkt alıntı yapmayın acımazlar :) Bir de writingden önce öğle yemeği arası veriliyordu, arada da düşünme şansınız olabilir. Çok endişelenmeyin ama çok salmayın da kalan çok oluyor
    Peki hocam,çok teşekkür ederim...Umarım okulda karşılaşırız :)

• quote:

en son giren 370.5le girmiş 44k civarı olur galiba. sondan 2.siniz büyük ihtimalle

ben seneye gireceğim 10k yaparsam özyeğinden bölümler yazarım büyük ihtimal. burssuz yaşanılmaz orda :d pahalı baya
    Hocam nereden bakılıyor ya merak ettim
    buyrun hocam

sıralamayı bulmak için tahminhesapı kullanabilirsiniz
  • Hoşbulduk , 651 ile tam burslu hukuka yerleştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba ancak gördüm ben. Ben de havacılık yönetimi okuyorum 3. Sınıfa geçtim. Kayıt haftasında görevliyim sorun olursa bölüm hakkında elimden geldiğince yanıtlarım :)

• Hayırlı olsun öncelikle. Okuldan okula göre arkadaş ortamı değişkenlik gösterebilir. Ama her özelde okuyan da zengin değil, veya zengin olup mütevazi insanlar da mevcut. Benim mesela her kesimden arkadaşım var. Sınırımı ben belirliyorum. Çok stres yapma kulüplere katıl aktif ol kafana göre insan muhakkak bulursun

• siz tam burslu mu yerleşmiştiniz ?
  • Şimdiden hepiniz hoşgeldiniz dostlar Umarım herkesin keyfi yerindedir

Mimarlık fakültesini kazanan arkadaşlara yardım edebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.