< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 15 Nisan 2019; 15:8:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 15 Nisan 2019; 15:8:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaç kere daha sayıcaz? Dördüncüye saydırmaya kalktıkları yerler var. Yenildiğinizi anlamak için kaç kere daha saymak gerekiyor? Adam ankarayı yeniden saysak sonuç değişir diyor
![]() |
Öz eleştiri yapar gibi görünüyor ama aslında "kaybetmedik oyumuzu çaldılar" demeye getiriyor, yani öyle pişmanlık emaresi falan yok, yakalarsam öpeceğim demekte.
Çok seçim gördüm, bazılarının bizzat içinde de de bulundum ama idda ediyorum Kenan Evren dahil, sandığı seçimi bu kadar rezil eden, itibarını zedeleyen, derin yaralar açan bir iktidar daha görmedim. |
Sözün bittiği yerdeyiz, ben hayatımda bu kadar rezil bir seçim süreci görmedim
|
Zorla geçersiz oyları geçerli saydırdıkları içindir belki de, 15 yıldan fazladır devletin her kurumuna adamları yerleştireceksin sonra da biz mağduruz yok öyle bir dünya.
|
Bu hala dönmedi mi kayseriye ?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 15 Nisan 2019; 15:20:56 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 15 Nisan 2019; 16:13:30 > |
|
|
|
|
|
|
|