Şimdi Ara

Özgüven Eksiği Olanlar - Kız Konusundan Dertli Olanlar - GELİN BAKALIM- Değişim Zamanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
58
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu yazdıklarımda zebanı felan yoktur gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz.Ricam okumanızdır.Belki hayatınızdan 3-5 dakika çalacağım ama ne bileyim çaldığım 3-5 dakikanın hesabını da bu seferlik yapmayın tamam mı? Yazacaklarım aslında tüm erkekleri ilgilendiren konulardan.

    Hepimiz burada eğleniyoruz,zaman geçiriyoruz.Dinimiz dilimiz inandıklarımız farklı olabilir ve bunları bir kenara bırakıyoruz. Bu dünyada herşeyin dili değişir ama duyguların dili değişmez her insan canı yanmış bir insana üzülür. ( Bazı şerefsizler hariç.) Daha iki gün önce ufacık bir kedi anasanın yanında ayrılmış çöpleri karıştırıp yiyecek bir şeyler bulmak için karşıya geçerken hayvan bir insanın yüksek hızla gelip yavru kediyi ezdiğine şahit oldum. Kediden patlama sesi gibi bir ses gelmişti ve kedi can çekişerek ölmüştü orada. Onu ezen karaktersiz şerefsiz herif durup bakmadı bile.İki gündür aklımdan çıkmıyor bir can bu kadar mı kıymetsiz be arkadaş. Biraz yavaş gitsen ne olur. Gittiğin yol otaban mı ki Allah ne verdiyse basıyorsun gaza. Benim yerimde kim olsa üzülürdü orada eminim. Dil din ırk farketmez.İşte böyle duygularımız ortaktır insanlık için.

    Forumda kız konuları çok açılıyor görüyoruz hepimiz. Çoğumuz utangacız kızlarla konuşamayan tipleriz,kızın karşısında terleyen,sesimizi çıkaramayan insanlarınız.Kendimize güvenemiyoruz değil mi? Sende güvenmiyorsun kendine? Herkes sana bakıyor değil mi yolda yürürken. Sen konuşurken etraftakiler bu ne diyor acaba diyorlar değil mi? Öyle hissediyorsun. Bu özgüvensizliktir. Kendine güvenememezliktir.Böyle bir insan hayatta belki bazı konularda başarılı olabilir ama insan ilişkilerinde her daim başarız olur. Sevgili bulamaz,aşık olmadığı birisiyle evlenmek zorunda kalır.Katıldığı sosyal ortamlarda her zaman dinleyen olur.Ha paranız olur belki o zaman sizin borunuz öter orası ayrı konu.

    Geçen forumda bir konu gördüm. Siz hiç aynaya baktığınız da…. Diye bir konuydu.Girdim konuya baktım aman ALLAH’ım nasıl bir konu. Genç bir arkadaş kendini aşağılamışta aşağılamış.Yemin ediyorum ben bile üzüldüm bu duruma. Sonra konuda bir resmini gördüm arkadaşın. Ben maymuna benzeyen bir şey benzerken bakımsız bir genç gördüm resimde. Kendine bu kadar hakaretin sebebi neydi acaba? O arkadaş biraz kendine baksa 7/10 lik bir görünüme sahip olacaktır. Bakımdan kastım neler peki?


    1. Saçlarını kestir,değiştir
    2. Cildinde sorunlar varsa krem felan kullan,doktora git
    3. Sakal bırak
    4. Dişlerini beyazlat,fıs fıs İsmail abimiz gibi fısfıs kullan güzel kokan.
    5. Burun kullarını kes
    6. Kulaklarını temizle
    7. Her sabah duş al
    8. Her akşam yatarken saçlarını yıka.
    9. Gece yatarken bakım kremleri kullan
    10. Utanma git tırnaklarına bakım yaptır. Tırnaklarını yeme benim gibi

    11. Git de factoya , colleziona , lc ye 15 liraya güzel tişört al, 20-30 liraya güzel kot pantolan al. Her zaman ki gibi klasik kotlardan değil açık mavi,kapalı mavi ,yeşil tarzı şekil pantolon al. Üstüne gidecek gömlek al iki üç tane. Git birde FLO’ya aldığın kıyafetlere en uygun renkte spor ayakkabı al. En fazla 150-200 lira gider bunlara.

    12. Sonra git bir aksesuarcıya al kendine bir bileklik bir saat bir yüzük.Varsa paran güzel bir gözlükte alabilirsin.
    13. Gidersin bir kozmetikçiye kalitesinden wax alırsın her gün abartmadan saçını yaparsın.
    14. Güzel bir şampuan al kaliteli olsun.Saçlarını kup kuru değilde rüzgarda uçar hale getiren şampuanlardan olsun.
    15. Kıy paraya kaliteli bir parfüm al günlük kullan.
    16. En önemlisi dedorant kullanmak.Ter kokan insana it bile yanaşmaz derlemiş. Ben dedim şuan. Her sabah terleyen yerlerine sık bir fıs gün boyu temiz kok.Sakın abartma parfüm kokusunu bastırmasın.

    Üstüne bu şekilde bakım yaparsan görünüm olarak oldukça iyi bir şekle geleceksindir. Eğer bunları yaptıktan sonra özgüvenin % 20 artmayıdsa gelin yüzüme tükürün.
    Alın bakalım kıyafet değişikliğinin etkisi



    Bunlarla iş bitmiyor beyler yapmamız gereken bazı şeyler daha var.

    17. DİK DURUN. Görünüş en önemli şeydir unutmayın. Bir video kamerasını açın ve normal yürüyün sonra izleyin kendinizden iğrenin.70 lik dedeler gibi kambur yürüdüğünüzü,kafanızın önde gittiğini görün. Önce bunları düzeldin . Yiğidin malı meydandadır derler.Mal derken neticeyi kastetmiyorum vücudunuzu iyi sergileyin. Kambur durmak boşvermişliğin göstergesidir.Öyle yürürseniz insanlar sizin hakkınızda olumsuz düşünürler.Kendinize güvenerek dik yürün hadi beyler.

    18. SPOR YAPIN. Spor yapmak insanı hem fiziken hemde psikolojik olarak motive eder. Body yapmayın gidin P90X yapın, Focus t25 yapın. Özgüveniniz yerine gelecektir.Kondisyonunuz artacaktır bunlar size artı kazanç sağlayacaktır.
    19. KÜLTÜR ÖNEMLİDİR. Kültürlü insan her ortamda her muhabbete rahatlıkla girebilir beyler.Şimdi diyorsunuz kitap mı okuyayum bizden geçti bunlar. Evet kitap okuyun diyorum ama abartmayın. Bakın şimdi çıkartın bir kağıt. Sakın word belgesi açıp yazmaya kalmayın.

    • Sevdiğiniz müzik türlerini listeleyin.
    • Sevdiğiniz film türlerini listeyeleyin.
    • Sevdiğiniz kitap türlerini listeleyin.

    Sevdiğiniz müzik türlerini listediğinizi varsayıyorum hemen açın google amcayı o türü söyleyen şarkıcıları bulun ve müziklerini müzik marketlerden satın alın Anladınız siz. Sonra her müzik kültürüne ait bir sanatçı çıkartın mümkünse o dalda en iyi olsun. Mesela rap te ceza gibi. Onların en çok dinlenen şarkını satın alın Atın mp3 ünüze telefonunuza dinleyin anasını satayım. Olmadı o müzikle ilgili yazılar okuyun nedir ne değildir heralde konu dışında gezmekten çok vaktinizi almaz.

    Film meselesine gelelim birazda. İlk önerim İMDB 250 FİLMLERİNİ İndirin ve her gün iki tanesini izleyin. Eminim aranızda imdb’nin en çok puan alan filmi olan esaretin bedelini izlemeyen vardır.2.30 saat sürüyor ve inanılmaz bir film. Bunları izleyin zamanla bitireceksiniz. Bitince yeni çıkan o ayın hit filmlerini izleyin. Olmadı ayda 2 sefer sinemaya gidin 15 liradan ölmessiniz.

    Kitaba gelicek olursak. Sakın ne bulduğunu okuyan türden olmayın. Aslında olun ama bizim işime şimdilik onlar yaramıyor. Abi gidin kitapçıya bakın biraz. Düşünün ben ne okusam bana yarar bunlar? Geçen 2 erkek bir kız Dominosta yemek yiyorlar bende yan masadayım. Kız Dejavudan bahsediyor bir erkek gayet güzel anlatıyor diğer arkadaş konudan habersiz vay anasını dejavu da neymiş ya la tarzında bunları izliyor. Tabi diğer elemanın dejavu hakkında anlatıkları kızın dikkatinden kaçmıyor ve kızı etkiliyordu. İşte ne kadar çok bilginiz varsa o kadar iyi olursunuz ilişkilerde. Kitapçıda kalmıştık gidin beyler anlatımı sade akıcı birşeyler öğreten şeyler alın. Önereyim bir şey istermisiniz? Dünya tarihinde ilkler, Türkiye tarihinde ilkler, Merak Ettikleriniz Serisi, Cahillikler Kitabı gibi kitapları alıp kültürünüze bildiklerinize level atlayabilirsiniz. Mesela kim 1 nisanda balık resmi çizildiğini biliyor mu? Birisi sorsa bunu sen bilsem ortamda insanlar senin hakkında vay anasını adam biliyor derler? Açın google ı araştırın bakalım 1 nisanın özellikerini… İşte bu tarz kitaplar kısa vade de iyidir

    Ekstra olarak gazete okuyun,dergi okuyun.Çok zor değil be arkadaşlar, Gündemi takip edin biraz. Çal keke çalı değil, Tipim nasıl ss li konuları değil beyler kız düşürsün ss li konularını okumaktan çok fayda sağlar.Tamam bunları da okuyun da sürekli olmasın ara sıra olsun.

    Maddemele işaretinde sıkıntı oldu galiba tekrar 1 den başlıyorum.

    1. OYUN OYNAMAYI ÖĞRENİN. Sakın farmville, knight,metin 2 den bahsettiğimi sanmayın arkadaşlar. Okey, Batak, Pişti, Tavla, Bilardo, Bowling,Satranç tarzı oyunlar oynayın öğrenin. Şimdi kızla çıkıyorsunuz kız hadi bowlinge gidelim dese ne yapcaksınız. Gidip rezil olmak var ucunda. Hadi bakalım şimdi internetten okey batak tavla gibi oyunları oynamayı öğrenin.Diğerleri içinde gidin avm lere arkadaşınızla başlayın bir kere öğrenirsiniz.

    2. BEDEN DİLİ,DİKSİYON,SES TONU Vs. Beyle en önemli konulardan bir tanesi de budur.Bakın kimse sizden Mustafa Kemal gibi etkileyici konuşmanızı beklemiyor.Hz.Ali gibi çok iyi bir hitabetçi olmanızı istemiyorlar.Ya da Abraham Lincoln gibi tüm olananızlıklara karşı asla pes etmeyen birisini olmamanızı istemiyorlar. Bu saydıklarım asla pes etmeyen iyi konuşan kişiler. ELBETTE öyle olmak zor ama en azından şansımı deneyelim be arkadaşlar.

    Ses tonun ince mi kekememisin sesin çok mu kalın. Abicim en iyi hitabetçilerden köle Domeus mu ne biri vardı her gün giderdi deniz kenarına ağzına doldururdu çakıl taşlarını başlarıdı okumaya konuşmaya. O kekeme köle dünyanın ne iyi hitabetçilerinden oldu. İnanın başarın beyler. Bakın konuşurken heyecanlanmassanız işi bitirirsiniz.Sakın ha aklından geçirmediğin birşeyi karşındakine söyleme pişman olursun.Önce düşün uygun mu de söyleyesem ne olur diye muhakeme et kafanda. Sonra söyle geçende acayip bir pot kırdım mesela ben. Anamın halası topaldır. Abime kız bulmuşlar konuşuyorlar. Abimde çok kızı reddetti kız beğenmiyor. Bende dedim annemle halama. Abim artık evlencekmiş ama kör topal olmasında ne olursa olsun razıymış dedim. Halam topal. Aklıma gelmeden dilimdeki şeyi hemen söyleyivermiştim. Benim gibi yapmayın düşünün öyle konuşun.
    Sakın ha beyler hızlı konuşmayın. Kendi konuştuğunuzu kendiniz anlamassanız karşıda ki nasıl anlasın.Yavaş konuş kelimelerini iyi tonla vurgula ki tam anlaşılsın. Mesela gaste deme gazete de. Bu tür şeylere dikkat et.

    Beden dili için alın bir kitap okuyun. Ama iki üç şey söyleyim burada. Gülün ama abartmayın. Her boka da gülen olmayın. Sandalye ye oturunca eğilmeyin dik durun elinizi yana salmayın bir yandaki sandalyeye atın.Bacakları uzatın öne doğru. Ellleri sakın gögüsünüzde kavuşturmayın..Sürekli ileriye bakın. Hani deriz ya cool olun. Aynen rahat olun. İnternetten beden dili ile ilgili araştırma yapın biraz.
    Bu kısma kadar fiziki görünüşümüz ve diğer şeylerden bahsettik birazda karşı cinsle yani kızlarla nasıl iletişme geçeceğiz onlardan bahsedelim.



    • Belki bu zamana kadar platonik takıldınız çok sevdiğiniz birisi oldu ama onunla asla konuşamadınız.Her gün hayal kurdunuz onu düşlediniz güzel günleriniz olacağınızı düşündünüz ama bunların hepsi şarkı dinlerken kurulan hayaller ve rüyalarda kaldı değil mi ?
    Kalmasın dostlar kalmasın sakın. Aşağıya bana göre önemli bir konuyu büyük harflerle yazıyorum lütfen dikkatli okuyun

    -YARADAN HER İNSANI FARKLI YARATMIŞTIR. KİMİLERİ ÇOK ŞANSLI DOĞAR. ZENGİNDİR,YAKIŞIKLIDIR KİMİLERİ FAKİRDİR TİPSİZDİR.HER İNSAN SEVER AŞIK OLUR AMA BİRAZDA HADDİMİZİ BİLMEMİZ GEREKİR.NASIL YANİ ? MESELA SENİN TİPİN ŞEKLİN FELAN 7/10 DİYELİM. SEN GİDİP 9/10 VE ÜSTÜ KIZI SEVME ONA BAĞLANMA. OLMAZ DEMİYORUM AMA ZOR OLUR. SEN 7/10 İSEN EN FAZLA 8/10 EN DÜŞÜK 6/10 OLSUN HEDEFİN. BAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN BEN SADECE ANLATMAK İSTEDİĞİM ŞEYİ ANLATMAK İÇİN BÖYLE YAZIYORUM. BELKİ 10/10 SUNUZDUR AMA 5/10 LUK BİR KIZA AŞIK OLURSUNUZ. BUNA BİRŞEY DİYEMEM. YANİ DEMEK İSTEDİĞİM HADDİMİZİ BİLELİM BEYLER. ÖNCE KENDİNE BAK PUAN VER ONA GÖRE KIZ BUL BEĞEN. DİĞER KONU DA PARA KONUSU. HERKES ZENGİN DEĞİL HERKES FAKİR DE DEĞİL. ORTA HALLİYİZ ÇOĞUMUZ. PARA ÖNEMLİ DEĞİLDİR AMA BULDUĞUNUZ KIZA GÖRE ÖNEMİ DEĞİŞEBİLİR.BUNU DÜŞÜNÜEREK KIZ BULUN. KIZ SİZİ PARANIZ İÇİN DEĞİL SİZ OLDUĞUNUZ İÇİN SEVSİN.


    • Unutmayın kızlarda erkekle gibi canlılardır ve onlarda bizler gibi ota moka konuşrular gülerler.Yani onlar seçilmiş tür değildirler.Bunu aklınızdan çıkarmayın.Şimdi kız arkadaş ayarladık ama onunla ne konuşcaz diye düşünebilirsiniz.Söylüyorum erkek kankalarınla ne konuşuyorsan onu konuşacaksın ama küfür etmeyeksin bu kadar basit. Gündemi konuş, okudugun kitabı konuş vs. Burada devreye sizin hayal gücünüzde giriyor biraz. Ne kadar iyi yorum yeteneğiniz varsa o kadar iyi sallarsanız. Bakın size bir taktik vereyim. Ben genel de klasik sınavlarda kullanıyorum. Bir soru var şimdi o soruya cevap veriyorum. Aslında soru hakkında pek bildiğim bir şey yok ama bildiğim bir iki şey var.Ben bildiğim 2-3 cümlelik şeyi evire çevire 10 farklı cümle şeklinde yazıp o sorudan tam puan alabiliyorum. Kızlarla muhabette de her konuyu en ince ayrıntısına kadar bilmenize gerek yok ama iyi sallamayı öğrenin.

    • BİR KIZ SEVİYORUM AMA ONA NASIL AÇILACAĞIM UTANIYORUM ÇEKİNİYORUM REZİL OLACAK GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ. Demeniz normal çoğu kişi öyledir korkmayın. Şimdi sizin hedefinizde olan bir kızı takip ediyorsanız veya çalıştığı bir yerde onu kesiyorsanız onunla nasıl konuşabilirsiniz bunu düşünün. Öncelikle kızla konuşmadan önce yukarı da yazdığımız kıyafet temizlik saç baş işini halledin. BAKIN İLK GÖRÜŞ ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİDİR. Kız sizi ilk gördüğü 10 SANİYE İÇİNDE sizin hakkınızda karar verebilir.
    Şimdi bir kız karşı bankta oturuyor diyelim sizde karşınızdasınız.Ama kız bankta oturmuş dinleniyor.Sizde EN EFENDİ HALİNİZLE EN TEMİZ GÜZEL HALİNİZDE GİDİP KIZIN YANINA şöyle diyorsunuz:

    S: MERHABALAR.
    K: MERHABA
    S: RAHATSIZ ETMİYORSAM SİZE BİRŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM.
    K: BUYRUN DİNLİYORUM.
    S: ÖNCELİKLE DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM İZNİNİZL OTURABİLİRMİYİM?
    K: TABİ Kİ.
    S: TEŞEKKÜRLER. LÜTFEN SÖYLEDİKLERİMDEN SONRA BANA KIZMAYINIZ.
    K: NE SÖYLEYECEKSİN Kİ. ( Şaşırır gibi.)
    S: SİZİ UZUN ZAMANDIR GÖRÜYORUM. ( OKULDA,.ÇALIŞTIĞI YERDE MAHALLE DE VS. DEYİN.)
    K: NERDE GÖRÜYORSUNUZ.
    S: ( nerde gördüğünüz söyleyin. ) OKULDA şu sınıfta şu derste vs abartın biraz ki şaşırsın.
    K: (kız şaşıracaktır)
    S: LAFI UZATMAKTA İSTEMİYORUM. BEN SİZDEN ETKİLENDİM. ŞU KADAR SÜREDİR SİZİ GÖRÜYORUM BAZI GÜNLERDE . SİZ DIŞINDA ÇOK BAYAN GÖRÜYORUM AMA SİZİ GÖRÜNCE (elinizi kalbinize götürün. KALP SOL TARAFTA  ) BURASI BİR FARKLI ATIYOR . ( gülümseyin kahka atmayın sakın kızın gözlerine bakın gözlerinizi sağa sola kaçırmayın.)
    K: (kız çok şaşırır bir vaziyette. ) TEŞEKKÜRLER AMA BEN SİZİ İLK DEFA GÖRÜYORUM. ŞİMDİ SİZE NE DİYEBİLİRİM Kİ? ( diyebilir.)
    S: ( Elindeki cep telefonun başına 05. Yazıp kıza verin. Kız numarasını yazarsa hemen çaldırın bir kere.) ŞİMDİLİK HİÇBİRŞEY DEMENİZE GEREK YOK.DÜŞÜNÜN BİRAZ EĞER SİZİN İÇİNDE UYGUN OLURSA TEKRAR GÖRÜŞELİM BİRAZ ZAMAN GEÇİREBİLİRİZ BİRBİRİMİZİ TANIMAK İÇİN.
    KIZ NUMARASINI YAZMAMA İHTİMALİNE KARŞILIK SİZ KAĞIDA NUMARANIZI YAZIN ÖNCEDEN VE KIZA VERİRSİNİZ. EĞER KIZ NUMARASINI VERMESSE ESPİRİ YAPIP MADEN ERKEKLERE PEK GÜVENMİYORSUNUZ BU BENİM NUMARAN ALIN KARAR VERİRSENİZ ARARSINIZ DİYEBİLİRSİNİZ.

    **
    İşte arkadaşlar örnek bir tanışma sahnesi yazdım ve olabilitesi en yüksek tanışma şekli bu bence. İlla buna şartlanmayın doğal olursa daha güzel olur tabİ. AMA LÜTFEN İLK DEFA GÖRDÜĞÜNÜZ KIZA YAZMAYIN REDDEDİLME YÜZDENİZ ÇOK FAZLA. MÜMKÜNSE ÖNCEDEN HAKKINDA BİLGİ EDİNDİĞİNİZ KIZLARLA İLETİŞİME GEÇİN DAHA RAHAT OLUR. KIZ KENDİNE DEĞER VERİLDİĞİNİ HİSSEDER. AYRICA KIZLA KONUŞURKEN TEŞEKKÜR ETMEYİ VE ÖZÜR DİLERİM sözük gruplarını bolca kullanın. Bir şey kaybetmesseniz. Birde çok güzel kızlar üzerinde denemeyin şansınızı ha 10/10 luksundur o zaman tamam ama haddimizi biliyoruz değil mİ ?
    **
    Beyler kızlar duygusal canlılardır. Şiiri severler güzel sözleri severler masal dinlemeyi hikayeyi severler.Bende seviyorum lan ben kızmıyım yoksa  Herneyse agalar açın internetten iki güzel şiir ezberleyin la kıza okuyacak. Oğlum forumda acayip akrostişler yazılıyor bir tane yazdırın ezberleyin kıza sana akrostiş yazayı m mı deyin çıkartın kalemi kağıdı o an ezberlediğinz akrastişi yazın

    Sakın ha mesela İREM ise ismi

    İ dir ilk harfi
    Rdir ikinci harfi
    E dir üçünçü harfi
    M dir son harfi

    Tarzında şiirler yazmayın. İçinde yalarum emerim gibi şeylerde olmasın la. Mesela benim sevdiğim ama çoğu kızın anlamayacağı bir mısra tarzı bir şey var

    Aşkı âşık olmuş nola, Düşmüş gider doğru yola
    Varın sorun her bir kula, Aşk elinde âvâredir..

    Ah binel el aşk adında ki bu şiirin türkçesi de var.Güzeldir. Ezberleyin türkçesini kız etkilenecektir.

    Diğer bir konu ise şarkı ezberlemektedir. Bakın şimdi size bir şarkı vereceğim ilk kısmını ezberleyin mutlaka işine yarayacaktır.

    GÜLÜNCE GÖZLERİMİNİÇİN GÜLÜYOR
    KENDİMİ SENDEN ALAMIYORUM
    BİLMEM BAKIŞLARIN NELER SÖYLÜYOR
    CESARETİM YOK Kİ SORAMIYORUM.

    … Zeki müren GÜLÜNCE GÖZLERİMİN İÇİ GÜLÜYOR adlı eseridir. Kızla tenha bir yerde otururken kızın size gülümsediğini düşünün ve siz o an başlayın GÜLÜNCE GÖZLERİMİN İÇİ GÜLÜYOR KENDİMİ SENDEN… diye gidin. Kız size tekrar aşık olmassa adam değilim beyler.
    Böyle arkadaşlar şarkı şiir ezberleyin 2-3 tane işinize yarayacaktır mutlaka…
    ***
    Kızla buluşunce ilk başlarda hesabı siz ödeyin. Nedeninin söylemiyorum siz ödeyin beyler ama STARBUCKS tarzı yerlere giderseniz işiniz yok :D Ona göre önlem alın. EĞER KIZ SEVGİLİNİZ İSE sürekli siz ödeyin hesabı. ERKEK ADAMI SEVDİĞİNİZE HESAP ÖDETMEZ. Ama sevdiğiniz derken ciddi düşündüğünüz kızdan bahsediyorum.

    -EVET ARKADAŞLAR ARTIK YAZIMIN SONUNA GELMİŞ BULUNUYORUM. BURAYA KADAR YAZDIKLARIM ÖYLE BASİT ŞEYLERDEN BİR KISMIYDI. ŞİMDİ BUNLARI UYGULAMAK SİZİN ELİNİZDE. BENİM B URAYA YAZDIKLARIM SİZLER İÇİNDİ.

    BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE: Bunları sevdiğiniz bir kız için yapın ciddi düşündüğünüz evlenmeyi hayal ettiğiniz kız için. Her kız için yapmayın ki okuduğunuz şiirler şarkılar birisine özel olsun. Bunları yaparak kız düşürmeye çalışmayın. Kız düşürdüm işime bakar def ederim diye düşünmeyin lütfen.

    Şimdilik benden bu kadar konu ilgi görürse devam ederim yazmaya. Şimdilik bu kadar…

    Zeki Metin 45 saniyeden sonra izleyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çaylanan Adam -- 31 Temmuz 2013; 0:43:32 >
  • Hic bir kız icin sekle girmem neysem oyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: visivo

    Hic bir kız icin sekle girmem neysem oyum

    Girme hocam sen 10/10 bir insansın büyük ihtimal onlar gelir.

    Bu konu sizin gibi özgüveni yüksek insanlar için değil de sosyal fobisi olanlar insanlarla iletişimi zayıf olanlar için açıldı

    İlla kız olarak değil sosyal ilişkiler içinde yapılabilir şeyler yazıyor.

    Saygılar
  • Bu adamı dinleyin güzel tespitleri ve önerileri var fakat bunlar sadece kız için yapılacak şeyler de değil insan bunları kendi içinde yapmalı insanın kendini iyi hisstemesi ruhen de iyi hisstemesini sağlayacaktır.
  • dur bi okuyayım rezerva
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomas Edison

    quote:

    Orijinalden alıntı: visivo

    Hic bir kız icin sekle girmem neysem oyum

    Girme hocam sen 10/10 bir insansın büyük ihtimal onlar gelir.

    Bu konu sizin gibi özgüveni yüksek insanlar için değil de sosyal fobisi olanlar insanlarla iletişimi zayıf olanlar için açıldı

    İlla kız olarak değil sosyal ilişkiler içinde yapılabilir şeyler yazıyor.

    Saygılar

    5/10 anca cikar zorlamaya gerek yok haddimizi biliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üşenmemişsiniz yazmışsınız güzel olmuş okudum ama diğer arkadaşın dediği gibi kızlar için şekilden şekle girmeye gerek yok bu yapılması gerekenleri kendiniz için yapın birilerini etkilemek için değil çünkü bir zaman sonra insan anlıyor aslında hiç bir kız için kendimizi kasmamamız gerektiğini hak etmiyorlar bile sizin sevginizi yani onlar sizden değerli değil ki sırf tanışıcam diye bin bir şekle girin. Siz kendinize bakın kendinizi iyi hissetmeye bakın zaten bi zaman sonra onlar gelir ayağınıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar zaten yazdıklarımın çoğu kişiyi değiştirecektir ve özgüven sağlayacaktır.Toplum içinde daha güvenli ve rahat olmasını olanak verecektir. İlla kız olarak bakmayın konuya arada onada değindim tabi ki.
  • Burada tipsiz insanda yok inan fotolardan falan bakıyorum sadece kendine güvenmeyen arkadaşlar var. + tek kaş varsa bozun ve dişleri beyazlatın
  • Teşekkürler hocam hepsini okudum. Çok güzel bir yazı
  • Sorunum şu ki.

    Eskiden kızlarla muhabbetim çok iyidi ama geçende kızların oldugu mekanda konuşamadım. Unutmuşum kızlarla konuşmayı. Muhabbet kuramam korkusu var sadece .
  • Özgüven eksikliğim yok , öyle kızlardan da çekinmem hatta onlar benden çekinir , 6/10 luk bi tipim var diyebilirim. Ama gel gelelimki arkadaş çok güzel yazmış , güzel şeylere değinmiş. Yorumlarda diğer arkadaşların dediği gibi hiç olmazsa kendiniz için yapın bunları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Sorunum şu ki.

    Eskiden kızlarla muhabbetim çok iyidi ama geçende kızların oldugu mekanda konuşamadım. Unutmuşum kızlarla konuşmayı. Muhabbet kuramam korkusu var sadece .

    Selam kızlar nasılsınız uzun süredir göremiyorum sizleri napıyorsunuz diye gireceksin muhabette. Yanlarına gidince oturuyorlarsa izin iste otur sende. Çoğu kişi için zor gelebilir ama yapılabilecek şeyler bunlar. Tabi o kızlar bir iki defa gördüğün kızlarsa zaten gidip samimi olmak saçma olur benim açımdan
  • bilgisayarı bırakamayan kimse yazdılarınla özgüven depolayamaz. bilgisayarı bırakır insan içine çıkmazsa yine bir faydası olmaz. özgüven aşılamanın çok kolay bir yönetimi var. git bir yerde işe gir kısa dönemlide olsa gir. giyim firmaları olur, kafeler olur kısaca insanlarla diyalog halinde olabileceğin işlerde çalışırsan minimum 1 haftada çok ama çok değişirsin. kızlarla çok rahat konuşabilirsin, ağzın iyi laf yapmaya başlar, iş dolayısıyla daha ciddi bir kimliğe bürünürsün falan filan
  • hocam biraz çok fazla poh pohlamıyor musun ?

    bu arada değerlenir buralar
  • konuya emek verilmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 31 Temmuz 2013; 0:58:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bozkır

    hocam biraz çok fazla poh pohlamıyor musun ?

    bu arada değerlenir buralar

    Arkadaşlar gaza gelsin diye yapıyorum. :) Bu arada benimde açılamadığım bir kız var Akıl veren çok olur para veren yok olur derler

    Arkadaşlar insanlar sevdikleri kişilerle zor konuşurlar daha çok çekinirler bu normaldir. Bende ramazandan sonra gideceğim kızla konuşmaya. Kız bir markette çalışıyor. Öyle aşırı güzel de değil ama işte gönül bu. Belki şimdi gitsem evet diyecek ama ben özel birşeyler olsun istiyorum güzel bir yakalamak istiyorum.
  • bende bir kaç şey yazayım şuraya.

    Şimdi konu sahibi arkadaş yazmış iyi hoş. Ama benim gördüğüme göre bu forumda takılan insanların %70 i mevcut gençliğin büyük çoğunluğuna göre daha kültürlü ve olgunlaşmış insanlar. Bunu anlamak çok zor değil bana inanın, yorumların kalitesi, başka forum bölümlerindeki muhabbetler ve olaylara bakış açıları bunu belli ediyor. Yani bir nevi yarı elit bir ortam denilebilir buraya.

    Hal durum böyleyken yukarıda yazılanları lütfen karı kız için yapmayın. Yapmayın abi. Nedenmi ? Siz bu kadar çabalıyacaksınız, edeceksiniz ama göreceksinizki çevrenizdeki kızların %70 ı sizin düşünce, zeka ve kültür seviyenizden düşük durumdalar. Bu ne yazıkki böyle. Bakmayın asosyal asosyal diyoruz birbirimize ama bilgisayar başında geçen vakti pek çok arkadaş iyi kullanıyor. İzlenen filmler diziler, kendi çapında gelişmiş yabancı dil, yabancı forumlarda, reddit, imgur,9gag gibi yerlerde gezerek anlayış farklılaşmasına uğruyorsunuz. Ve normal hayatınızdada bunları anlayabilen ve haberdar olan insanlar arıyorsunuz.

    Yani klasik bir Türk kızı buradaki pek çok arkadaşı tatmin etmeyecektir. Hep bir eksiklik hissettirecektir. Bu yüzden yukarıda yazılanları asla kızlar için yapmayın. Kişisel bakım zaten bireyin kendine olan saygısıyla alakalıdır. Bunu kızlar için yapmayın yaptırmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 31 Temmuz 2013; 1:01:32 >
  • Güzel yazı çok beğendim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoneyTalks

    bende bir kaç şey yazayım şuraya.

    Şimdi konu sahibi arkadaş yazmış iyi hoş. Ama benim gördüğüme göre bu forumda takılan insanların %70 i mevcut gençliğin büyük çoğunluğuna göre daha kültürlü ve olgunlaşmış insanlar. Bunu anlamak çok zor değil bana inanın, yorumların kalitesi, başka forum bölümlerindeki muhabbetler ve olaylara bakış açıları bunu belli ediyor. Yani bir nevi yarı elit bir ortam denilebilir buraya.

    Hal durum böyleyken yukarıda yazılanları lütfen karı kız için yapmayın. Yapmayın abi. Nedenmi ? Siz bu kadar çabalıyacaksınız, edeceksiniz ama göreceksinizki çevrenizdeki kızların %70 ı sizin düşünce, zeka ve kültür seviyenizden düşük durumdalar. Bu ne yazıkki böyle. Bakmayın asosyal asosyal diyoruz birbirimize ama bilgisayar başında geçen vakti pek çok arkadaş iyi kullanıyor. İzlenen filmler diziler, kendi çapında gelişmiş yabancı dil, yabancı forumlarda, reddit, imgur,9gag gibi yerlerde gezerek anlayış farklılaşmasına uğruyorsunuz. Ve normal hayatınızdada bunları anlayabilen ve haberdar olan insanlar arıyorsunuz.

    Yani klasik bir Türk kızı buradaki pek çok arkadaşı tatmin etmeyecektir. Hep bir eksiklik hissettirecektir. Bu yüzden yukarıda yazılanları asla kızlar için yapmayın. Kişisel bakım zaten bireyin kendine olan saygısıyla alakalıdır. Bunu kızlar için yapmayın yaptırmayın.

    Çok doğru kendi içimizde rekabet yaratmaya gerek yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.