Özgür Özel kendini tribün coşkusuna kaptırdı. Bu renk nedir? Salon: Kırmızı Özgür Özel, beyazı gösterdi. Salon: Beyaz Özgür Özel: En büyük? Salon: Türkiye ![]() Özgür Özel: Bu renk nedir?
Salon: Kırmızı
Özgür Özel, beyazı gösterdi.
Salon: Beyaz
Özgür Özel: En büyük?
Salon: Türkiye https://twitter.com/MilliyetciOdak/status/1763463808029184099?t=VIzRwn_O7MDzd56rWinj7w&s=19< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 1 Mart 2024; 11:27:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özgür Özel'den tuhaf hareketler

-
-
grup konuşmasında herkesi ayağa kaldırması
-
başkanlık seçiminde eko bunu çiğ çiğ yer
-
Tuhaf olan ne onu anlamadım. "Kırmızı, beyaz, en büyük Türkiye!" klasik sloganı söylenmiş. Bunun için konu mu açtın cidden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özgür Özel'in gurup konuşmalarını veya bir yere gittiğinde yaptığı konuşmaları takip ediyorum da ben bir liderlik kumaşı göremiyorum kendisinde. Kendi kendini alkışlamalar. Değişik söylemler. Veya bu tarz hareketler olmuyor. Topluluğa heyecan veya gazda veremiyor.
Tiribünde amigo gibi bu nedir abii. Bir genel başkanın yapacağı işler mi bunlar. Veya çoğu konuşması ağırbaşlı bir lider konuşması değil. Tam bir heyecanlı 2. adam konuşması. Özgür Özel'den çok güzel ikinci adam çok güzel genel başkan yardımcısı çok güzel sağ kol olur lakin lider olmuyor.
-
Kknin kuklasi olduğunu düşünüyorum ilk günden beri
O koltuk ekonun hakkiydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genç KK ile bir 15-20 yıl daha yalandan denerler işte, kafalarına esince meclise giderler el kaldırırlar takılırlar falan. Arada çıkıp bağıra bağıra konuşurlar oldu bitti.
-
O değilde harbi kalite magmaya indi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

başkanlık seçiminde eko bunu çiğ çiğ yer |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X