< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OYUNCU MOUSE RAZER VİPER MİNİ 169 TL ?!! (3. sayfa)

-
-
Vallahi bu fiyata bulunmaz bir nimet. Bence mouse arayanlar direkt alsın. İnsanlar mini model diye sıcak bakmamış bence ondan ellerinde kalmış gibi. Ama minilik falan hikaye, 18x9 elim var tam oturuyor kaçırmasınlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı OnlineVallahi bu fiyata bulunmaz bir nimet. Bence mouse arayanlar direkt alsın. İnsanlar mini model diye sıcak bakmamış bence ondan ellerinde kalmış gibi. Ama minilik falan hikaye, 18x9 elim var tam oturuyor kaçırmasınlar.
sanırım özellik bakımından mini yazılmış normaline göre özellikleri biraz kırpılmış16000-8500 dpi gibi. yedek bulunsun diye 1 adet satın aldım.
teşekkürler @Turtle Punch ve @Wilson Fisk
-
Aynen özellik olarak kısıtlamalar var tabi. 3359 sensör var, 300 IPS 35G. 200ıps ve üstünü aşırı profesyonel değilse, normal kullanıcılar zaten hissetmiyor diyorlardı. LOD probleminden korkuyor insanlar, kalibrasyon yapılabiliyor. Teflon pürüzlü altlıkta Razer ACARI - LOD 1 ayarında , itopyanın desenli padi içinse Razer Sphex V2 - LOD 1 seçtim güzel oldu. Razer Acari baya hassas sanırım, desenli padlerde hafif saçmaladı.
Mouse'u kaldırıp kullanmayan biri içinse zaten bu önemli bir şey değil. Ben çok eksikliğini çekmedim kalibrasyon yapılabildiği için yaptım. Yoksa normal hali de kötü değildi.
Diğer bir kısılan özellik de yanları silikon kauçuk değil düz plastik. Aslında bir bakıma iyi bir bakıma kötü. İyiliği zamanla kauçuk da eskiyor öyle bir derdi yok, kötülüğü eli aşırı terleyen adamda nasıl hissiyat olur bilemeyeceğim. Ama ben eksi yönünü hissetmedim. Sadece olsaydı biraz daha kaliteli tutuş hissiyatı olurdu yanlarda o kadar. Yoksa bence plastiğin kendisi de oldukça iyi. En azından şu saçma kadifemsi kauçuk boya kaplamasını yapmamışlar. Allahım her ucuz mouse'da onu yapıyorlar bok varmış gibi. Onlar eli daha çok kaydırıyor.
-
Neyse dayanamayıp aldım yine 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 2 Temmuz 2021; 13:54:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iş yerimde razer balistik pardon basiliskmiş ve cynosa chroma var senkron yanıyor ışıkları.evdeki iki makinede g305 var birini daha yeni aldım hatta.hiç ihtiyacım yoktu ama hem burada denildiği gibi hiç mini gibi gelmedi cihaz bana hem de kocaman mousepad la sereriz masaya dedim o mesajı attığımda almıştım zaten.bu viper arkadaşın ışıkları da klavye ile senkron yanarsa yedek olur yoksa kablosuz mouseye yıllarca karşı çıkıp 402 502 falan kütük gibi mouse modelleri kullandıktan sonra 305'le müptelası oldum kablosuz küçük mousenin ama iş yerinde gerek yok kablosuza.işin özeti bu paraya kimse kimseye bu iki şeyi vermez yani bunu bi kabul edelim.işin daha enteresanı ikisi de çer çöp ürün değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı OnlineAynen özellik olarak kısıtlamalar var tabi. 3359 sensör var, 300 IPS 35G. 200ıps ve üstünü aşırı profesyonel değilse, normal kullanıcılar zaten hissetmiyor diyorlardı. LOD probleminden korkuyor insanlar, kalibrasyon yapılabiliyor. Teflon pürüzlü altlıkta Razer ACARI - LOD 1 ayarında , itopyanın desenli padi içinse Razer Sphex V2 - LOD 1 seçtim güzel oldu. Razer Acari baya hassas sanırım, desenli padlerde hafif saçmaladı.
Mouse'u kaldırıp kullanmayan biri içinse zaten bu önemli bir şey değil. Ben çok eksikliğini çekmedim kalibrasyon yapılabildiği için yaptım. Yoksa normal hali de kötü değildi.
Diğer bir kısılan özellik de yanları silikon kauçuk değil düz plastik. Aslında bir bakıma iyi bir bakıma kötü. İyiliği zamanla kauçuk da eskiyor öyle bir derdi yok, kötülüğü eli aşırı terleyen adamda nasıl hissiyat olur bilemeyeceğim. Ama ben eksi yönünü hissetmedim. Sadece olsaydı biraz daha kaliteli tutuş hissiyatı olurdu yanlarda o kadar. Yoksa bence plastiğin kendisi de oldukça iyi. En azından şu saçma kadifemsi kauçuk boya kaplamasını yapmamışlar. Allahım her ucuz mouse'da onu yapıyorlar bok varmış gibi. Onlar eli daha çok kaydırıyor.
ayarlamaları nasıl yapıyorsun? anlatabilir misin programı var bilgisayara kurup oradan mı ayarlanıyor ?
-
Mausepad ihtiyacım da vardı. 200 Tlye hem mause hem de büyük bir mause pad aldım. Mause küçük değil arkadaşlar çalıştığım yerde satılıyor açıp baktım gayet orta boy. Eliniz kocaman değilse her türlü olur.
-
Haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim. İtopya Linki sekmeler arasında açık kalmıştı, şu sekme neymiş kapatayım die girdiğimde 200 tl yi görünce kafam karıştı "bu öncede 250 tl idi sanki" die düşündüm konuya geldim ve önceden almadığıma çok sevindim.
250 tl iken UPS kargo ücretsizdi die hatırlıyorum ama şimdi ücretli olmuş. Sorun değil toplam 209 TL ye XL mouse pad (yedek) ve Razer (modeli önemsiz) mouse almak imkansız desek yeridir.
Edit : Razer deathadder (ilk sürüm) tuşlarında sorun çıkmaya başlayınca yadigar steel series Rival(big boy) ı çıkarmıştım onunda scrool kendi halinde takılmaya başladı. Elim biraz büyüktür 21 cm, ürün geldiğinde yorumlarımı iletirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 3 Temmuz 2021; 8:38:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haydaa daha 5 gün önce aldık kargo dahil 258TL ye, en sevmediğim şey!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
-
Burada ayarı var hocam.
-
Mouse lazım değil Logitech g203 kullanıyorum. Bu ucuzken alınır mı ikilemde kaldım ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam, ben G305 ile arasında kalmıştım baya ama tutuş olarak razerlar daha naturel bir tasarıma sahip olduğu için razer tercih ettim. G305 alt kısımları hafif içe doğru kavisli ya, rahat edemem muhtemelen dedim. Bir de taksitle alınca fiyat artıyordu iyice.
Bunda da 290'a geldi taksitle. Ona üzüldüm, şimdi alsaydım 230'a geliyor kargosyla falan 60 lira az değil ama iade işleriyle de uğraşmaya o kadar üşeniyorum ki. Mail attım farkı amazon gibi iade etme şansınız var mı diye ama direkt iade yapamıyoruz isterseniz mouse'u yollayın tekrar alın dediler
şimdi ups'i çağrıcam gelmeyecek. İşlemler için gitmeye kalksam taa organizedeymiş. Şehir içinde şubeleri kapatmışlar. Oraya git gel zaten 50 lira benzin yakarım
Bunların ankarada şubesi yok değil mi haftasonu ankaraya gidecektim oradan iade ederdim
-
305 biraz pahalı sensör yüzünden ama sıkıntı yapmazdı bence ama küçük gelebilirdi sana yani minnacık bir şey o bakımdan razer daha iyi olmuş sana ve 249'a satılanlar yukarı çin malıymış bunu kimse bilmez daha kaliteli... hiç uğraştığına değmez anlattığın gibiyse.ben adidas sitesinden ultraboost aldım 900 bin liraya indirimde geçen sene kurban arife.geldi baş parmağınla işaret parmağını birleştir o kadar girişi var 46 numara ayakkabı ve benim eğilmeden hiçbir şeye değmeden cart diye sokmam lazım ayağımı.mail atıp kaydım adamlara bunu kim tasarladı sizde hiç mi akıl yok 46 numara ayak buradan nasıl geçer diye ama iade miade demiyorum hiç.pat 15 dakikada cevap geldi efenim özür dileriz şu iade kodunuz yurt içi çağırın yollayın diye.rehberimde var zaten yurt içi elemanı beni ezbere bilir bütün kargocular diş macunu dahil her şeyi netten alınca.aradım dedim gel geldi dedim şu kod götür git bunu.hani böyle olsa 1 lira olsa önemli değil ama üzerine eziyet çekip para vereceksen o dediğim gibi yukarı çin malıymış bugünküler ondan ucuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı OnlineAynen öyle hocam, ben G305 ile arasında kalmıştım baya ama tutuş olarak razerlar daha naturel bir tasarıma sahip olduğu için razer tercih ettim. G305 alt kısımları hafif içe doğru kavisli ya, rahat edemem muhtemelen dedim. Bir de taksitle alınca fiyat artıyordu iyice.
Bunda da 290'a geldi taksitle. Ona üzüldüm, şimdi alsaydım 230'a geliyor kargosyla falan 60 lira az değil ama iade işleriyle de uğraşmaya o kadar üşeniyorum ki. Mail attım farkı amazon gibi iade etme şansınız var mı diye ama direkt iade yapamıyoruz isterseniz mouse'u yollayın tekrar alın dediler
şimdi ups'i çağrıcam gelmeyecek. İşlemler için gitmeye kalksam taa organizedeymiş. Şehir içinde şubeleri kapatmışlar. Oraya git gel zaten 50 lira benzin yakarım
Bunların ankarada şubesi yok değil mi haftasonu ankaraya gidecektim oradan iade ederdim
ups kargo sitesinden kurye çağır diyince gelip alıyorlar boş yere yakıt yakmayın yazık günah.
-
Vallahi eldekinden de olurum ya da iade etmeden yenisini alırsam ve diğerini iade almada zorluk çıkartırlarsa elimde iki mouse kalır diye çekindim. Zaten en erken pazartesi uğraşabilirim. O zamana mouse kalırsa yaparım belki
https://www.razer.com/razercare/warranty
Şimdi aklıma geldi de buradan seri numarası sorgulatayım dedim. Seri numarası veritabanında yok diyor. Kıllandım şimdi
Gerçi bu kendi sitesinden alınanlar için garanti olabilir. Bizimkileri TR distribitörü veriyordur.
Edit: sisteme ürün kaydetme kısmından seri numarasını girince otomatik, ürün kodunu buldu. ürün orijinal problem yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Temmuz 2021; 18:36:57 >
-
Bu ürün prime dayda 20 dolara satıldı o yüzden yenilenmiş ürün diye düşünmek doğru olmayabilir.
Yenilenmiş üründen ziyade bu modelin viper mini v2 olarak yenisi çıkabilir çünkü bu modelde kronik LOD sorunu var, bende yok diye birşey yok tümünde var çünkü optiğin orada tasarım hatası yapılmış yada kullanılan sensor kaynaklıda olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Temmuz 2021; 18:48:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X