Birçok pro oyuncunun kullandığı Zowie FK serisi niye o kadar düşük |
OYUNCU MOUSE RAZER VİPER MİNİ 169 TL ?!! (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TranquillityBirçok pro oyuncunun kullandığı Zowie FK serisi niye o kadar düşük
bilemem hocam, onu pro oyunculara sormak lazım :)
o oyuncular snopy mousela da oynasa patates eder bizi
-
quote:
Orijinalden alıntı: TranquillityBirçok pro oyuncunun kullandığı Zowie FK serisi niye o kadar düşük
çünkü kötü mouse günümüz şartlarında. kablosu paracord değil sensörü ortalama, çok ağır ve skatezleri leş. pro dediğin oyuncular 2 senedir oynamıyor en az 5-10 sene hatta daha fazla zamandır oynadıkları için alıştıkları mouseyi kullanıyor
-
Hocam 17-18 yaşında kullanan da var 28 yaşında kullanan da.
FK olmasa EC serisi kullanılıyor daha çok ki EC serisi de altlarda listede. Bilmiyorum ben kullanmadım Zowie hiç ama 200'ün üstünde pro oyuncu zowie kullandığına göre de bildikleri bir şey vardır herhalde. Gerçi çoğu oyuncu yavaştan G Pro X Superlight'a geçiyor gibi.
-
Kimi nefret ediyor kimi kesinlikle alın diyor. Ne yapalım karar veremedim
-
Konuya kendi fikirlerimi döküceğim
Birçok mouse kullandım, birçok kulaklık kullandım bu iki ekipman konusunda büyük sevdalara sahibim sürekli alır değişirim ve az çok tecrübelerim var. Zowie serisi artık alışkanlık oldu ellerine oturan bir mouse türü sensörden çok ve genelde hep valo ve cs'ciler kullanır ama artık yavaştan RAZER ve logi modellerine kayıyorlar. Diğer oyunlara baktığımızda cod ve apex gibi değişmez mouse markaları var
RAZER VİPER ' in tüm serisi ultimate ve mini ağırlıklı olmakla
Final mouse serisi
Glorius serisi
Nerdeyse hepsini denedim deneme şansı buldum ve size gerçekten kendi favorilerimi söyliyim
Cooler master mm710 (bana göre ucuz yollu finalmouse) gerçekten 380 TL ye aldığım ve elime bu kadar iyi oturan başka mouse yoktu onunla oynadığım gibi oynatmadı hiç birisi eşi benzeri yok tek kötü yönü switchleri bi RAZER değil.
RAZER VİPER ultimate bu mouse herşey için çok dengeli al bir kere ömürlük ben garantisiz aldım 2 yıl bana mısın demedi hiç sorunda çıkarmadı ve RAZER konforu gerçekten hiç birisinde yok.
RAZER VİPER mini bu mouse bu fiyata yok arkadaşlar yok rakip sunulamaz bu kadar iddaalıyım ben değil mouse sektörünü inceleyen yabancı insanlarda bunu çok net söyler size en iyi tuş gecikmesi şuan bu mouseda en son baktığımda 4 ay önce bundan iyi gecikmeli mouse yoktu tuş gecikmesi olarak, click hissiyatı harika şimdi bazı örnekler vermiş bazı arkadaşlar ama razerin switchinin hissini hiç birisi veremiyordu bana. Benim anlatmama gerek yok ben yine amatör incelemeciyim ama bir mouse alıcaksanız ilk bakıcağınız adam bu olsun derim size. Bazı pro Lig oyuncuları bile bu mouse kullanıyor fortnite da zaten çok popüler bir mouse, hatta en çok tercih edilenlerindenRocket Jump Ninjayoutube
Razer Viper Mini Review (Small, 60g, Optical Switches, Flex Cable, 3359)https://www.youtube.com/watch?v=Vpe-vvHPsaw&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 25 Haziran 2021; 22:50:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Camila84 yıldır G102 kullanıyorum, durduk yere 250 masrafa girmeye değer mi bilemedim.
https://wraithesports.com/products/hoverpads-for-g203 bundan alıp devam ederdim
-
Kaç ips bu
-
Sipariş verdim ben de. Cmt günü çalışmıyorlar herhalde bir hareketlilik olmadı. Ups kargoymuş bir de. Cumaya gelirse şükür
Bugün kalitesi nasıldır bilmem 70x30 luk mouse pad hediyesi de eklemişler.
Umarım pişman olmayız. Legion m500 alacaktım ama tipi ve ergonomisi korkuttu, bir de 90ların a4teach mouse u gibi duruyorduama sensörü en iyilerinden 3389.
Ben önceden x750f lazer sensör kullanıyordum. Mouse u yana çektiğimde ekranda dümdüz çizgide giderdi. Kablosuz olsun normal mouse olsun dedim Logitech m560 almıştım. Normal kullanımda bir şey yok pek ama ince bir iş yapacaksanız ya da en basitinden YouTube da timeline da mouse u yana hareket ettirirken sağa doğru rotadan sapıyor aşağı ya da yukarı gidiyor.
Umarım bunda da öyle şeyler yoktur. Net bir okuması vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kampanya bitti herhalde dedim fiyat 400 olmuş. Meğer giriş yapınca aynı fiyattan tekrar aldırmıyormuş. Ben de neden bu fiyata bitmedi bu ürün diyorum
-
mosue'um geldi bugün. Çok hoşuma gitti. Netteki yorumlara bakarak ürün alacak olsak hiç bir şey alamayacağız. Adam tekerlekteki tırtıklar elimi acıttı ben çok orta tuş kullanıyorum demiş. Ondan korkuyordum, çünkü render fotolarda çok sivri gözüküyor. Artık kullanmadı da sallıyor mudur nedir anlamadım. Yumuşacık kauçuk bir tekerlek var. Hissiyatı on numara, parmak falan da acıtmıyor.
Tıklama hissiyatı da güzel. Ben üst seviye mouselar kullanmadım 500 -1000tl seviyesinde karşılaştırma imkanım yok ama hoşuma gitti, keşke almasaydım diyecek bir tıklama hissiyatı yok. CSGO daki tepkileri çok değişti, eski mouse 'um standart bir logitech kablosuz m560'dı. Diyorum ya lazer mouse'dan sonra çok acayip gelmişti diye. Düz yana çekiyordum kavisli gidiyordu imleç, şöyle diyeyim csgo 'da yana dönerken silah aşağı yukarı oynuyordu. Bu yüzden optik sensörlere karşı bir nefretim doğmuştu ama neyseki bu sensörler iyiymiş. Dümdüz çizgide ilerliyor sağa sola hareket edince.
Hafiflik on numara çok hoşuma gitti. Kablosu hissedilmiyor bile. Masada kablo gözükmese kablosuz fare dersiniz, o derece rahat kullanımı var, keşke gerçekten kablosuz bir razer alabilseydim ama bütçe
En çok korktuğum kalibrasyon sorunuydu. LOD problemi var diyorlardı, bana en son firmware ile geldi alet ama standart pad seçiliyken 2DVD ye kadar okuma yapıyordu yani 2DVD de sapıtıyordu tam okuyamıyordu ama imleç hareket ediyordu. 1 DVD de ise tamamen oynuyordu. Kalibrasyon programından RAZER ACARI seçtim, hem bendeki kumaş pad ile hem de teflon pad ile denedim. 1 DVD de sıfır oynama ile kalibre edebildim.
Sert teflon padde LOR 1 'de kalsa da oluyor ama itopya'nın yolladığı siyah kumaşta desenler olduğu ve siyah arasında hafif beyazlar olduğu için 1'de sapıttı 4 'üncü seviyede pürüzsüz kayıyor ve LOD 'da 1 DVD'den az neredeyse.
Laptop'um 2 K ekran 16:10 125dpi'da kullanıyorum. 3200 bile fazla geldi bana, 2600 DPI'a ayarladım tam normal oldu.
RAZER cortex'i denedim güzele benziyor arkapalanda oyunlar için bir şeyler yapıyor ama biraz fps düşüşü gördüm. Default halde fazladan bir ayar yapıp peformansı düşürdü sanırım kurcalamak lazım biraz.
Bu bütçede alacak arkadaşlara tavsiye ederim hoşuma gitti gerçekten. Elim 18 x 9 boyutunda ve hiç yabancılık çekmedim mouse'a. Bileğim masada kalacak ve avuç içim de mouse'u kaplayacak şekilde tuttuğumda işaret ve orta parmağımın mouse tuşlarını tam kaplamıyor 5mm kadar bir mesafe bile kalıyor. 19 cmlik ele kadar uygun bir mouse. 20cm ve üstü pençe tutuşu için ideal olur elim tam mouse u kavrasın diyenler için 19cm sınır diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 29 Haziran 2021; 20:20:0 >
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam bu fiyat bandında rakipsiz bir ürün aldınız. Güle güle sorun yaşamadan eskitin. bol headshotlı oyunlar dilerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, kablosuz logitech arasında çok kaldım aslında. Ama hem loginin tipinin yanlardan şişkin ve arkasının hafif uzun gelmesi soğuttu beni. G203 denemiştim ona benziyor muhtemelen kasası. Tamam tuşları falan iyi ama elime pek oturmadı sevemedim. Ama kablosuz diye de çok gittim geldim iki sekme arasında. En sonunda razer aldım :D
Razer kablosuzlar zaten ateş pahası. USB portları cihazın arkasında olduğu için de rahatlıkla kablolu seçtim. Yoksa biraz daha ikilemde kalabilirdim
Şimdi biraz denedim de, elim 8000dpi 'a da alıştı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 29 Haziran 2021; 20:25:14 > -
2.sürüm rgb g502 var fare artık beni değiş diyor. Mobo ve MMO oynadığım için g502 deki ekstra tuşlar çok işime yarıyor ve acayip alıştım. Elime de güzel otuyor fakat değişmesinin vakti yavaştan geldi artık. Yeni bir g502 600 lira civarı. Razer'ı alsam G502'deki tuşları mumla arar mıyım onu düşünüyorum.
-
Bende 2014 den beri G502 core(1. nesil) modeli kullanıyorum, tasarımının palm grip olması, macro tuşları bana uyuyor. Ruber kısımnların erimesine rağmen tüm tuşlar, scroll vs. tüm fonksiyonuyla hala çalışıyor.
Viper miniyi 250 TL diye alayım dedim, birde hafif fare deneyelim dedim çünkü g502 bunun 2 katı ağırlığında ama araştırınca gördümki viper minide kronik LOD ve right clik'in bozulma sorunu varmış. Belki başka sorunlarda vardır bunları görünce vazgeçtim. Daha önce kullandığım tüm razer ekipmanların bozulduğunuda düşününce almaktan vazgeçtim.
-
Hocam benimki değişim oldu. Logitech'den gelen fare de bozuldu. Garanti süresi de bitti. Double click yapmaya başladı. Fareyi açıp, switchlerini açtım. Az kullanılanlarla değiştirdim. Orta tuşu bozuldu. Orta tuşun basma sistemi eski telefonlardaki tuş sistemiyle aynı, o yüzey bozulmuş. Bildiğin delmişim orta tuşa basa basa. Onu da lgs ile üstteki g9 tuşuna orta tuş ataması yaparak çözdüm. Skatezler desen öldüler fareyi sökmekten dolayı. Baş parmağım altındaki kısım eridi, koku yapıyor artık ama tüm bunlara rağmen hala canavar gibi ihtiyaçlarımı karşılıyor. Fps oyunlarında bir tık ağır kalabiliyor ama bir çok pro oyuncu g502 kullanıyordu ben aldığım sıralar. COD2, BF1, Pubg aktif kullandım. Çizim olsun, mobo, mmo'da ise bu fare kendine aşık ediyor.
Şuan küçük bir araştırma yaptım g502'nin wireless modeli çıkmış tam benim ihtiyacım ama 1200₺ civarı
Viper mini alanlara hayırlı olsun bu arada.
-
iade etmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım. 1 Günde 50 lira düşürüp stokları tekrar arttırdılar bu ne la böyle. Keşke bekleseymişim.
-
Yanında mouse pad de veriyolar şimdi, enayi gibi 250ye düştü diye atladık geçen hafta sdlkfsldkf
-
bu mousepad'ı hediye veriyorlar yanında
https://www.itopya.com/gamebooster-punisher-xl-gaming-mouse-pad/
50 lira da oradan desen çakaaaal.
-
Ben mouse padli olandan almıştım zaten 249 TL 'den. Çarşamba günü de site çökmüştü sabaha baktım 199 olmuş. İade edip tekrar mı alsam diye düşünmüyor değilim. Değer mi değmez mi uğraşmaya bilemedim, ups kargonun gelmesi mesele , ben gitsem 50 lira benzin yakarım
mouse pad aman aman değil ama iş görüyor hoşuma gitti. Benim eski uzun süredir kullandığım rampageden biraz daha kaygan yüzeyi. Belki eskisi uzun zaman oldu eskimiş ondan da kayganlığı azalmış olabilir. Fakat eskiden aldığım A4tech teflon sert altlık vardı onunla on numara çalışıyor. Bu kumaş padler moda oldu ama sert altlıklar çok daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Temmuz 2021; 12:10:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X