< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 26 Eylül 2021; 19:35:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OYUNCU MOUSE RAZER VİPER MİNİ 169 TL ?!!

-
-
Hocam dönem içinde zaten 280 300 arasinda satiliyordu bu mouse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yannispapapetru
Hocam dönem içinde zaten 280 300 arasinda satiliyordu bu mouse.$ ın şuanki durumuna bakılınca gayet iyi fiyat.
Kullanıyorym çok memnunum.
Şuan ki fiyatına birdaha düşüceğini düşünmüyorum açıkcası hocam sürekli takip ediyorum bende bir dönem 230 Lara düştü ama dolarda düşüktü o dönem, ihtiyacı olan için 50 TL bile güzen bir tasarruf
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mouse cok hafıf alıyor , asus pugıo ve logitech g502 den sonra bı turlu senkron tutturamadım keske bıraz agır olsaydı , oyun oynayamıyorum mouse ıle
-
https://www.itopya.com/corsair-katar-pro-xt-kablolu-gaming-mouse/
Corsair katar ın sensörü daha iyi gözüküyor ve aynı fiyattalar. Hangisi tercih edilmeli. Eski mouse um Razer deathheader.
Edit
https://www.itopya.com/lenovo-legion-m500-rgb-gaming-mouse/
Yukarıdaki soruya bu mouse da dahil ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 24 Haziran 2021; 13:46:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyat 249 tl, kimse yazmamış, ben yazayım bari, amme hizmeti
Güzel fiyat, Mart ayında 330 tlye almışım.
-
Bu mouse'ın sensörü dünya 1.si olsa ne yazar, 15yıl önceki A4Tech modeli :)
Razer ergonomide 1 numaradır, birçok model değiştirdim hiç kimse Razer'in eline su dökemez bu konuda, model yenileyecek olsam direkt Razer'a bakıyorum şuan Mamba Elite kullanıyorum, anlatılmaz yaşanır hissiyatı.
Bu markanında bir kötülüğü genellikle scroll tuşu bazen sol sağ klik sorunu kronik. (kapitalist çıkarlar için bence bilerek böyle yapıyorlar)
Faydalı not: Razer'i sakın garantisiz almayın, ileride dediğimi anlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Haziran 2021; 14:3:32 > -
4 yıldır G102 kullanıyorum, durduk yere 250 masrafa girmeye değer mi bilemedim.
-
Katar almayın Lod sorunu var altına bant çekerek kullanıyorum. Bu mouseda da var diyorlar ama razer fixlemis herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: tozyetKatar almayın Lod sorunu var altına bant çekerek kullanıyorum. Bu mouseda da var diyorlar ama razer fixlemis herhalde
Yazılımla ayarlanabiliyor hocam lod mesafesi, standart haliyle kullanırsanız evet lod biraz yüksek kalıyor.
-
Corsair de yok o özellik ama bu bahsedilen xt olanı düzelmiş diyordu biri bir incelemede, ben olsam razer alırdım kullananlar memnun gözüküyordu twitchde
quote:
Orijinalden alıntı: tozyetCorsair de yok o özellik ama bu bahsedilen xt olanı düzelmiş diyordu biri bir incelemede, ben olsam razer alırdım kullananlar memnun gözüküyordu twitchde
Ben 3 aydır kullanıyorum hocam gayet memnunum
-
Kullanan arkadaşlar, düz çizgiyi takip etme ve ilk hareketteki gecikmesi nasıl ? Ben photoshop 'da da kullanıyorum da, kablosuz logitech m560 vardı. İlk harekette gecikme olduğu için rahat edemiyordum ve sürekli aynı düz çizgi üstünde gidemiyor sağa sola hareket ediyor tararken.
Bir de kaldırırken imleç hareket ediyor mu ? En çok ondan şikayetçiyim şimdiki mouseumda. 4mm falan sanırım yükseklik algılaması, bir çizgi çekeceğimde o noktada sol tuşa basılı tutup mouse'u kaldırıp tekrar devam edeceğim ama mouse u kaldırırken oynuyor hep. Bu tip problemler yoksa almayı düşünüyorum ben de. Bir iki videoda lod sorunu var demişler ama bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Haziran 2021; 23:58:57 > -
Bu cihaz şu an tepki süresi en hızlı mouse. İkincisi de Razer Viper Ultimate. Bir tane eşime aldım bakalım nasıl. Uyarı için teşekkürler.
-
Viper ve viper mini deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum bence kesinlikle almayın. g102, g203 alın daha ucuz fiyata.
Bulabilirseniz aynı fiyata sharkoon light2 200 alın. pmw3389 sensör, ptf skatez ve hafif mouse. paracordumsu kablosuda var. Bir çok mouse deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum bunu.
Not: g pro wireless superlight kullanıyorum şuanda.
-
heryerde 288tl burda 249tl
g102 ve razer mini ikisi de var. Oyundan ziyade internet ve ofis için kullandığım için ikisinden de memnun kalmadım :)
Scroll tekerleğini belki de left click den fazla kullanıyorum. Orta tekerlerini (plastikleri sert parmağımı acıtıyor) konforlu bulmadım.
Ancak skatez'leri oldukça kaliteli. Sensörü orta üst. Hafif olduğu için özellikle finger tip kullananlar için ve FPS oyuncuları için tavsiye ediliyor. Mouse kablosu da kasılma yapmasın diye örgü tercih edilmiş o anlamda güzel, ancak mouse tutucu kullanıyorsanız, kablo kalın olduğu için sığmayabilir.
Palm kullananlara (özellikle elleriniz orta yada büyükse) , internet-ofis ağırlıklı kullanacaklara, mouse tutucusu kullananlara tavsiye etmem.
Finger tip ya da claw kullananlara, yada eli ufak olup da palm kullanacaklara, FPS başta oyun ağırlıklı kullanacaklara (MMORPG dışında kalan türler için) tavsiye ederim.
-
Ölçüleri uyuyorsa çok güzel bir mouse. Mouse duayeni olan Rocket Jump Ninja'nın sıralamasında 7. sırada.
En Beğenilen Yanıtlar

Fiyat 249 tl, kimse yazmamış, ben yazayım bari, amme hizmeti
|
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- qnb maaş kampanyası
- kim gb ister puan hilesi
- migros 1 alana 1 bedava hangi ürünler
- yudum egemden hile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X