|
Bildirim
|
Ayni sekilde rgb olan her seyi protesto ediyorum . Millet yakinda gotune rgb led takacak
|
8 9 yıl önce lise1de cs 1.6 oynuyordum diye a4tech x7 almıştım. Uniye gittim, bavula soktum çıkardım. Hâlâ kullanıyorum. Hiç bir sorunu yok
a4tech x7 bu arada kalitesi fena. Makine bu https://store.donanimhaber.com/0f/e3/dd/0fe3ddc6c0d3c1428d78ae955c78be8f.jpg |
İlgisi var, ancak sen bağlantıyı kurmak istemiyorsun. İnternette aratırsan istisnasız her firmaya karşı açılmış sayısız sorun paylaşımları mevcut. bu paylaşımların olması, bütün mouseların aynı soruna sahip olduğu anlamına gelmiyor. sana kendimden örnek veriyorum. Hatta bir örnek daha vereyim. Meşhur logiech m185 mouse bilirsin. aldıktan 4 yıl sonra tuş ara sıra basıyordu. switchleri değiştirdim sorun düzeldi. şu an evde, halen kullanıyorum.
|
Katılmıyorum. Logitech G300S Mouse vardı. 3.5 yıldır sorunsuz kullandım, benim kedi mouse ile ben evde yokken oynamış, masadan aşağı itmiş, yere düştü ve kırıldı. Şimdi G102 kullanıyorum.
Bunlardan da önce kullandığım, 17 liraya aldığım bir mouse vardı kablosuz. onu da sorunsuz kullandım. tek sıkıntısı alttaki plastik ayağı kopmuştu. ama çalışıyordu. Bu durum kişisel kullanım nasılsa ona göre değişir. Sert kullanırsan, temiz kullanmazsan 1-2 sene anca dayanır zaten. |
Programlı eskitme her sektörde gittikçe daha büyük sorun haline geliyor zaten. İlginç olan da bunun en pahalı-üst model ürünlerde çok daha fazla ortaya çıkması.
Zira böyle ürünleri alanlar genelde ekonomik sıkıntısı olmayan veya bunu takıntı-amaç vb haline getirmiş yada marka-model-teknoloji fanatiği kesimler. Bu kişiler bozulunca tatava yapmazlar, gider yenisini alırlar. Hatta bozulmasını bile beklemeden model değiştirir-yükseltirler. Firmalar da bunu gayet güzel sömürüyor, züğürdün de çenesi yoruluyor. Bunun aksine genelde F/P modeller veya ucuz modeller çok daha fazla dayanır. Zira bunlarda kar marjı oldukça düşüktür. Bozulup yenisinin alınması çok kazandırmaz. Bu ürünler çok kazanmak için değil bu pazar segmentinde ben de varım demek içindir. Ayrıca ucuz veya F/P ürün alanlar parasını kolay harcamayan kesimdir ve genelde marka takıntıları da yoktur. Ürünün çabuk bozulması kolayca marka değiştirmelerine neden olur ve hiçbir marka bunu istemez. Çok kazandırmasa da az ama devamlı kazandıran segmenti (müşteriyi) kaybetmek istemezler. İşte bu yüzden marka fanatiği değil F/P fanatiği olmayı öneriririm ben. Marka kazanınca cebimize para girmiyor, tersine çıkıyor. Bu tür ürünler alarak hem kendi kesemize ham de F/P ürünler üreten "Makul" firmalara destek sağlamış oluruz. EDIT: İmzamdaki sistemde görünen Logitech klavye-fare ikilisi 6 yıllık filan olmalı. |
Kasayı pavyon gibi yapmak mekruhtur zaar.
Dediğin ise fena. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 9 Ekim 2019; 9:49:55 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A112A26DD -- 9 Ekim 2019; 10:23:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tw Scott -- 9 Ekim 2019; 10:32:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 11 Ekim 2019; 22:42:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |