Şimdi Ara

Oyuncu Fareleri Karşıtları Birliği - PROTESTO (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
1
Favori
21.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
168 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodello

    Bulursam faturasını da atarım, sen konuyu yavaştan kapat



    Alıntıları Göster

    arkadaş, şu an farenin resmini atarak bana elinde o farenin bulunduğunu kanıtlıyorsun sadece. bana o fare ile çift tıklama sorununu yaşamadığını kanıtla. Böylesi basit kelime oyunlarıyla iddianı kanıtlama girişimin burada tutmaz.





  • çift tıklama sorunundan kastın ne tam olarak benim mouse hiç bir problemi olmadan cayır cayır çalışıyor. Çift tıklama olmadığını sana nası kanıtlayayım? Ya da neden kanıtlayayım?

  • Logitech 1 defa sorun cikardi cift tik atiyodu degistirdiler 7 yildir kullaniyorum sorun yok yani degisen urun dahil buna :) bozulmasini istemem cunki 340 kusur lira olmus ve oynadigim oyunda fonksiyonlarini kullaniyorum :) bozulsa mecbur aynisini almak zorunda kalicam cunki el aliskanligim cok yuksek bu mausa baska bi mausla oynayamiyorum kralini getir olmuyor yani :) G402 bu ara maus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 17 Ağustos 2020; 22:10:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodello

    çift tıklama sorunundan kastın ne tam olarak benim mouse hiç bir problemi olmadan cayır cayır çalışıyor. Çift tıklama olmadığını sana nası kanıtlayayım? Ya da neden kanıtlayayım?

    kanıtlamanı istedim çünkü;

    aksi takdirde marka çalışanı vs olmadığını ve elindeki ürünü körü körüne savunmadığını nereden bileceğiz. bu nedenle kanıt gerekli. ben herhangi bir markayı savunmuyor yada herhangi bir markaya hakaret etmiyorum. evet konuda pahalı markalara laf etmişliğim vardır ama bu sadece fareyle sınırlı. razer ı severim elimde razer kraken chroma kulaklık mevcuttur ve beğenerek kullandım. ama benim hatamdan dolayı usb kablosu kırıldı o ayrı mesele. şu an kullandığım klavye logitech markadır yazımı biraz daha rahat olduğu için bunu seçtim. tekrar ediyorum bu konu sadece ve sadece farelerle ilgili. diğer ekipmanlarda kaliteli markalara ve ürünlere zerre kadar lafım yok...





  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.