Şimdi Ara

A101 istifa dilekçesi örneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buradan ayrılacağım 2 aylık deneme sürecinde istediğim gibi ayrılma hakkım vardı. Ancak kendi isteğimle dilekçe vererek ayrılmak istiyorum 20 gün çalıştım bugün gitmedim ama rapor aldım. Mağaza sorumlusu hak yiyen iğrenç bir insan. Sürekli olarak mağazada kişilik haklarıma hakaret ediyor, mobing uygulayıp beni istifaya zorluyor. Aynı şekilde bozulmuş skt ürünleri satışa zorluyor. 9.5 saat denmesine rağmen 10.5 saatten aşağıya çalıştığımı hiç hatırlamıyorum aynı şekilde full çalıştığım günlerde 14 ile 15 saat arasında çalıştırıldım. Hasta olduğum, ateşlendiğimi söylememe rağmen ertesi gün beni sırf hastaneye gidemeyeyim diye sabaha yazdı bir de saati bir kere bile geçirmediğim halde daha erken gel dedi. Saat 8'de mesaim başlıyor bana 7:40, 7:50'de gel diyor. Aynı şekilde öğlen vardiyası saat 13'de başlamasına rağmen defalarca kez beni 12'de mağazaya çağırdı.


    Kasamı sayarak alıp sayarak vermemi hepsi birden sıkıntı çıkarıyor. Sadece 3 gün kendim saymadım onlar saydı ve bu 3 gün kasada büyük açıklar çıktı. 1200 tllik. Kendim sayarak alıp sayarak verdiğim günlerde hep fazlam çıktı. Aynı şekilde bu 1200 tl'lik kasa açığının miktarı bana aynı gün içinde değil 10 gün sonrasında söylendi.


    Skt ürün satmak suç diye biliyorum sattıkları ürünlerin fotoğraflarının hepsi whatsapp grubunda mevcut. Ben yaşadığım bu sıkıntılar, yediğim hakaretler, mobbing, kasamın sayılmasına sürekli olarak karışılması, skt ürün sattıkları ve etiket fiyatlarının sürekli olarak hatalı olmasından kaynaklı mağaza müdürü hakkında suç duyurusunda bulunmak istiyorum.








  • Bence yardımcısına değil de,müdüre mobbing gördüğünü o da olmazsa bölge müdürüne ulaşmak istediğini söyle.


    Müdüründe vardır illaki numarası,ona anlat


    Google'a "mobbing nedeniyle istifa dilekçesi" aratıp bakar mısın.


    Dilekçe olarak vereceksen mobbing sebebiyle olduğunu belirt tarih yaz,imzanı at ve fotokopisini al.


    Eğer hukuken de şikayet etmek istersen ek yaparsın dosyana

  • Vay be, bir serüvenin sonuna geldik hep birlikte. Kah güldük, kah ağladık, müdürün mobbinglerini, kasada kaybolan paranın stresini forumca, hep birlikte yaşadık.


    Forum adına konuşmuş olsam yanlış olmaz sanırım, hep birlikte bol şans diliyoruz sana. Umarız istediğin gibi bir iş bulabilirsin kısa süre içinde  

  • eğer elinde kanıt varsa avukat aracılığıyla noterden mobbing nedeniyle haklı fesih yapabilir, haklarında hukuki süreç başlatabilirsin.

  • 3 gün işe gitme devamsızlıktan çıkarsınlar.

    3 gün boyunca maaşın işler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.