< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 1 Kasım 2016; 19:32:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 1 Kasım 2016; 19:32:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yazdığın şeyleri yeteri kadar yediğine emin misin ? MyFitnessPall uygulamasını indir orda hedef olarak kilo artışını seç söylediği kalori miktarını tamamlamaya çalış. Cicibebe falan zararlı şeyler çok şekerli
|
|
Hocam yapmaniz gereken basit...
Ac karna abur cubur yiyeceksiniz zaten onlar sizi fazla tutmayacaktir.Kisa bi sure sonra acikinca yemek yiyip yemekten sonra tekrar abur cubur yiyeceksiniz. Tabi bunlarin yaninda gazli iceceklerimizi ihmal etmiyoruz.(Yemegi hizli yemeyi unutma) ve fazla hareket etmemelisiniz. Lop lop et, pıt pıt yaglariniz hayirli olsun :) |
|
İmkanın varsa spor salonuna yazıl yoksa da evde kendin spor yapmaya çalış. Ben de kilo alıcam diye baya uğraştım bu yaz. 57 kiloydum 65 oldum ama göbek olarak kaldı
|
Cicibebe ile Kilo Alma: Bilmen Gerekenler
Cicibebe, Türkiye'de üretilen bir bebek maması markasıdır. Cicibebe ürünleri arasında bebek sütü de bulunmaktadır. Bazı kişiler, Cicibebe ile kilo almanın mümkün olduğunu düşünmektedir.
Cicibebe ile kilo alma iddiası, ürünün yüksek besin değerlerinden kaynaklanmaktadır. Cicibebe sütü, büyüme ve gelişme için gerekli olan protein, yağ ve karbonhidrat gibi besinleri içerir. Ayrıca Cicibebe sütü, kalsiyum, demir ve vitaminler gibi önemli besin öğeleri bakımından da zengindir.
Cicibebe ile kilo almak için özel bir tarif bulunmamaktadır. Ancak Cicibebe sütünü, sağlıklı bir beslenme düzeninin parçası olarak tüketebilirsin. Cicibebe sütünü, kahvaltıda, öğle veya akşam yemeğinde içebilirsin. Ayrıca Cicibebe sütünü, smoothielere, çorbalara veya diğer yemeklere ekleyebilirsin.
Cicibebe ile kilo alan kişiler olduğunu gösteren bazı anekdot niteliğinde kanıtlar bulunmaktadır. Ancak Cicibebe'nin kilo almada etkili olduğuna dair bilimsel bir kanıt yoktur. Cicibebe ile kilo almak istiyorsan, sağlıklı bir beslenme düzenine ve düzenli egzersize odaklanmalısın.
Anahtar Kelimeler:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 1 Kasım 2016; 19:58:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 13 Temmuz 2018; 2:53:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
|
|
Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
|
|