Şimdi Ara

Oyuna Kaç Para Yatırdınız? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
7.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben rahat 1000 lira yatrmısımdır.96 champ(rple indirimden aldıklarımda var icinde)78 tane skin var boşa gitti diceksiniz enayi diceksiniz ama severek alıoz aga yapcak bisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozieekus

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Helalinden bi 40 liram gitti. Daha skin olayına girmedim. Sanırım girmem de

Pembe taric almalısın

Töbeee töbeee
  • rp'yle hero almak saçma değil mi hacı abi? skin al, hesabın değerlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

rp'yle hero almak saçma değil mi hacı abi? skin al, hesabın değerlenir.

indirimden skin alabilmek indirimden champ aliyorum problem?

• quote:

Orijinalden alıntı: jääri..

rp'yle hero almak saçma değil mi hacı abi? skin al, hesabın değerlenir.

değil
  • 5 kuruş para vermedim bugüne kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50tl filan gitmiştir satsamda yaklasım aynı parayı alırım sıkıntı yok
  • 200 anca yatırmışımdır. Skinler rune page vs için genellikle. Verilen paraya değdiğini düşünüyorum. Ayrıca kimse niye oyuna para yatırıyorum diye üzülmesin :)
    Bu bir zevk meselesi. Ha sevgilinle lunaparka gitmişsin para harcamışsın. Ha oyun oynayıp para harcamışsın. Eğlence ve hobi meselesi.
    Kimi gider gemi maketine 1000 lira yatırır kimi rc helikoptere :)
  • 300'ü geçmiştir belki. Fakat ben çalıştığım için ayda 2-3 kez 30-40 tl yatırmak çok da sorun olmuyor. Pişman değilim, sonuç olarak beni eğlendiren bir şeye para yatırıyorum. Pişman olmamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

50tl filan gitmiştir satsamda yaklasım aynı parayı alırım sıkıntı yok

LoL'de piyasa öyle değil malesef. 5 TL bile alamayabilirsin.
  • 150 lira vermişimdir,hep skin aldım. ip ile alınabilecekken rp verenlere şaşırıyorum. o para nasıl olsa birikiyor. birikirken de yeni aldığım şampiyonu öğreniyorum zaten. 1 haftada birikiyor 6300 ip.
  • skine para verince ne oluyo anlamıyorum ama neyse herkesin kendi seçimi
  • 230 tl falan yatırmışımıdır 6 tane skin aldım gerisi champ :D
  • 840 rp yi bile 12 taksitle aldıgımdan cok etkilemiyor yatırdıklarım
  • 300 - 400 de ben yatırmışımdır. Pişman değilim ama, oyundan zevk alıyor muyum alıyorum; gerisi boş :) Boş harcama falan değil bence, tofaşına bile yatırım yapan gençler var bu ülkede benimki birikim onun yanında :D
  • 1.5 yil önce başladim lol'e.

Pool party ziggs indirime girmiş.Ziggside çok severim dayanamadim ilk defa RP aldim.10 TL ye.

Bence skin almadan önce 2 kere düşünün.Kesinlikle oynamaktan zevk aldiğiniz ve sevdiğiniz bir karakter olmali.Ben pişman olmadim.Paramin boşa gittiğinin farkindayim.Ama ben zenginim bana farketmez diyorsaniz yukarda yazilanlari boşverin ve Rplerinizin tadini çikarin.

• Sanırım 100 Tl civarı para verdim oyuna.
    Şampiyon ve Skinlere yarı yarıya dağılmıştır.
  • Paranız niye boşa gitsin eğer sizi mutlu ediyor ve eğlendiriyorsa, dışarıda arkadaşlarınızla gezerken harcadığınız paradan ya da diğer eğlenceye harcadığınız paradan ne farkı var.
  • Metin2 ye 500 TL civarı para yatırdıydık , AirRivalsa 1 milyara yakındır ( 20 25milyar yatıran tanıdıklar var ) , VS VS gider

(resmi rivalsa en cok para yatıran bizim tanıdıktı oyun içi kredi vb 125milyarı geçiyor ( 3 4 tane oteli var ukraynada , antalyada 3 otel 5 spa para b*L.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 20 Nisan 2013; 18:34:03 >
  • napacan öğrenip
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.