Şimdi Ara

Oyuna Kaç Para Yatırdınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
3
Favori
7.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: attakkann1

support a sorsak soylermı acaba su ana kadar nekadar çektiğimi 300 civarı oldu galiba

Ticket atarak sora bilirsin kaç yatırdığını ben sormuştum ama burada rahat söyliye bileceğim bi mevla değil pişmanmıyım gibi gibi ps4 çıkana kadar biriktirsem ps4 alırdım diyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Hdloader abimizin bana -2012 Temmuz'da- attığı SS Buna ebay'den aldığı ve burda dağıttığı skinler dahil değil

Oyuna Kaç Para Yatırdınız?

Benimde 100tl ye yakın bir şey olması lazım. Fakirim

RiotBok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes bişeyler yazmıs bende yazıyım dedim arkadaslar 800-1000 arasıda ben harcadım genellikle alamadıgım heroların rp indirimine girince alıyorum skinlerde salı cuma guzel skınler ındırıme girerse alıyorum yani ole aşırı hosunuza gıtmeyen skın olmadıkca bosa 975 vermeyin 1820 likleri yazmıyorum zaten onlar indirime girmiyo
  • 300ü geçmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

RP ile champ. alanın kafası tinercide yok

işim dolayısıyla günde en fazla 2-3 oyun atabiliyorum. yani ip kasarak hero almam çok zor. günlük kazancımla 5-6 tane champ alacak para yı çok rahat çıkarıyorken neden ip kasmaya zorlayıp, kısıtlı zamanımı mahvedeyim? yanlış düşünüyorsun.
  • 10+5+5+5=25 civarı olması lazım da hoşuma giden şampiyon oldukça indirimde veya bende olan şampiyonların skini çekiyorum paypal hesabımdan 5 liralık, 2 dakikada alıyorum oynuyorum hemen
  • 15 lira daha bulabilirsem 50 lira olacak.

• 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

RP ile champ. alanın kafası tinercide yok

ne alaka 6300 lük champ alınmazmı 6300 kolaymı yapmak
  • 2 yıldır oynuyorum, bir kez RP aldım.

10.600 RP, 50 Euro.
  • 0
  • 100 lira yatırdım bende.
  • Başlayali 1 hafta oldu 6400 ip birikti tecrübe kazanarak gitmek daha op

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 20 Nisan 2013; 12:26:59 >
  • Ya hala Lol oynuyosanız artık size birşey diyemeyeceğim adamlar parayla karakter satıyo ya bundan berbat ne olabilir gelin DOTA 2'ye ya
  • 2000tl yi geçmiştir.

pc'de orjinal aldığım oyunlar; crysis ve orange box

ps2: shadow of the colossus - ico - re4 - metal gear solid 2 ve 3, god of war 1-2, black, devil may cry 1-2-3

ps3: killzone 2-3 , god of war 3 , god of war collection vol. , vol. 2 , god of war ascension , red dead redemption, uncharted 2-3, ico and shadow of the colossus collection, motorstorm apocalypse

ve daha aklıma gelmeyen birkaç oyun. pişman mıyım değilim ama bunların %70 ini kendi kazandığım parayla aldım. bazılarını 2. el aldım. ps2 oyunlarımın hepsini sattım ordan biraz + bakiye geliyor ama genel toplamda 2000tl yi geçmiştir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

2000tl yi geçmiştir.

pc'de orjinal aldığım oyunlar; crysis ve orange box

ps2: shadow of the colossus - ico - re4 - metal gear solid 2 ve 3, god of war 1-2, black, devil may cry 1-2-3

ps3: killzone 2-3 , god of war 3 , god of war collection vol. , vol. 2 , god of war ascension , red dead redemption, uncharted 2-3, ico and shadow of the colossus collection, motorstorm apocalypse

ve daha aklıma gelmeyen birkaç oyun. pişman mıyım değilim ama bunların %70 ini kendi kazandığım parayla aldım. bazılarını 2. el aldım. ps2 oyunlarımın hepsini sattım ordan biraz + bakiye geliyor ama genel toplamda 2000tl yi geçmiştir sanırım.

tabi sizin bahsettiğiniz olay başkaymış ben multiplayer oyuna hiç para yatırmadım tarzım değil. direk kutulu aldığım oyunları yazdım. olsun oyun güzeldir emeğe saygı...

• 0
  • 20 tl yatırmıştım onunlada darius fiora fizz talon aldım
  • 0
  • S1 başından beri oynuyorum daha 1 lira bile vermedim.Gerçi dayanamayıp çok para yatırıp şampiyon alacaktım ama inat ettim bir kere oyuna para yatırmicam diye.
    Sadece 2 tane skin var onu da arkadaşı hediye etti.Bir de Riot hediye RP yollamıştı, o rp ye arkadaşım trollük edip Morgana'yı almıştı.Rp fiyatı 700-900 bir şeydi, iP fiyatı 3150 idi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.