Yüzbaşı
17 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 647 (Bu ay: 0)
Gönderileri
discord
Join the Farmers Community Discord Server!
https://discord.com/invite/cTkQ9M5hpd

Discord kanalımızdan bize mesaj atabilirsiniz.

Güncel alım fiyatımıza pricecheck kanalından bot sorgusuyla bakabilirsiniz.

Alımlar haftalık belli bir kotaya kadar mail ile sonrasında TP ile yapılmaktadır.

Aynı zamanda hesap da alıyoruz. Tercihen boş, expansionı olan hesaplar alınacaktır.

Sipariş üzerine item alımı da yapmaktayız, item adı ve gold-tl değerini bize iletiniz.

💵 Fiyat Listesi ve iletişim: https://discord.com/invite/3eWfUPfkm9 > 'pricecheck' kanalı.

Alım için 2 opsiyonumuz bulunmakta:
Direkt alım: Sunucumuzda 'pricecheck' kanalı üzerinden güncel fiyatı öğrenebilirsiniz. Hiç bekletmeden sizden almaktayız.
Sipariş üzerine alım: Sunucumuz 'role-request' kanalı üzerinden satış yapmak istediğiniz oyunları seçip, açılan kategoriden gelen siparişleri teslim edebilirsiniz. Sipariş üzerine alımda tekliflerimiz direkt alıma göre daha yüksektir.

✅ BİZE SAT >> DIABLO IV - NEW WORLD - LOST ARK - WOTLK - WOW RETAIL - GW2 - POE - FIFA - ALBION -KO✅

✔️ Goldlarınızı rekabetçi - yüksek fiyatlardan alıyoruz, anında ödeme yapıyoruz !

✔️ Önceliğimiz güvenliktir. Halihazırda oynadığımız main hesaplarımızla alım yapıyoruz ve her oyunda en güvenli yöntemlerle transfer yapıyoruz.

✔️ Neredeyse 7/24 Online süremizle dilediğiniz zaman satabilirsiniz.

✔️ Anında Ödeme Yöntemleri: Bütün bankalara anında transfer, Papara, İninal, Tosla, Binance Pay, Kripto (USDT-BUSD), Payoneer, Wise, Webmoney vb. Ayrıca dilediğiniz sitede ilan açabilirsiniz.

✅ BİZE SAT >> DIABLO IV - NEW WORLD - LOST ARK - WOTLK - WOW RETAIL - GW2 - POE - FIFA - ALBION -KO✅

🔥DİREKT ALIM YAPTIĞIMIZ OYUNLAR 🔥

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

🔥🔥🔥DIABLO IV GOLD & BOOST🔥🔥🔥

�🔥🔥🔥�D DIABLO IV - GOLD & BOOST

✔️ Gold alımlarımız başlamıştır. Discord kanalımızdan bize ulaşabilirsiniz.

✔️ Boost yapmak isteyen arkadaşlar da bize yazabilirler. Gereksinim: 95+ level full build gear. Tercihen 2+ kişilik ekipler.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

💎 LOST ARK

✔️ Alımlar AH ile yapılmaktadır. Min. alım 10K'dır.

✔️ İlk kez AH ile satış yapacak arkadaşlara satış sırasında detaylıca anlatacağız.

💎 NEW WORLD

✔️ Alımlar yüz yüze trade ile yapılmaktadır. Min. alım 25K'dır.

✔️ Teslimat yeri: Everfall & Windsward

💎 PATH OF EXILE

✔️ Alımlar market listelemesi sonrası yüz yüze trade ile yapılmakta.

✔️ Min. alım 50 orb'dur.

💎 WORLD OF WARCRAFT RETAIL - TBC - SOM

✔️ Alımlar çoğu serverda Guild Bank ile kimisinde f2f ile yapılmaktadır.

✔️ Min. alım: Retail 500K, TBC 500G, SOM 500G.

💎 FIFA

✔️ Alımlar transfer pazarı üzerinden yapılmaktadır. Min. alım 500K'dır.

✔️ Bu oyunun ban konusunda ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyor, 24 saat kuralına dikkat ederek alım yapıyoruz, bu konuda içiniz rahat olabilir.

💎 GW2

✔️ Alımlar Mail ile yapılmaktadır. Min. alım 500G'dur.

💎 SteamKo - Cypher

✔️ Fiyat için mesaj atınız.

🔥ALIM YAPTIĞIMIZ OYUNLAR 🔥

💎Albion Online
💎ESO
💎Fallout 76
💎Diablo 2: Resurrected
💎Elden Ring
💎LOTRO
💎Star Wars TOR
💎Escape From Tarkov
💎Conqueror's Blade
💎Blade & Soul

💵 Fiyat Listesi ve iletişim: https://discord.com/invite/3eWfUPfkm9 > 'pricecheck' kanalı.

Direkt alım: Sunucumuzda 'pricecheck' kanalı üzerinden güncel fiyatı öğrenebilirsiniz. Hiç bekletmeden sizden almaktayız.
Sipariş üzerine alım: Sunucumuz 'role-request' kanalı üzerinden satış yapmak istediğiniz oyunları seçip, açılan kategoriden gelen siparişleri teslim edebilirsiniz. Sipariş üzerine alımda tekliflerimiz direkt alıma göre daha yüksektir.

https://discord.com/invite/3eWfUPfkm9

💵 Cypher GB Alım İlanıdır.

📧 İletişim (Discord): Digitall#0221

🚀 Discord Sunucumuz: (Özel Teklifler)

discord
Discord - A New Way to Chat with Friends & Communities

✔️ Goldlarınızı rekabetçi - yüksek fiyatlardan alıyoruz, anında ödeme yapıyoruz !

✔️ Önceliğimiz güvenliktir. Halihazırda oynadığımız main hesaplarımızla alım yapıyoruz ve her oyunda en güvenli yöntemlerle transfer yapıyoruz.

✔️ Anında Ödeme Yöntemleri: Bütün bankalara anında transfer, Papara, İninal, Tosla, Binance Pay, Kripto (USDT-BUSD), Payoneer, Wise, Webmoney vb. Ayrıca dilediğiniz sitede ilan açabilirsiniz.

Referanslar ve diğer alım yaptığımız oyunlar:

https://forum.donanimhaber.com/gold-alim-new-world-wow-eu-retail-classic-gw2-poe-gold-alimi-yapiyorum--150771618

https://forum.donanimhaber.com/gold-alim-poe-lost-ark-new-world-fifa-22-wow-retail-classic-gw2--150865692

HoT & PoF expansionları olan bir hesap arıyorum. Özel mesaj atabilirsiniz

✅ BİZE SAT >> WOTLK - NEW WORLD - LOST ARK - WOW RETAIL - SOM - GW2 - POE - KO✅

✔️ Goldlarınızı rekabetçi - yüksek fiyatlardan alıyoruz, anında ödeme yapıyoruz !

🔥DİREKT ALIM YAPTIĞIMIZ OYUNLAR 🔥

🔥🔥🔥DIABLO IV GOLD & BOOST🔥🔥🔥

�🔥🔥🔥�D DIABLO IV - GOLD & BOOST

✔️ Gold alımlarımız başlamıştır. Discord kanalımızdan bize ulaşabilirsiniz.

✔️ Boost yapmak isteyen arkadaşlar da bize yazabilirler. Gereksinim: 95+ level full build gear. Tercihen 2+ kişilik ekipler.

💎 LOST ARK

✔️ Alımlar AH ile yapılmaktadır. Min. alım 10K'dır.

✔️ İlk kez AH ile satış yapacak arkadaşlara satış sırasında detaylıca anlatacağız.

💎 NEW WORLD

✔️ Alımlar yüz yüze trade ile yapılmaktadır. Min. alım 25K'dır.

✔️ Teslimat yeri: Everfall & Windsward

💎 PATH OF EXILE

✔️ Alımlar market listelemesi sonrası yüz yüze trade ile yapılmakta.

✔️ Min. alım 50 orb'dur.

💎 WORLD OF WARCRAFT RETAIL - TBC - SOM

✔️ Alımlar çoğu serverda Guild Bank ile kimisinde f2f ile yapılmaktadır.

✔️ Min. alım: Retail 500K, TBC 500G, SOM 500G.

💎 FIFA

✔️ Alımlar transfer pazarı üzerinden yapılmaktadır. Min. alım 500K'dır.

✔️ Bu oyunun ban konusunda ne kadar sıkıntılı olduğunu biliyor, 24 saat kuralına dikkat ederek alım yapıyoruz, bu konuda içiniz rahat olabilir.

💎 GW2

✔️ Alımlar Mail ile yapılmaktadır. Min. alım 500G'dur.

💎 SteamKo - Cypher

✔️ Fiyat için mesaj atınız.

🔥ALIM YAPTIĞIMIZ OYUNLAR 🔥

💎Albion Online
💎ESO
💎Fallout 76
💎Diablo 2: Resurrected
💎Elden Ring
💎LOTRO
💎Star Wars TOR
💎Escape From Tarkov
💎Conqueror's Blade
💎Blade & Soul

Kolay gelsin, hayırlı günler dilerim öncelikle..
Uzun uzadıya yazıpta başınızı ağrıtmak istemem.. Aldığım hatalar ve Minidump klasörüm aşağıdadır.

FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE
CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT
SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

Sistem Donanım Özelliklerim:
AMD FX 8350
SAPPHIRE AMD HD 7850 2GB'LIK VERSIYONU
ASUS M5A96 LE R2.0
HI-LEVEL 8GB 1600MHZ DDR3 RAM
SANDISK ULTRA II 240GB SSD

Minidump Dosyam:

https://yadi.sk/d/8oPDasjaryj4L

------------------------------------------------

8gb olan ramden 2 adet vardı bu sorun devam ederken ikisini de memtest ile test ettim, biri sorunlu çıktı diğerini tekrar emin olmak adına tekrar test ettiğimde yine sorunsuz çıktı. Sorunlu ramimi çıkardım fakat mavi ekran almaya devam ediyorum iki gündür. Arkadaşlarımla birlikte kalıyorum her türlü denemeye teste açığım farklı donanımlar ramler vesaire elimde mevcut, istenildiği takdirde test edebilirim. Teşekkür ederim şimdiden..
Dipnot olarak geçmek istiyorum: Dumplar arasında asmtxhyi.sys hatasını çözdüm usb 3.0 ile alakalı bir driver sorunuydu o sorun çözüldü

Ama buna rağmen mavi ekran hatalarım devam etmekte.

###############
Hat değerlerim şu şekilde:

ADSL Hat Durumu SHOWTIME.L0
ADSL Modu G992.5
Gönderme Hızı 253 kbps
İndirme Hızı 1023 kbps
İndirme Hızı Zayıflaması 33
Gönderme Hızı Zayıflaması 20
İndirme Hızı SNR Marjı 34.6
Gönderme Hızı SNR Marjı 30.4
Üretici ID'si TP-LINK
Yazılım Versiyonu 4925ca26
CRC hataları 1
Gönderme Hızı BER 0e-7
İndirme Hızı BER 0e-7
Gönderme Çıkış Gücü 12
İndirme Çıkış Gücü 18
İndirme Hızı ES 14
Gönderme Hızı ES 0
İndirme Hızı SES 13
Gönderme Hızı SES 0
İndirme Hızı UAS 364
Gönderme Hızı UAS 0

Zayıflamalar ve SNR marjları normal görünüyor fakat cmd den ping değerlerinde iken (pingwww.google.com -t) herhangi bir siteye girdiğimde sürekli olarak "İstek zaman aşımına uğradı" hatası alıyorum ve 70-80 olan değerlerim 500-1000 gibi rakamlara ulaşıyor.

Sizce sorun ne olabilir ?
Arkadaşlar CMD'den ping atayınca sürekli bu hatayı alıyorum.
Hat değerlerim:

Update Counter : 5320
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 1228117
Lan Rx : 919107
ADSL Tx : 895764
ADSL Rx : 1148243
CRC Down : 0
CRC Up : 8
FEC Down : 0
FEC Up : 2450
HEC Down : 26
HEC Up : 0
SNR Up : 8.0
SNR Down : 21.6
Line Attenuation Up : 8.9
Line Attenuation Down : 15.0
Data Rate Up : 799
Data Rate Down : 4095
Arkadaşlar hat değerlerim sürekli oynuyor. Yani sürekli yenile dediğim zaman aradaki 1 sn'de SNR değerim 13'ten 3 e düşebiliyor.
Kopma sorunlarım eskiden birkaç günde bir oluyordu sonrasında 4-5 saatte bir olmaya başladı fakat şuan bağlı kaldığım süre maksimum 3 dakika. Yani bu konuyu 3 dakika içinde gönderemezsem bi 10 dk daha bağlantımın geri gelmesini bekleyeceğim.
Sorun hakkında defalarca kez yetkililer ile görüştüm. En sonunda dün evime ekip geldi sorunun modem kaynaklı olduğunu söylediler. Şuan değiştirdiğim beşinci modem dünyanın her yerinde çalışan bu 5 modem nedense benim evimde sorunlu.
Ne yapmam gerekiyor bu saatten sonra ?
Dava açıp 2 yıllık taahhütümü fes edebilir miyim ?
Superonline'da bu gibi sorunlar olur mu olursa çözüm süresi ne kadardır, yetkililer sorunun üzerine düşüyor mu ?

Edit: İnternet bağlı haldeyken cmd açıp ping değerlerine baktığımda şunu farkettim, bağlı haldeyken bile konsoldan 5-6 saniyede bir "İstek zaman aşımına uğradı" uyarısı alıyorum.

Edit2: Hat kablom 4 yıllıktır ve tek ek yeri vardır.

Ek Fotoğrafı:

Edit3: Splitter daki 'Line' giriş kablosunu direk modeme bağladım fakat adsl ışığı hiç yanmadı. Diğer modemimin girişlerindeki teller daha farklıydı (Tel aşağı doğruydu) garanti olsun diye onda da denedim sonuç aynı. Kabloyu direk modem(ler)e takınca ne kadar beklersem bekleyeyim ışık yanmıyor ama splitterda çalışıyor.
2 adet GUİLD WARS 2 hesabı alınacaktır arkadaşlar.
Oyunları ya normal fiyattan ya da World of Warcraft ve/veya Diablo III ile takas etmeyi düşünüyorum.

Edit: Elimde 2 hesap vardır.

Birinde Catalysm'e kadar tüm patchler + 2 adet 85, 2 adet 70+ karakter vardır.

Diğerinde ise Mist of Pandaria'ya kadar tüm eklentileri içeren Wow ile birlikte Diablo III vardır. (1 adet 90 lvl 2 adet 85 Wow; 2 adet 60 Paragon 10lvl Diablo krakterleri mevcuttur.)

Birinci hesaba karşı alınıp kullanılmamış içinde karakter bile bulunmayan, emek verilmemiş hesapları takaks etmeyi düşünüyorum.

Fakat 2. Hesap'ta Wow'un yanında Diablo III'te olduğu için ya 2 GW2 hesabı yada 1 adet emek verilmiş GW2 hesabıla takas edeceğim.

Bu sınırlar dışında farklı teklifleri olan arkadaşlar da PM atabilirler açığım.
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Sorunlu Alışverişler'e bakmadan ürün alıp satmayın.. Aldığınız sattığınız kişiyi forumda aratın önce bir geçmişine bakın. Etraf dünyaya "kazık" atmışlarla kaynıyor, ölüm var.
Sistem ve Tercihleri
Notebook
Toshiba
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 723
İkinci El Bölümü Mesajları: 89
Konularının görüntülenme sayısı: 12.863 (Bu ay: 752)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.