Şimdi Ara

Oyuna Kaç Para Yatırdınız? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
7.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SingedFTW
    Uha

Resmin kısa versiyonunu koyayım dedim. ID falan göründüğü için. Sakıncası yoksa onu silebilir misin mesajı editleyip?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Nisan 2013; 17:19:43 >
  • 6300 büyük bir miktar. ip boost olmadan 1 ayda zor biriken bir para oda günde 20+ oyun atarsan anca. çekerim 50 liralık rp istediğim hero indirime girince alırım. 6300 biriktirecem diye 20 saat pc başında oturmaya gerek yok. sonuçta zamanı parayla alamazsın. heroyu alırsın o yüzden burda babası izin vermiyor diye rp alamayan çocuklar '' oyuna para yatırılır mı yaaa'' demesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momstifler -- 21 Nisan 2013; 17:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

Orijinalden alıntı: erynch

paralar boşa gitmiş senin.

Senin de zaman boşa gitmiş kardeşim. Ip ile 6300'lük şampiyon nasıl alıyor alanlar anlamadım zaten 1 ayda anca biriktirebiliyorum o kadar ip. 76 champ (11 6300 eksik genelde useless olanlar) - 15 full dolu rune page var (hepsi farklı tabiki). Oyuna hiç para harcamadan bunları yapmak için 1500 win falan lazım heralde ben de 300 var

o useless ları merak ettim

Quinn, Syndra, Rengar, Fiora, Nami, Ziggs, Viktor bunları almaya gerek görmüyorum. Çöp demiyorum, sadece gereksiz buluyorum daha iyisini yapabilen onca şampiyon varken. Olmayan ve almak istediklerim de Thresh, Nautilus, Zac. Skarner'a nötr yaklaşıyorum indirimde olur da aynı zamanda hali hazırda bolca rp mevcutsa hesabımda alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 21 Nisan 2013; 18:08:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Epeydir fazla almamışımdır diye düşünerek geziyordum da, Ticket'ıma bugün cevap geldi. Açıkçası bu kadar para harcamış olcağımı düşünmüyordum, 1K falandır diye düşünüyordum da, neyse artık. Zaman hızlı geçiyor. 3 yıl da

Başkası görebiliyor mu bilmiyorum da, yalan değil! diye adına link'i de koyayım,https://support.leagueoflegends.com/requests/5969184#/satisfaction. Neyse artık, keremin resim yerine bunu koyarlar sağa sola.

Edit: Yaklaşık olarak 10000 TL civarı bir şey ediyor bu arada.

Store'dan tamamı kaç RP-TL ediyor acaba?

Kıskandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 21 Nisan 2013; 18:08:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• total:100-150

hangi oyunlar
    -metin2 (bıraktım us serverınaa yatırmıstım)
    -point blank(tr de oynuyorum,az giriyorum çünkü para yatıranın yatırmayan ile dağlar gibi fark var.ng alan king oluyor binevi )
    -lol

pişmanmıyım HAYIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjina -- 3 Temmuz 2014; 23:04:31 >
  • 400 TL falan vardır şu kostümler var
     Oyuna Kaç Para Yatırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyDarkness QQ -- 3 Temmuz 2014; 23:09:11 >
  • 7000TL
  • ne kadar yatırdığımı öğrenmek için tr riot ekibine mesaj attıydım. bunu sizinle paylaşamam demişti. şaka mı la bunlar.
  • 600-700 arasıdır heralde WEST'teyken baya kazık Rp alıyorduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

RP ile champ. alanın kafası tinercide yok

günlerce ip kasmaya çalışacağıma indirimden 487 rp'ye toplarım daha iyi

bu arkadaşın dediği gibi yaptım ve yaklaşım 300 kadar vermişim oturdum hesapladım ama pişman değilim sonuç olarak bu oyunu 1 yıldır oynuyorum ve sigara alkol gibi alışkanlığım yok bunları göz önüne alınca cok değil... bu arada konuyu baltalıyorum ama boni usta gene rust lazım hala satışlar devammı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mydeathforliving

ne kadar yatırdığımı öğrenmek için tr riot ekibine mesaj attıydım. bunu sizinle paylaşamam demişti. şaka mı la bunlar.

geçen sene bende atmıştım bana da söylemediler türkiye ekibi tam bir işe yaramaz hiç yardımcı olmuyorlar
  • 0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-40 TL arası bi şey yatırmışımdır. Bi ara pepsinin kampanyası vardı tanıdığım bir lokantacı arkadaşımdan en az 300 şifre aldım ve girdim çok sağlam IP biriktirdim. şimdi 80'e yakın şampiyon var bi çoğu da 6300'lük.
  • 400-500
  • en fazla 60 sanırsam ama fazlasını kazandım. bunun dışında güzel hesaplarım var kod buldugum için.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.