Şimdi Ara

Overtraining olur muyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 1 aydır fitness yapıyorum,şimdilik sadece evde devam edeceğim.Ekipmanım sadece dambıl olduğundan sadece omuz,trapez ve kol kas gruplarını çalışıyorum(1 gün antreman 1 gün off şeklinde).Ama geçen gün feeder egzersizi diye bir şey keşfettim.Bilmeyenler için bu egzersiz damar çıkarmak için,çalıştığınız kas grubunu ertesi gün düşük ağırlıkla 3x50 şeklinde çalıştırmadır.Bunu uygularsam kaslarım overtraining olur mu?(normalde 10 kg ile çalışıyorum feeder için 2 kg ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirollas -- 25 Temmuz 2017; 1:50:4 >

• Mantigi nedir bunun,pek mantikli gibi durmuyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 25 Temmuz 2017; 1:33:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Damar çıkarmak içinmiş.Damar çıkınca da kas daha iyi gelişiyormuş.Egefitness dan duydum ben de
  • Abi damar çıkmaz ki zaten orada yağ oranın düştüğü vakit belli olabilir kimisi çok kaslıdır damarları belli olmaz parçalı olduğu halde vs bu programda overtraining olmazsın ben zaten inanmam o işe o beslenmene vs bağlı da kesinlikle sakatlık yaşarsın ayrıca kasların da düzgün gelişemez. Kas toparlanmasından ziyade eklemlerini o yaptığın çok çok tekrarlarla güçlendirsen bile ertesi gün ağır girdiğinde eklemini dinlendirmediğin için ne kasın ne de eklemin gelişmez,gelişmeyi bırak toparlanamaz Ha insanlar yok mu hergün antreman yapıyolar var.Mesela çok insan var her gün şınav mekik çeker bench yapar kol çalışır bişey de olmaz üstüne kaslanır ama dinlenmek bence önemli.ayrıca hergün aynı bölgeyi çalışmak kastan çok eklemlerini hele ki yeni olduğun için katledebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlooDHunteR

Damar çıkarmak içinmiş.Damar çıkınca da kas daha iyi gelişiyormuş.Egefitness dan duydum ben de

Ege fitnessın dediği her şey doğru değil, tıpla uyuşmayan tarafı var. Ben sohbeti için izliyorum. Supplements konusunda bir şeydedi bir videoda bir şeyi eleştirdi. Ertesi gün supplement dükkanına gidip video attı eleştirdiği şeyi yaptı.

• -Kesha- kullanıcısına yanıt
    Tabi ki kimsenin dedikleri %100 doğru diye bir şey yok.Ama bu dediği inandırıcı geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirollas -- 25 Temmuz 2017; 18:55:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlooDHunteR

Tabi ki kimsenin dedikleri %100 doğru diye bir şey yok.Ama bu dediği inandırıcı geldi.

Dediğini yabancı forumlarda, yabancı sitelerde görmedim. Ama 50 tekrar 3 set... Bence yapma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HİV olur muyum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3x50 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaize -- 25 Temmuz 2017; 20:58:14 >
  • Overtraining olmazsın ama bir işe yaramaz. O an kaslarına kan hücum ettiği için damarların şişer ve belirginleşir yarım saat sonra iner. Damar çıkarma diye bir şey yoktur. Yağ oranın az olursa belli olur,kimisinde olmaz. Yapıyla da alakalı bir şey doktor değiliz o kadarını bilemeyeceğim.
  • -Kesha- kullanıcısına yanıt
    hocam gainer felan boş demişti zaten supplement dükkanına gidince gainera para israfi diyor. her dediği muhakkak doğru değildir ama zaten tek önerdiği supplement creatine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rich piana denen salak herif soyledi onu ilk. Ege de ondan duydugu bilgiyi pazarladi.

Ne yapsin insanlara verecek farkli bir bilgi yokki elinde.

Fullbody mi yoksa splitt mi sorusu uzerine kanalla parladi. Verecek bilgisi olmadigi icin, goygoy ve sinirlari asmak uzerine bilirkisi oldu.

• damar öyle karı gibi 3 kiloyla 50 tekrarla falan çıkmaz (steroid kullanmayan bir insansan, rich piana gbi kullanıyosan işe yarar)

damar istiyorsan deli gibi row yapacaksın ve sert yapacaksın bileklerin acıyacak son tekrarlarda acıdan bırakmaya çalışacaksın ama bar elinden kaçana kadar zorlayacaksın damar böyle çıkar, seated row ile sol ön kolumda damar çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 28 Temmuz 2017; 23:46:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.