Şimdi Ara

Oturarak veya ayakta idrar yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuyla ilgili birşey kafama takıldı. İdrarı oturarak yapmak daha sağlıklı deniyor ve bende genelde öyle yapıyorum. Ama oturarak yapınca sanki bir kısmı çıkmıyor ucunda kalıyor, hatta ayağa kalkerken kalan kısmı çıkıyor. İçerde kalması daha sağlıksız değil midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Salla hocam

• Kim ugrascak onla prostatmiyim neyim yarim saatte bir cisim geliyo zaten

• enisi küçük olanlar çıkartmıştır o lafı. küçük olduğu için nişan alamıyolar tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl oturarak tam çıkar
  • Dalganın altindaki damari arkadan öne dogru iyice buzucen kanaldaki tum idrar cikicak..daha kaba tabirle sağıcaksın...

• dur bi işeyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzerine sıçramaması açısından da oturarak yapmak daha sağlıklı ama üşengeçlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 13 Mayıs 2014; 2:06:41 >
  • Ayakta işeyince üzerine sıçrıyor diye biliyorum
  • ya bu saçmalığı kim çıkarttıysa büyük ihtimal klozet pislenmesin diye küçük çocuğa anne tarafından söylenmiş bir laftır.

oturarak işemek 1 defa bana göre erkek genetiğine aykırı bir durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

ya bu saçmalığı kim çıkarttıysa büyük ihtimal klozet pislenmesin diye küçük çocuğa anne tarafından söylenmiş bir laftır.

oturarak işemek 1 defa bana göre erkek genetiğine aykırı bir durum..

Erkek genetigine aykiri bir durum degil. Normali comelerek isemektir klozetteki oturusumuzda da hepsi cikmaz. Alaturkada comelerek iseyin dogrusu odur.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Üzerine sıçramaması açısından da oturarak yapmak daha sağlıklı ama üşengeçlik

Alaturka tuvalette bi kere böyle düşünüp oturarak yaptım yüzüme sıçradı o günden beri oturarak yapmıyorum. Yapsam bile alafrangada yapıyorum en azından sıçrasa bile alt tarafta kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Üzerine sıçramaması açısından da oturarak yapmak daha sağlıklı ama üşengeçlik

Alaturka tuvalette bi kere böyle düşünüp oturarak yaptım yüzüme sıçradı o günden beri oturarak yapmıyorum. Yapsam bile alafrangada yapıyorum en azından sıçrasa bile alt tarafta kalıyor

• Benim de cevremde herkes boyleymis ama hayatta oturarar isemem, o ne yav, saglikliymis.. bosver karsim

• bunlar hep cehape zihniyeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

bunlar hep cehape zihniyeti

İşemeyi de en iyi biz biliriz. Bunlar hep eski Türkiyeden kalan alışkanlıklar

• Hemen ayağa kalkmayın az bekleyin.
    Zaten etrafa sıçrayıp pisletiyor, hanginizin evide temizlikçi vardır ki annelerimiz temizliyor orayı, yazık kadınlara.
  • Hesapladim...ayakta iserseniz 15-20 sn de isinizi bitiriyorsunuz...oturarak işerseniz en az 1 dk de isinizi bitirirsiniz bazen bu dakikalari buluyor cunku o esnada büyük dışkı da geliyor ...benim zamanim kiymetli arkadas 40 saniye 40 saniyedir...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin0202

Hesapladim...ayakta iserseniz 15-20 sn de isinizi bitiriyorsunuz...oturarak işerseniz en az 1 dk de isinizi bitirirsiniz bazen bu dakikalari buluyor cunku o esnada büyük dışkı da geliyor ...benim zamanim kiymetli arkadas 40 saniye 40 saniyedir...

heyy evet aynen dedigin gibi oluyor
  • Ayakta iseyenler taharet almiyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.