Şimdi Ara

otomotiv sektöründe kişisel tercihler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomotiv sektöründe kendi kişisel tercihlerim
    1- lpg ye karşıyım
    2- renault ve ürünlerine karşıyım
    3- d sınıfı araçları seviyorum
    4- pejo araç asla almayı düşünmüyorum
    5- lastikte michelin veya continental tercihimdir
    6- distrubitor firma olarak KOÇ grubuna karşıyım
    7- alman otolarına karşı sempatim var
    8- opelin halkı kandırdığına inanıyorum
    9- SUV ların şehir içinde olmasına karşıyım
    10- araçta aradığım özellikler : konfor sağlamlık görüntü
    11-idealimdeki araç mercedes s 320 long
    12-modifiye olayında ufk tefek rotüş harici karşıyım

sizlerde tercihlerinizi yazarsanız sevinirim
    buradaki sıralama veya yazılanar sizi bağlamasın farklı şeylerde yazabilirsiniz..

mesela en yüksek hız 240 km/h yaptım gibi

aklınıza otomotiv sektörü ile ilgili size ilgilendiren tercihleriniz.. ne var sa işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 22 Mayıs 2007; 17:28:44 >

• LPGye tamamen yandaşım.. X5e de binsem LPGli olur..
  • 1-LPG e BENDE KARSIYIM. (Bknz : Bu konuda ki mesajlarim)
    2-Onden Cekisli araclardan hoslanmiyorum.
    3-Yillarca mercedes kullandim. Beni sanziman arizasiyla yipratan CLS den sonra Tercihlerim hep BMW Den yana olacak( Zira oldu da )
    4-Aracta aradiklarim Performans - Yol tutus- Guvenlik - Goruntu.
    5- Gerek olmadikca dizel arac alinmasina da karsiyim.
    6- Orjinal olmayan sanayi isi modifiyeden body kit lerden nefret ederim.
    7-Corvette hastaligim vardir. (2 kisilik oldugundan hep boyle kalacaktir)
    8- Sirket araclarinda Ford ve opel kullandik memnunuz- Ozel bir sebepten Renault aldik. Aldigimiz aldiracagimiz son renault olacak.
    9-SUV lardan Hazzetmem.
    10- Idealimde ki arac M6 / Cok uzak degil bir kac aya kadar 6.50 Ci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 21 Mayıs 2007; 11:31:09 >
  • 1-lpg yi şiddetle destekliyorum
    2-reno ve ürünlerini genel olarak severim
    3-d sınıfını ben de çok seviyorum
    4-pug ben de pek düşünmüyorum
    5-genelde goodyear kullanırız
    6-iyi markaların iyi motor seçeneklerini getirmeyen herkese karşıyım
    7-almanlara benim de sempatim var
    8-opeli severim
    9-ş.içinde suvları ben de sevmiyorum çok zorluk çıkarıyorlar ve yer kaplıyorlar
    10-konfor, sorunsuzluk, performans, ekonomi ve görüntü (ne kaldı ki)
    11-şimdilik orta vadede allah bi golf GT TSI nasip etsin daha da bişey istemem
  • 1)LPG'yi ekonomik olsun diye destekliyorum
    2)Renault ve ürünlerine sevgim vardır
    3)D sınıfını bende seviyorum
    4)Pugmu kelimeyi duymak istemiyom neymiş o
    5)Bende Dunlop,Michelin lastikleri tercihimdir
    6)güzel markların servisleri az olanlara karşıyım
    7)Almanlara sempatim çoktur
    8)Opeli severim ama Vectra,Astrayı severim diğerleri pek sevmem
    9)SUV'ları ben çok seviyorum eğer sürekli ş.içinde kullanılacaksa karşıyım ama hafta sonları felan yada bazı işlerde lazım olan SUV'lara karşı değilimdir
    10)Araçtan perfomans,görüntü,konfor,ekonomi
    11)İnşallah bir gün ALLAH kısmet ederse VW TOUAREG V6 3.0 TDİ almak isterim başka bişi değil eğer otomobil alacaksam AUDİ 159 JTD.
    12)(Herkes takımınıda belirtsin biraz daha iyi olur o zaman)Bende Galatasaray' lıyım,ne olursa olsun kalbimiz senin Galatasaray...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincharged -- 21 Mayıs 2007; 17:57:25 >

• Topiğe bak güzel. Beşiktaş çarşı gibisiniz onlarda öyle Herşeye Karşı..

• 1- LPG Alacağım hiçbir arabada taktırmak gibi bir niyetim yoktur olamaz. Kapalı otoparklara giren LPG li araçlara gıcığım.
  • 2- Renault ya sadece Clio 2 konusunda alışmışlığım vardır yoksa hoşuma gitmez aynı golf gibi fason durur.
  • 3- D Sınıfı Sevmem. Bir üstü daha hoşuma gider .
  • 4- Peugeot Kullanmadım , Binmedim Bilmem ; Ama Pug Tercihim olamaz.
  • 5- Michelin yada Pirelli
  • 6- Bende Kosiflere Karşıyım. ( Aslında ilk zamanlarda severdim fakat yamuk yaptılar.)
  • 7- Almanları Sevmem. Irkçı Değilimdir. Alman otolarını sevip Bağrıma Basmışlığım vardır. Almana Biniyorum. Almandan Şaşmam .
  • 8- Opele Çok Gıcığım. Absürd motorlar yapıyor her ne kadar eknomik olursa olsun koskoca 1.6 Astrya 90hp Sadece Gülerim.! Zamanında 2005 Kasa Corsa Eski Kasa Vectra Kullandık. Vectra iyiydi. Corsa Direksiyon ıkutusundan defalarca servise gitti problem çözülemeden satıldı.
  • 9- SUV lar deyince jeep çakması aklıma gelir. Ve Jeep dediğimde Range Rover Vogue dan başkasına binmem. ( 2002 de Kullanmıştık. 1 Sene Sürdü.)
  • 10- Bir sonraki aracım allah isterse 320ci olacak işallah.
  • 11- Araçta Aradığım Özellikler ( Arka Tarafın Geniş Olması ) , Malzeme Kalitesi , İşçilik Kalitesi , Deri Koltuk , HİFİ Müzik Sistemi Olmassa Olmazlardır benim için.
  • 12- Abartılı olan halk arasındaki adı ile HARD TUNİNG olan tüm modifiyelere Karşıyım. Spoiler Body Kit vesaire. Arabanın egsozunu şahin gibi böğürtmek yanlardan taşan taban lastikler parıldayan nikelajlı aksesuarların alayına karşıyım.
  • 13- Fenerbahçeliyim ve bundan gurur duyuyorum. ( Çarşı yazdım ya yanlış anlaşılmasın. )

• Herkes ilk mesajdaki maddeleri yorumlamış, ben biraz kafama göre yazayım...

# LPG kullanmam, kullanana karışmam, lüks araçlardan gaz kokusu gelmesine kıl olurum...
    # Dizel kullanmam, kullanana karışmam, sesinden ve düşük rölantisinden rahatsız olurum...
    # Fazla teknoloji sevmem, birşeylerin ille standart yapılıp zorla satılmasına karşıyım, mümkün olduğunca her şey opsiyonel olmalı...
    # Zırt pırt model yenilenmesine ve henüz on yaşına bile gelmemiş yerli bir aracın bile parçasını 3-5 gün beklemek saçmalığına kıl olurum...
    # Açık renk konsol sevmiyorum, daraltıyor beni...
    # Kople boyalı (yani çıtaları da boyalı) tampona gıcık olurum, ufak tefek değmelerde boya problemi olacaksa "tampon" denen şey niye var? Bu mudur tampon?...
    # Mavi ampul, siyah kaput, kaput uzatma, angel eyes, sesli egzoz,alev stickerı gibi artık ayağa düşmüş modifikasyonlardan midem bulanmaya başladı, artık liseli çocuklardan başka kimse itibar etmiyor bu tür şeylere, farkında değiller mi acaba?...
    # Çatık kaşlı sinirli bakışlı araçları sevmem, gerçekten güçlü ve hızlı araçların büyük bir kısmında bu kompleks yok, genelde halkın kullandığı 60-150 hp arası düldüllerin ise hepsinin kaşları çatık...
    # Konsolda ya da direksiyonda kalıptan kalma çapak (veya çapaklı yerler temizlenirken kalan zımpara izleri) gibi şeylerden nefret ediyorum, 30 yıllık renomda böyle şeyler yokken 20-30.000 YTLlik sıfır bir araçta bunların olması çok mide bulandırıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1)LPG kullanmam kullanana karışmam ama çevremdekilerede kullandırtmam
    2)Orta sınıf arabada ilk tercihim Renault tur.. Renault ta aradığımı bulamazsam anca diğerlerine yönelirim.. Bunun nedeni yıllardır Renault'a binip bizim yüzümüzü kara çıkarmaması..
    3)Mazota da karşıyım
    4)Lastikte ilk tercihim Michelin ve Dunlop tur
    5) Otomobilde genelde Fransız ekolüne yakınımdır.. Mercedes alacak parayı yapana kadar tercihimi Fransızlardan kullanırım..
    6) Genelde atmosferik motor tercih ederim ama bu yeni nesil motorlarla bozulacak gibi duruyor
    7) Tuningte zevkli olan herşeyi severim
  • 1-LPGye sonuna kadar karşıyım sevdiğim insanların kullanmasına izin vermem...
    2-Renaulta sempatim var nede olsa ilk arabam Clio Symboldü gitmezdi durmazdı yol tutumazdı ama ilk arabamdı bana çok şey öğretti...
    3-Coupe araçlar kesinlikle çok hoşuma benim kullanacağım araba diğerlerinden farklı olmalı herkes kullanmamalı...
    4-Pejoyla işim olmaz 307 faciası yaşayan yakın bir arkadaşım var...
    5-Doğuş otoya gıcığım bizi kazıklıyolar kendi personellerine indirim yapıyolar...
    6-Yamuk yumuk fiber tamponlar sinirimi bozuyo simetri hastalığım varda biraz...
    7-Başta Mercedes sonra BMW onun arkasındanda Opel gelir benim için ama YILDIZın yeri ayrı...
    8-Arabamın malzeme kalitesinin yüksek olması ve gerektiğinde kullanabileceğim yüksek güce sahip olmasını isterim biraz sert bi süspansiyonda hiç fena olmaz...
    9-Hayalimdeki araba kısa dönemde Mustang GT inşallah 1 sene sonra sahip olucam ondan sonrası gelecekte isede Mercedes CLS 63 AMG...
    10-Şimdilik bi süre Opel Vectra 1.6yla idare edicez...

• herkes gibi bende sıralayayım.

1. lpgnin benzinli arabada olması taraftarıyım. benzin ucmus gidiyor.
    2.küçük arabalara gıcıgım. asfalt böcegi gibi. birde ben içine sığamıyorum.
    3. dizel sesini sevmem. ama az yaktığı için tercih edilebilir.
    4. chevrolet arabalardan kalos ve spark faciasından sonra hiç ama hiç hoşlanmam.
    5. arabalara yapılan modifiyenin hepsine karsıyım. orjınalliği bozuluyor.
    6. sıfır araba alıp sadece yıkamak için kullananlara da karsıyım. araba gezmek için hava atmak için degil.
    7. luks araba alıpta deposunu dolduramayanlarada karsıyım. 1000 ytl lik cep telefonu alıp konturlu hat kullananlara vede kontörü olmayanlara felaket gıcıgım.
    8. türk bayrağını insanları ayırmak için kullananlara karsıyım
  • Hoşlanmadıklarım..

* Reno ve pejonun kalite anlayışından,
    * Önden çekişli ve manuel araçlardan,
    * Dizel sesinden,
    * Yok yere abartı ses çıkaran araçlardan,
    * 4X4 e binip kendini bi kaç merdiven çıkmış sananlardan(virajlarda paket oluşları tam bir filmlik doğrusu..),
    * Neon denen abuk ışıklandırmadan,
    * Hayvani derecede basslı müzik dinleyip kafa dikenlerden hoşlanmıyorum..

Hoşlandıklarım..
    * Arkadan çeker güçlü bir araçlardan,
    * Yol tutuş ve frenlemede başarılı olan araçlardan,
    * Mercedes - Audi ve Mazda markalarından,
    * Sıralı sistem LPG den,
    * Açık hava filtresinin 3500-4000 dd den sonra çıkardı o sesden,
    * Virajları yanlayarak dönmekden,
    * Agresif lazımdan,
    * Trabzonsporumdan Hoşlanıyorum (:

• 1- mantıklı bir montaj olduktan sonra lpg ye karşı değilim. ama çevreyi kirletecek şekilde egzos dumanı atan araçlara karşıyım.
    2- her markada bir kaç modeli severim gerisinede karşı değilim. ama sempati duymam
    3- far ayarlarına dikkat etmeyenlere çok karşıyım.
    4- pejonunda 406 ve 306 sını severim. (bunu niye yazdıysam)
    5- lastikte goodyear ve nokian tercihimdir.
    6- sokak aralarında dolaşırken yüksek volümde müzik dinleyenlere karşıyım.
    7- alman+ japon otolarını diğerlerine nazaran çok kullandığım için biraz daha severim
    8- süratli ve bilinçsiz araç kullananlara ve bunu anlatanlara karşıyım. (bunu çok belli ediyorumdur)
    9- toplu taşıma kullanma alışkanlığı olmayıp en gereksiz yerlere bile aracıyla gidip sonrada benim aracım çok yakıyor muhakemesi yapanlara karşıyım
    10- araçta 1 konfor 2 güvenlik sürüş keyfi önemli
    11-idealimdeki araç alabileceğim araçtır... a4 neden olmasın
    12-modifiye zamanında yaptım şimdilerde orjinalin dışında nerdeyse hiç masraf yapmam.
    13- forumda küfür / argo kelimeye karşıyım. (buda içimden geldi)

edit e karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 22 Mayıs 2007; 1:03:22 >

• 1.Lpg ye karsıyım.
    2.Renaultta sadece laguna alırım o da seçme şansım olmassa.
    3.Dizeli severim
    4.Hyundai sevmem.Pug 107 hariç alabilirim.
    5.Bridgestone ve Michelin tercihimdir.
    6.Audi benim için 1.sıradadır.Eğer değiştircek olursak yine bu Audi yada Bmw olur.
    7.Günlük hayatta ve istanbul trafiği için bence Toyota iyi bir araç.
    8.Suvları severim.Sorentodan nefret ederim.
  • Modifiye sektöründe apaçilerin çoğalmasından ve bazı insanların modifiyeli araçlara kötü gözle baklmasından nefret ediyorum,tadında ve sade yapılan değişikliklere bayılıyorum

Arkadan itiş araç kullanmaktan,tatlı virajlarda hafiften yan vermekten,küçük sınıf GTI lardan,0 dan 100-120 kmye kadar çok seri çıkıp daha fazla süratlere çıkmamaktan,BMW'nin bütün modellerinden,yere yakın araçlardan hoşlanırım..
  • 1- lpgye sempatım yok ama cevreye de cebıme de en az zarar veren ykıt bu. Ancak taksıcılerın lpg anlayısına karsıyım nedemek ıstedıgımı anlmıssınızdır.Donusumler
    2- fransz mallarına da fransız sempatilerine de karsıyım ırkcı degılım ama Türk ün türkten baska dostu yok.
    Türklern adını karalayanın alnını karıslarım..
    3- ufak aracları sevmıyorum
    4- dizel araclar az yakıyor olabılır ama bazı kamyonların ekzoslarından cıkan pıslıgı gorunce kufur edıyorum

5- xenon takacam dıe mılletı sacma sapan renklerle raadsız edenlere de karsıyım beyaz ısık cok goz alıyor
    6- Taklıtlere karsıyım.. (Her turlu yorumlanabılır)
    7- Statüsüne göre davranmayan ınsanlara da karsıyım otoyla bı alakası yok ama... anlayan anlasın
    8- İdealim %100 Türk malı araca sahıp olmak.
    9- Şu an için performanstan cok verimli motorlar ilgimi çekiyor.Yanı harcadıgı yakıtı bana ne kadar veriyor.
    Performans ıstersem belki 12 silindirli bi alet sonradan yapabılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 22 Mayıs 2007; 2:50:26 >

• otomotiv sektöründe kendi kişisel tercihlerim
    1- lpg ye karşıyım(yeni nesil dizeller gayet sessiz tork da cabası)
    2- renault yu severdim bazı yeni yetmeler yüzünden nefret ettim.
    3- b ve c sınıfı araçları seviyorum
    4- pejo araç asla almayı düşünmüyorum.
    5- lastikte lassa,goodyear
    6- distrubitor firma olarak KOÇ grubuna karşıyım diyenler ford alıyor ben de buna karşıyım.
    7- alman otolarına karşı sempatim yok.mercedes ve bmw yi taktir ederim.
    8- hiçbir firma halkı kandıramaz.
    9- SUV ların şehir içinde olmasına karşı değilim.maganda taksici ve minibüsçülere karşıyım.
    10- araçta aradığım özellikler : konfor sağlamlık görüntü,performans
    11-idealimdeki araç yeni kasa bravo 1.4 t-jet sport.
    12-modifiye olayına karşı değilim.abartıya karşıyım.
  • Fortçuyum saygılar sevgiler
  • 1- lpgye karşıyım, benzine karşıyım dizele karşıyım, hatta doğal gaza bile karşıyım
    2- a,b,c,d,e,f,g hiçbirisini sevmiyorum
    3- ekmek almaya bakkala arabayla gitmeye karşıyım
    4- bayanların araba sürerken makyaj yapmasına karşıyım
    5- kırmızı ışıkta arabama arkadan çarpıp kontağı kapatıp kaçanlara karşıyım (bölr bişry yaşayınca insan ağlasın mı gülsün mübilemiyor)
    6- yakıttan alınana yüksek vergilere karşıyım
    yaşasın bisiklet ah bir bisiklet kültürü otursa ne kadar güzel olur. bisiklet park yerleri olsa. bisiklet yolları istense. insanlar 3-4 kmye kadar olan işlerine bahar ve yaz aylarında bisikletle gitse. hem beden hem de cep sağlığımız düzelirdi. ama biz bisikleti hep çocuk oyuncağı görüyoruz. büyüklerin oyuncağı ise arabalar.

• 1. LPG,ülkem insanı için güvensiz, bakımlarını ve gerekli özeni göstereceklarini sanmıyorum, biz böyleyiz ne yazık ki!
    2. her tür araç sınıfını severim, benim için bir araçta en önemli şey ilk bakışta aşk misali dış dizayn ve iç mekan kalitesidir, kaliteli olan her şeyi severim.
    3. Fransız arabası kullanmadım, Allah rızık verdikçe hep bir üst sınıfa çıkmayı düşündüğümden şimdilik de kullanmam ama reno iyi geliyor onu biliyorum.
    4.Lastik kış continental, yaz michelin, bir olayı kafaya takınca her şeyini okurum, bilgilenirim, öyle konuşurum...
    5. BMW istediğim arabadır ama sınıfımı bilirim, D sınıfta BMW ye geçerim, C sınıf BMW almam.
    6. Opel güzelliktir özellikle de astrası, aman fanatiklik olmasın, astra yı daha çıkmadan takibe aldım, bir fiil para kazanarak aldığım ilk arabadır, aynı paraya alabileceğim başka sınıfta aynı kalite ve güzellikte başka araba bulamadığımdan aldım, inanın yok da...
    7. 2000 cc dizel istiyorum artık...
    8. Mini SUV rav4 etkilndiğim bir arabadır, toyota 2000 cc dizel motor koymuyor,işi bilmiyor.
    9. Donanım, konfor, sağlamlık önemlidir...
    10. Param kazandığım sürece bütcem fazla para verdiği sürece israf olmadığını düşündüğüm sürece iyi arabalara bineceğim İnşallah.
    11. Opel, BMW, VW ve tabiki Toyota RAV4 ( bence toyotanın, alman kalitesini yakaladığı bir aracı)
    12. 36 yaşını altında ne C sınıf sedana ne de SUV a binerim...gibi geliyor.
    13. Modifiyeyi bilmiyorum ama abartısı çinkinleştirme ile eşdeğer gibi geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 22 Mayıs 2007; 13:12:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

otomotiv sektöründe kendi kişisel tercihlerim
    1- lpg ye karşıyım
    2- renault ve ürünlerine karşıyım
    3- d sınıfı araçları seviyorum
    4- pejo araç asla almayı düşünmüyorum
    5- lastikte michelin veya continental tercihimdir
    10- araçta aradığım özellikler : konfor sağlamlık görüntü
    11-idealimdeki araç mercedes s 320 long
    12-modifiye olayında ufk tefek rotüş harici karşıyım

sizlerde tercihlerinizi yazarsanız sevinirim

Şu sayfaya bi göz atmanı öneririm :http://www.koc.com.tr/tr-TR/Business/OtomotivGrubu/

opel ne ? Kore malımı ?

SUV'lar ağır arazi şartları için geliştirilmemiştir zaten

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.