Şimdi Ara

otomotiv sektöründe kişisel tercihler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi ozaman tercihin varsa istiyorsan yaz topik amacından çıkmasın en azından

şu bunu yazmış bu bunu yazmış şeklinde devam etmesin en azından ..
  • Bunlar da benim tercihlerim

1. LPG ye karşı değilim ama her arabaya da LPG olmuyor bence. Özellikle yeni ve lüks bir araba alınıyorsa LPG o arabaya yakışmıyor.
    2. Genelde karşı olunan Renault bü ülkenin çok yükünü çekmiştir, o yüzden bir sempatim vardır.
    3. Özel olarak ilgi gösterdiğim bir sınıf yok ama C sınıfı araçlar çoğu kişi için ekonomi-performans-konfor-fiyat sorununu ideal bir şekilde çözüyor.
    4. Alman ve Japon arabalarına sempatim var ama tasarım olayında bir kaç istisna dışında Alfa Romeo işi biliyor bence.
    5. Trafikte SUVlara çok karşı değilim çünkü üst sınıf otomobillerden boyut ve motor olarak pek de farkları yok.
    6. Tercihim mümkünse arkadan itiştir. (ama pek de mümkün gözükmüyor)
    7. Manuel vitesli araba kullanamayan herkese kıl oluyorum. Ehliyet sınavı denen saçmalık zaten ayrı bir sinir konusu benim için, 300 metre düz 10 metre geri gitmeyle ehliyet mi alınır?
    8. Dizel arabaları seviyorum. Özellikle BMW 535i yi tek geçerim. Abarttım ama yeni nesil dizeller gerçekten çok başarılı. Hala karşı olanlar varsa bence test sürüşü yapmalılar, önyargılı olmamak gerek.
    9. Modifiyenin her türlüsüne karşıyım, en azından kendi arabamda. Bence orjinalliği bozmamak gerek. Ama AMG, Brabus gibi frmalara da saygım vardır, işi ciddi tutuyorlar.
    10. Güçlü bir spor arabayı otomatik şanzımanla alanlara da kıl oluyorum. Spor araba (Ferrari, Porsche, Lambo vs) bence manuel şanzımanlı olmalı. Tamam, son zamanlarda firmalar çok iyi otomatik şanzımanlar üretiyorlar ama bence otomatik şanzıman böyle arabalara gitmiyor. Bir Ferrari de açık bırakılmış vites yollarını ve vites değiştirirken gelen o metalik sesi hiçbir şeye değişmem.

• 1- lpg ye karsi olamam hatta neden lpg taktirmamakta inat edenleri anlayamıyorum
    2- sadece pug ve citroen e karsiyim bence otomobil yapmayi beceremiyorlar
    3- gozume hos gozuken her sınıf arac benim makbulumdur
    4- 20000liralık arabalari 40000 liraya satanlara ve sattiranlara karsiyim
    5- lastik icin ozel bir takıntim yok desem yalan olur bridgestone a her zaman sempatim vardir herhalde f1 den dolayi ama bridgestone kullanmak nasip olmadi
    7- bmw ve audi ye karşı sempatim var ama hicbir zaman mercedese ısınınamadim
    9- SUV lara hicbir zaman karsi olmadim ama suvlara binipte insan azmanı gibi kullanan bayanlara karsiyim
    ozellikle her yer benim edasinda olan ve kaldirima park eden bayan suruculere
    10-araçta aradığım özellikler :performans-kalite-sorunsuzluk
    11-idealimdeki araçlar: E46 M3, audi A8 quattro,mazda rx8
    12-modifiyeye hicbir zaman karsi olmadim ama arabayi oyuncak haline getirenlere karsiyim.
    13-kus serisi arabalara ses sistemi koyup icine 5 kisi dolusup kollarini camlardan sarkitan agizlarindan hic sigara dusmeyen yuksek sesle muzik dinleyen ayılara karsiyim her zamanda karsi olacagim her gordugumde delirtiyorlar beni
    14-ticari araclari hız yapmak icin kullananlara karsiyim
    15-marka sempatizanlıgını yapanlara kıl oluyorum
    16-...daha cok var ama simdi aklıma gelenler bunlar

ohh beee rahatladimm

yaptigim max hiz:150 km sadece bir seferlik.bi daha asla denemem

su an ekonomik ozgurlugum elimde olmadigi icin babamin arabasini kullaniyorum ve babamın ayagimi yerden kessin yeter felsefesine sinir oluyorum.ama sonunda onuda kandirmayi basardim

su anki arabamiza sinir oluyorum az yakıyo ama yurumuyo 62 hp az geliyo yaklasik bin kiloya
    eger tam manasiyla babamı ikna edebilirsem yine bir skoda olacak herhalde 2004-2005 skoda octavia 1.6 8v+lpg

• 1) lpg ye karşıyım ekonomi isteyen dizel araba alır düşüncesindeyim.
    2) renault a aşırı derecede sempatim var citroen den tiksinirim.kuş serisinden ve içindekilerden nefret ederim.
    3) ufak tefek değişiklikler dışında modifiye itici geliyor.
    4) benim için güvenlik-performans ön plandadır.
    5) teriosa binip kendini hummerda sanan bayanları anlamıyorum
    6) param olduğu an saab9-3 yada 300c alırım
  • 1- Lpg taktırmam. Taktırana karışmam ancak yanımda duran Lpgli araba havaya uçarsa o zaman karışırım.
    2- Hayatımda hiç kullanmadığım arabalar hakkında yorum yapmam ve bu konuda önyargılı olanlara karşıyım
    3- Lastik olarak Continental ya da Michelin olabilir
    4- Modifiye olarak abartısız şık bir janta hayır demem fazlası kesinlikle çok itici oluyor.
    5- Arabada aradığım özellikler Konfor sürüş keyfi ve güvenlik
    6- Herkesin arabasına atıp tutan kendi arabasına laf söylenince sinirlenenlere karşıyım (Herkes her arabayı sevmeyebilir ama eleştiriler kırıcı değil de daha yapıcı olmalıdır.)
    7- Eski işimden dolayı Mercedes'e sempatim var.
    8- İdailimdeki yeni nesil araçlar ben alana kadar eskiyeceğinden pek idailimde araç olmaz ne zaman araç almaya karar veririm o zaman idailim olur
    9- Ferrari'ye binmeden ölmek istemem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.