Şimdi Ara

Otomobilinizin otoparkta falan çizildiği oldu mu hiç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela aracı parkettiniz , 2 saat sonra geldiniz çizik mizik var vs ?

Olduysa ne sıklıkla oldu? Ve ne yaptınız

• Park ederken arka çamurluğa davarın biri sürtmüş ertesi gün fark ettim tabi bulamadım kim hayır bi not yaz özür dile adam mı yiyoruz?
    Avm otoparkında yandaki araç kapıyı açarken boyayı kaldırmış kapıda bide o geldi başıma bu dünyada helallik istemediyse öbür dünyada sıra bana geçiyor galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha dün Lüleburgaz Kipa'nın hangar gibi otoparkında birisi arka kapının arkasına derince bir çizik bırakmayı becermiş. Hayır iki arabanın arasına bir araba sığacak kadar geniş park edilen yer, nasıl becerdin?

Neyse ki araba 19 yaşında da, pek umrumda olmuyor böyle şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Daha dün Lüleburgaz Kipa'nın hangar gibi otoparkında birisi arka kapının arkasına derince bir çizik bırakmayı becermiş. Hayır iki arabanın arasına bir araba sığacak kadar geniş park edilen yer, nasıl becerdin?

Neyse ki araba 19 yaşında da, pek umrumda olmuyor böyle şeyler.
    mesela audi tt mazda mx5 seviyesinde bir araç olsaydı. o çizik ne kadar zarar ettirirdi?
  • Aracım her yerde ve her yeri çizildi. Bundan sonra alacağım araba komple boyalı ya da komple boyaya ihtiyacı olacaktır.

Arabalar büyüyor otoparklara sığmıyor ve halen kapı açmasını bilmeyen insanlar var. Kapı taraflarındaki yerlerde boya kalkması var , ön arka tamponlar komple çizik hatta arka tampona okadar vurdular ki park sensörü çalışmıyor boyaları çatladı.

Çekici ön tamponumu ve farların tırnaklarını kırdı yaptırdı ama işçiliği beğenmedim. Ön camda 3-4 adet vurma izi var ve cam köşeden çatlak. Bunu park halindeki aracımın yanına gidince fark ediyorum. Arabamdan soğudum artık sevmiyorum.

Aracım da Alfa Romeo 159 Sportwagon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskı aracım leonum o kadar cok cızıldı kı artık umursamıyordum. Hıcbırı benım hatam degıldı ve hepsı otoparktayken oldu. Sıte ve ısyerı otoparkı, avm, ıspark ; hep duzgun yerlerde bıraktım aracımı. Genelde aracı yıkattıgım zaman goruyordum cızıklerı. Arka tamponda ıkı buyuk surtme, 3 kapıda bırden fazla cızık, kapı gocmesı... Kaput ve tavan bıle cızıldı. Buyuk cogunlugunu boya korumayla gecırdık ama gocen kapı boyanmak zorunda kaldı. Ve tum bunlar olurken bır ınsan evladı dahı ozur vs kagıdı bırakmadı. Allah onları bıldıgı gıbı yapsın

• İlk arabamı aldığım gün noterden çıktım aracı park ettim nişanlımla yemeğe gittik. Yaklaşık 1 saat sonra geri geldiğimde sol taraf boydan boya çizikti. İtin birisi anahtar takıp geçmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Bizim de komşuya olmuş buna benzer. Komşu sokağa park ederken gördüm aracın sağ tarafı komple çizik. Dedim abi noldu buraya. Nolmuş dedi geldi baktı. Bende yaklaşınca gördüm. Anahtarla her türlü küfürü yazmışlar arabaya. Gördüğüme utandım görmez olaydım. Ne insanlar var ya.

• Peki güzel bir araba alsak , üstü açık vs

Kıskançlıktan çizenler olur mu otoparkta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Peki güzel bir araba alsak , üstü açık vs

Kıskançlıktan çizenler olur mu otoparkta?
    Yaşadığın yere bağlı. İnsanlarla beraber yaşıyorsan birşey olmaz . Diğer türlü benim gibi 1 senede sıfır arabayı satıp eski araba almaya bakarsın.
  • benım taktık genelde arabayı cok yıkatmıyorum pıs bırakıyorum kı arabaya uyuzluguna gelıp bısı yapmasınlar, pis olunca kımse gelıp dokunmuyor bile :)
  • Çizmek artık standart birşey oldu,insan umursamıyor,yıllar önce motor kaputumu dahi 30 cm çapında derin şekilde çizdiler düşünün

Almanya'dan getirttiğim tam 3 set sibop kapaklarım ara ara hep çalındı.

Bir sabah bir baktım aracımın arka spoilerini sökmeye çalışmışlar,becerememiş ve kırıp bırakmışlar,daha neler neler.

Boyasız ve kozmetik hatası olmayan bir aracı fellik fellik arayanları bu yüzden anlayamayacağım,zira sen en azından geceleri evindesin,ancak o araç özel garajınız yoksa hep dışarıda ve tehlike altında.

Tanıdığım birisinin aracını tavan,kapılar,tampon dahil heryerini yer bırakmadan çizdiler,komple boyatmak zorunda kaldı.

Boyasız arar ve bulur çocuk gibi sevinip satın alırsın piyasa fiyatının 15.000 tl üstü bir para verirsin belki de bu yüzden; ancak dananın birisi gider tenha bir yerde çizer,sonra en başa dönersin,bu işler böyle arkadaşlar.

• Aracım genellikle site otoparkında ya da işyeri önündeki güvenlikli otoparkta. E onun dışında kapalı AVM otoparkına bırakıyoruzdur en fazla. Ona rağmen kapılarda boydan boya çizikten tut, kapı çarpmaları sonucu oluşan hafif mini göçükler vb. her türlü şey mevcut. İlk başlarda baya sorun yapıyordum, mini onarıma felan sokayım diye planlar yapıyordum ama şimdi saldım çayıra. Sonuçta aracın motor vb aksamında bişi olmasın, dış kozmetik o kadar da sorun değil.
  • Benim için arabanın yürüyeni önemlidir birde direklerde şase podyede oynama olmasın yeter. Onun haricinde arabada boyada olur değişende olur. Araba bu arkadaş durduğu gibi durmuyor ki :) sen me kadar dikkat etsende birşeyler olur. Bide ikinci el araba satarken adam çizik var diye burun kııvırıyor fiyat kırmaya çalışıyor bir kere denk geldim. Ulan madem çiziğe takıntılısın sen sıfır alacam 6 senelik arabada çizik olmucakta bende mi olacak ? Yürüsün gitsin ondan gelcek paradan ne hayır gelir

• küfür küfür küfür başka ne yapacaksın Tabi bu yaptığım not bırakılmamışsa

• Hiç başıma gelmedi gelsin de istemiyorum
  • Aracın başına geldiğimde sevimli bir kız çocuğu dirseğini araca dayamış çamurluğa yaslanmış elinde bir çakıl taşı kaputu karalıyordu. Hiç bir şey yapmadım duruyor öyle kız da araba da.
  • Benimde sol ön camurluga derin bir çizik atmış kendini bilmezin biri kasıtlı olarak. Allah'tan pastayla çıkacak türden

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Ülkede kanı bozuk çok insan var hocam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.