|
|

1 Mobil
|
|
|
|
Alan adama yazık değil mi hocam. Arabanın düzen tuttuğuna inandığım an satacğım satarken de diyeceğim bu araba böyle böyle diye.
|
|
Öncelikle geçmiş olsun.
15 gün aracı nasıl bıraktınız adamın dükkanda? Ben yıkamaya bırakınca ( çoğu zaman kendim yıkarım) aklım araçta kalıyor. |
|
servis bakımlı araba aldım ve servisle devam ediyorum. sanayi ile tek işim klima gazı bastırmak oldu. sanayi adamı katil eder
|
|
Umarım aynısı senin başına gelir, biri sana böyle araç iteler. Nasıl bir beyniniz, vicdanınız var. Para kolay mı kazanılıyor da milletin hakkına giriyorsunuz (düşünce yapın bok)
|
|
O ustaya sakın bir daha aracı teslim etme. Bataklığa girmişsin çık, durmaya devam edersen, batarsın. Net.
|
|
Hemen sana kilitlesin de o kilit hiç açılmasın inşallah
|
|
başına bu tür olaylar gelenler neden hep yeni üye olur ?
Katılım zamanı: 25 Temmuz 2019 Mesaj sayısı: 4 yada bu foruma üye olmak için mutlaka başınıza bir olay gelmesi mi gerekiyor ? kısaca konu sahibinin anlattıklarına inanmadım ,bir sürü mantık hatası var (bir arkadaşın daha bu durum dikkatini çekmiş) acaba insanları sanayiden uzaklaştırıp ,servislerin şefkatli kollarına yönlendirmek falan mı amaç ? bin defa söyledik her dükkan açan iyi usta değildir ,önce bir araştırma yapacaksınız gerçek ustalar kim ,ondan sonra arabanızı teslim edeceksiniz ben yıllardır gittiğim ,akraba gibi olduğum tamircinin yanında dahi dururum (mecburiyet olmadıkça) ,gençliğimde bir defa hata yaptım toyluğuma denk geldiği için ,sanayi esnafı kelek yapmıştı ama ondan sonra hep işimi saniyede yaptırdım ve büyük sorun yaşamadım |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 25 Temmuz 2019; 19:58:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmarnbeltlink -- 25 Temmuz 2019; 20:34:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|