Şimdi Ara

Oto direksiyon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sizce hangisi, sedef direksiyon kaplama mı yoksa deri kaplama mı ?

• Kesinlikle deri kaplama, ama kaliteli bir deri ve düzgün işçilikle. Kişisel fikrim sedef kaplamanın son derece kıro işi olduğu yönünde.
  • peki bilirsiniz 98 model polo direksiyonun orta göbek kısmı varya, direksiyon deri kaplanınca yani yuvarlar cember kısmı deri kaplanınca ortadakı dıreksıyon göbegi kaplanmıyo dimi sırıtma olurmu pekı göbek kısma kaplanmayınca onu merak edıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Kesinlikle deri kaplama, ama kaliteli bir deri ve düzgün işçilikle. Kişisel fikrim sedef kaplamanın son derece kıro işi olduğu yönünde.

Yok artık ama hop derim orada.
    Kıro işi ha?
  • Sedef kadar iğrenç, çirkin, dolmuşçu işi bir kaplama daha dünyaya gelmez. Öyle araba gördüğümde kapatırım ilanı. Zevkler tartışılmaz ama o direksiyon kaplamasını beğenen adam ben zevkliyim demesin arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deri direksiyon elin kaymamasını sağlıyor da sedef kaplama bir işe yarıyor mu?
    Kıro fln diyemem ama eski moda diyebiliriz.
  • Kesinlikle deri kaplama yaptır derim. 2013 yılı Ekim ayında ben yaptırdım deri kaplama ve çok da memnunum. Tam 5 saat sürdü, başında durup bekledim hatta arefe günüydü zaten. BMW ve Mercedes arabalar da kullanılan hakiki deridir. 170 lira verdim. Direksiyonu deri kaplatınca vitesi de gidip körük ve topuzu deri olarak değiştirdim Reno servisinde. Fotoğraf 2014 yılı Mart ayında çekilmiştir. Ve park halinde direksiyonu şu şekilde güneşten koruyorum. Folyo güneşliği cama koyup, eski bir tişörtüm ile direksiyonumu bir güzel sarıyorum.

Oto direksiyon hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 23 Temmuz 2014; 10:18:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +++

Kroluk ile ne alakası var??

Edit: Yakışmıyor demişler fakat aracım Mercedes. Fabrika çıkışı maun kaplı her yeri. Sadece direksiyon siyah. Bende takımı bozmayayım diye sedef kaplattırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçKutusundakiDelik -- 23 Temmuz 2014; 10:23:22 >
  • Sedef kaplama direksiyon olacağına hiç arabam olmasın daha iyi.
  • deri kaplama yaptir.

• ART Car'da deri kaplatın

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Kesinlikle deri kaplama yaptır derim. 2013 yılı Ekim ayında ben yaptırdım deri kaplama ve çok da memnunum. Tam 5 saat sürdü, başında durup bekledim hatta arefe günüydü zaten. BMW ve Mercedes arabalar da kullanılan hakiki deridir. 170 lira verdim. Direksiyonu deri kaplatınca vitesi de gidip körük ve topuzu deri olarak değiştirdim Reno servisinde. Fotoğraf 2014 yılı Mart ayında çekilmiştir. Ve park halinde direksiyonu şu şekilde güneşten koruyorum. Folyo güneşliği cama koyup, eski bir tişörtüm ile direksiyonumu bir güzel sarıyorum.

Oto direksiyon hakkında

O aynaya astığınız şey vudu büyüsü mü?

• Valla onu bana 10 yıl önce arabamı ilk aldığımda teyzem hediye etmişti. O gün bu gündür asılı durur. Hareket ettikçe ses çıkartır ve rahatsız da etmez beni. Kızılderelilere özgü bir şey olduğunu biliyorum, belki de yanlış biliyorum. Vanilya kokulu yaprak ve Erkin babanın 61 model beyaz Gibson gitarı asılıdır bir de..
  • Geçen bi ilan gördüm. Adam mazda rx8 in direksiyonunu sedef kaplatmış. Sedef kaplamalı bi ilan gördümmü direk kapatıyorum. Dediğiniz gibi kıro işi aynen. Ne o öyle kamyoncu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMIR55

arkadaslar sizce hangisi, sedef direksiyon kaplama mı yoksa deri kaplama mı ?

Tabii ki deri hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.