Şimdi Ara

Osmanlı Padişahlarının neden çok eşi vardı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://tr.wikipedia.org/wiki/Osmanl%C4%B1_padi%C5%9Fah_e%C5%9Fleri_listesi

bu ne arkadaş 15 ten fazla olan var bunlar 2 senede bir ayrılıp evleniyor mu yoksa 4 ten fazla mı eşleri oluyor..

1. abdülmecidin 27 eşi varmış görünce şok oldum bu ne böyle ya listede 31 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 14 Ocak 2017; 15:19:29 >

• _____________________________
  • Cunku padisah
  • ulan bu ne bide alayı yabancı nerdeyse özellikle en eski padişahlara doğru gidince hep bizans kızı falan alıp isim değiştirmişler ırkı bozuyolar bide vallaha osmanlıdan soğudum 5 dklık araştırma içinde 27 eş nedir
    Daha Fazla Göster
  • Abdulhamitin 27 esi olmus ama yine de 31. Olmaya engel olamamis

çoğu arap kırması zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • O çaglarda bir tek osmanlida yoktu ki. Osmanlida eş resmi olarak vardi diger imparatorluklarda ulkelerde gayri meşru olarak vardi.sevgili metres vb.

Suan ulkemizde ve dunyada farkli mi? Adam evli lakin bir suru metresi olan var.o zamanlarda normal karsilaniyordu bu zamanda ise normal karsilanmiyor.o zamanlarda sovalyeler senede 7 8 defa banyo yapardi simdi ise oyle birinin yanina bile yaklasmayiz. Vsvsvsvsvs vbvvbvbvbvbvb. Falan filan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cihanfsm

ulan bu ne bide alayı yabancı nerdeyse özellikle en eski padişahlara doğru gidince hep bizans kızı falan alıp isim değiştirmişler ırkı bozuyolar bide vallaha osmanlıdan soğudum 5 dklık araştırma içinde 27 eş nedir

Ukranyalı hatunu görsen sende istersin italyanda istersin hepsini istersin adam feth ediyor bakıyor hatunlar taş alıyor bir tane zaten güç kudret elinde kadında güç kudrete hayır diyemiyeceğine göre ayrıca feth etmeden aldıkları kaleler yerler oluyordu oranın kralı kızını padişah ile evlendirmek istiyorduk böylece hem kendi güçlü olacak hemde halkı mutlu olacak hemde kız mutlu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 14 Ocak 2017; 17:20:23 >

belki ilişkiye girmeden önce evleniyordur hepsiyle inançlarından dolayı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siyasi lider hepsini ask evliliği olacağını sanmıyorum
  • hem istediğini elde edebiliyor hemde islam çok eşlilige izin veriyor , sen padişah olsan sen 1 kadına bağlı kalırmısın ? yoksa rus , irlandalı , italyan gibi farklı tatları tatmakmı istersin.

• ülke bildiğin vivid international olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.