|
Bildirim
Osmangazi Köprüsünü kullanırmsınız ?
|
Hiç kullanmadım ama ödüyorum
![]() |
Yarın yine İzmir'den İstanbul'a gideceğim ve yine köprüyü kullanmayacağım. Körfezden devam.
Eski Türkiye'de vergilerle yaptıkları köprü 8-10 TL. Yeni muhteşem Türkiye'de vergiler peşkeş çekilerek yaptıkları köprü 117 TL. Bu tabloyu öven trol beyinler paha biçilemez. |
Orada hangi partiye oy verdin ?
Fransadaysan kesin Le Pen e vermişsindir 😀😀 Nasıl bir duygu elin ülkesinde sol parti , ülkende muhafazakar takılmak ? |
Orası neresi bilmiyorum ama klasik gurbetçisin belli. Gel kardeşim burda yaşa ozaman, asgarî ücret alıp bol bol geçersin. Yalnız dikkat et dönüşe paran yetmeyebilir
|
1 kere kullandım 117 lira ödedim, bi daha kullanmadım ama her ay düzenli olarak ödüyorum ne kadar ilginç değil mi?
Böyle devrin izzeti ikramını sevim |
Feribotcuyum ben çayımı da alır kafa dinlerim
|
Ziyaaaaa. Avrupada yaşamamış olsak inanıcaz.
|
Eskihisar'dan Topçular'a geçerken şurada bi' köprü yapılsa da geçsek derdim. Yapıldı yapılalı bir kere geçtim. Bi' daha da geçersem başkalarının dönemi olur inşaallah.
Ben her iki seçeneği de pek kullanmayıp Pendik ya da çoğunlukla Eskihisar'dan geçiyorum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 11 Haziran 2020; 19:39:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 11 Haziran 2020; 19:31:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 11 Haziran 2020; 21:37:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |