Şimdi Ara

Orta saha alınca işler düzelecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açıkçası şuanki kadroyla oynaması gerektiğinden çok daha düşük seviyede oynuyor takım. Bir orta saha ile takım ne kadar değişecek emin değilim. Farzedelim teknik bir orta saha aldık Fernandes gibi. Ben işlerin düzeleceğinden pek emin değilim. Aykut Hoca biraz oyun anlayışını değiştirse bence çok daha farklı bir takım olur Fenerbahçe. Tabi bunun üzerine orta saha transferi işin kaymağı olur



  • Aykut hoca kendi sistemini sisteme uymayacak oyuncular üzerine uygulamaya çalışıyor halbu ki oyuncuya göre sistem düzenlese..
    Orta saha transferi olur ve Aykut hoca bir sistem oturtursa işler düzelir.
  • Orta saha diye tutturuyor herkes kaliteli td isen elindekini kullanirsin.Zor değil alexi keser 4 3 3 oynatırsin oyunu rakip sahaya yıkıp yormaya çalışmak yerine topla daha efektif oynayan daha seri bi takım olarak oynatirsin.

    Ortada topuz topal Baroni yapsan bile oynar bu takım.Sanki 10 kişi çok gayret ediyormusta Baroni yatıyor sadece.Maça çıkaracağı kadroya karar veremeyen bir adamdan zevkli futbol beklenemez.Kisisel becerilerle futbol oynanmaz.Alex yillardir ordan burdan vurup gol atıyor attırıyor.Alex biraz formdan düştü takım dökülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hee orta saha olmadan veya eldekilerle 4-3-3 oynarsin sen.


    Evet, orta saha alinirsa bircok sorun bitecek. Ama tabii vasifsiz bi adam alinirsa yine cozum gelmez, kaliteli bi orta saha gerek.

    Alan daraltacak, Sow'u arkaya kacirttirabilecek, oyunu kurup pas istasyonu olusturabilecek, gerektiginde sorumluluk almaktan kacmayacak, onde basildiginda dahi oyunu tasiyabilecek bi adam lazim bize. Butu bunlarin yaninda karakteristik olarak da kaybetmeyi sevmemesi super olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvette bien sagda topuz ve ortada emre

    forvette kuyt sagda krasic ortada baroni

    hangisinde daha iyiydik?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun orta sahadan çok sitem sorunu
  • En azından şansızımı olucak orta saha alınırsa.Ama ben şahsen orta sahada alsakta pek başarılı olacağımızı düşünmüyorum aykut varken.
  • Aykut'taki potansiyel bir yere kadar, istersen Gerrard'ı al Baroni'yle oynatıp dk 70'te gol yeyince oyuna aldıktan sonra bir önemi yok. İlk 11 başlatsa bile bu tip iyi oyuncuları yönetebilecek bir adam değil Aykut, yani hayır. İşler düzelmeyecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfbekir

    forvette bien sagda topuz ve ortada emre

    forvette kuyt sagda krasic ortada baroni

    hangisinde daha iyiydik?

    Herşeyin cevabı burada.
  • maldonado deniz barış varken ş.ligi çey final oynamış takımız 20 milyonluk bi os gelse ne olacak çok mu şey değişecek sadece bir kaç eksiğini kapatacak aykut hocanın okadar emrenin yaptığı gibi.
  • Bu takımın eksiği orta sahadan önce kenar yönetimidir.İstersen İniesta, Gerrard ı getir orta shaya Aykut Kocaman varken bi cacıgın değişeceğini düşünmüyorum.
  • Orta sahanın göbeğindeki oyuncular kazma tamam ama sahada çalışılmış hiç bir şey yok arkadaş. Mahalle takımı gibi top oynuyoruz 2 metreye isabetli pas atamıyorlar,kim nerde durcağını bilmiyor 1 tane organize görüntü yok bunlar aylardır antremanda ne yapmış. Teknik direktör oyuncu değişikliğini maçtan önce karar veriyor lan düşünün saçmalığı, hep aynı adamlar girip çıkıyor maçın gidişatına göre o an karar verdiği hiç bir şey yok. Son 10 yılın en kötü yönetimini izliyoruz bu kadarda amatörlük olmaz ki. Feneri bitirdiler
  • Victor Moses'e ne dersiniz ? 7-9M arası alırız
  • Hiç ilgisi yok.
    Savunma dökülüyor şu anda. Caner-Egemen-Bekir-Orhan... Oyuna topu sokma 0, kenardan atağa katılma 0... GG ve Yobo gelince rahatlayacaktır ama şimdiki asıl neden bu. Rahatlatamıyorlar ön liberoları. Ayrıca bizim ön liberolarda çok seviyorlar bunların içine girmeyi 5li 6lı savunma gibi oluyor bazen. Arka taraf top kesmek dışında da iş yapsa şu haliyle takım daha iyi olacaktır.

    Asıl sorun ön liberonun olmaması değil dediğim gibi Anadolu takımı ayarında bu savunma hattı. Yoksa Selçuk-Baroni dün gelmediler bu takıma ve hatırlarsanız Emre'nin cezalı-sakat olduğu çok maç oldu ama hiç bu kadar kötü olmamıştı takım. Beğenmediğimiz Bilica bile bu dördünün toplamından daha iyi sokuyordu topu oyuna.

    GG-Yobo-Hasan Ali hatta Volkan. As 4 oyuncun yok hepsi de savunma hattında ve alternatifsiz isimler. Ve son olarak bence sistem artık değişmeli bunun da tek yolu Alex'in kulübeye gelmesi...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karayell

    Victor Moses'e ne dersiniz ? 7-9M arası alırız

    aldın diyelim takım çok iyi oynuyo onunla adam sakatlanınca nolucak peki
  • Aykut dan kimsenin birşey beklediği yok ki. Geçen sezonlarda kaç maçta "Helal olsun Aykut'a on numara değişiklik yaptı." "Tam zamanında oyuna müdahale etti. " "Bu rakibi bu taktik olmasa asla geçemezdik." "Adam oyunu okuyor abi." dedin. Sürekli Alex'in olmadık yerde nokta ara pası veya beklenmeyen anda uzaktan köşeye asan hırslı bir oyuncu veya gol yememek için kendini parçalayan Volkan devredeydi. 1 senelik kupa başarısıda 2.lik de aykutun eseri değil. Sadece oyuncu kalitesinin eseri.
    Bu senede çok gollü geçecek ama bunun aykutla ilgisi BENCE olmayacak. "Bakınız: Alex'in frikik gölü." Orta saha alınsın kalite artsın ki Aykut'a rağmen alınan adamın özel yeteneği ile birşeyler değişsin diye düşünüyorum ben.
  • Zamanında böyle bir başlık açmıştım diyip kaçıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.