Şimdi Ara

Orjinal mi ? Korsan mı ? [ANKET]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
6.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Orjinal mi ? Korsan mı ? [ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 12.7.2023)
Giriş
  • Oyun alacak olsanız gidip 50-100 tl verip orjinal mi alırsınız ?

Yoksa internetten bedavaya mı indirirsiniz ?

Niye orjinal ?
    Niye korsan ?
    Sadece oy kullanmayın Yorumda atın.

@LionHearted ın dediği gibi oyuna göre. Ama benim genellikle Korsan orjinal oyuna o kadar para vermek bence saçmalık. Ha battlefield 3 e verilir online oynamak için ama başka oyuna vermem şahsen.

EDİT:36,90 TL kartınızdan başarıyla tahsil edilmiştir! BATTLEFİELD 3
    aldım az önce online oynamak için başka oyunu orjinal alacağımı pek sanmıyorum artık değmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_P_A_R_R_O_W -- 24 Ekim 2012; 22:07:05 >

• Oyuna göre
  • Gavurlar para kazanmasın.
    hem de eline alamadığın sanal bi şeye para vermek içime oturuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LionHearted

Oyuna göre

• 3 adet orjinal oyunum oldu, cod 4 mw2 Crysis.

Ondan sonra full zorrent. Konsol da var oda full korsan netten indirme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

3 adet orjinal oyunum oldu, cod 4 mw2 Crysis.

Hocam crysis 2 benimde sadece diğer türlü saçmalık. Aylık 20.000 TL gelirim olsa yine korsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.Emre.E.

Gavurlar para kazanmasın.

Gavur dediklerin senin hayatının her yerinde sana para harcatıyor.Takıla takıla sadece oyuna mı takıldın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W

quote:

Hocam crysis 2 benimde sadece diğer türlü saçmalık. Aylık 20.000 TL gelirim olsa yine korsan.

Benim Crysis 1 di. Yeri ayrıdır. 2 den daha iyi bence.

• Türkçe dil desteği koymadıkları sürece korsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

Gavur dediklerin senin hayatının her yerinde sana para harcatıyor.Takıla takıla sadece oyuna mı takıldın

Evet sadece oyuna takılmıştım.diğer ihtiyaçlarımı mal gibi alıyodum durup napıyorum ben diye düşünmeden beni durdurduğun için teşekkürler dostum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

quote:

Evet sadece oyuna takılmıştım.diğer ihtiyaçlarımı mal gibi alıyodum durup napıyorum ben diye düşünmeden beni durdurduğun için teşekkürler dostum.

Bu ne alınganlık ne demogoji

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S_P_A_R_R_O_W

quote:

Benim Crysis 1 di. Yeri ayrıdır. 2 den daha iyi bence.

2 şehirde geçtiği için bi süre sonra sıkıyor. Ama 1 öyle değildi doğayla iç içe
    Crysis 3 de new yorkta geçecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Türkçe dil desteği koymadıkları sürece korsan.

Arkadaş noktayı koymuş, neden ben hikayeye tam adapte olamayacağım bir oyuna para vereyim. Benim dilime çeviri yapmak için 5 kuruş harcamadan benden oyunu orjinal almamı beklemesinler.
  • Donanıma o kadar para saydığımız yetmedi bir de oyuna mı para verecez. Gitsinler sayelerinde milyar dolar kazanan donanım üreticilerinden alsınlar paralarını. Korsana bilerek izin veriliyor çünkü korsan olmasa hepsi batar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Türkçe dil desteği koymadıkları sürece korsan.

Arkadaş noktayı koymuş, neden ben hikayeye tam adapte olamayacağım bir oyuna para vereyim. Benim dilime çeviri yapmak için 5 kuruş harcamadan benden oyunu orjinal almamı beklemesinler.

+1
  • quote:

İlla eline mi vermeleri lazim hocam o nasil bir fantezi dir hissedicem diyorsunuz yani oda guzelmis

• İşin açığı orijinal alabilecek kadar zengin olsaydım kesinlikle orijinal alırdım ancak o kadar zengin değilim ve mecburen korsan kullanmak zorunda kalıyorum ki korsana erişmek çok kolay. Bu da tüketicileri korsana yönlendiriyor.

Buradaki asıl problem bu sistemdeki kazanç modelinin eskimiş olması. Firmalar bu durumu analiz edip, yeni bir kazanç modeli geliştirmeli. Mesela, mobil oyunların çoğu bedava çünkü oyunu satıp para kazanmak yerine reklam ile işi götürmeye çalışıyorlar ya da 'buy coins' diyerek farklı bir kazanç modeline yönlendiriyorlar. Buna benzer bir şekilde değişim geçirmeliler.

Aynı şey müzik endüstrisi için geçerli. Eskiden kazanç modeli tamamen kaset satışına bağlıyken şu an ise konser ve televizyon programları gibi ekstralara yöneldiler. MÜYAP artık YouTube kanalı üzerinden para kazanıyor. Teknoloji birçok şeyi değiştirdi. Eski yöntemlerle yaşamaya çalışmak ölümü hızlı getirmekten başka bir şey değil. Bu nedenle yeni yöntem bulmalılar.

• Beleş
  • 14-15 orjinal oyun var mp olarak oynamak istediğim oyunları orj. alıyorum genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

İşin açığı orijinal alabilecek kadar zengin olsaydım kesinlikle orijinal alırdım ancak o kadar zengin değilim ve mecburen korsan kullanmak zorunda kalıyorum ki korsana erişmek çok kolay. Bu da tüketicileri korsana yönlendiriyor.

Buradaki asıl problem bu sistemdeki kazanç modelinin eskimiş olması. Firmalar bu durumu analiz edip, yeni bir kazanç modeli geliştirmeli. Mesela, mobil oyunların çoğu bedava çünkü oyunu satıp para kazanmak yerine reklam ile işi götürmeye çalışıyorlar ya da 'buy coins' diyerek farklı bir kazanç modeline yönlendiriyorlar. Buna benzer bir şekilde değişim geçirmeliler.

Aynı şey müzik endüstrisi için geçerli. Eskiden kazanç modeli tamamen kaset satışına bağlıyken şu an ise konser ve televizyon programları gibi ekstralara yöneldiler. MÜYAP artık YouTube kanalı üzerinden para kazanıyor. Teknoloji birçok şeyi değiştirdi. Eski yöntemlerle yaşamaya çalışmak ölümü hızlı getirmekten başka bir şey değil. Bu nedenle yeni yöntem bulmalılar.

Haklısınız hocam. Zengin olsam bile arşiv yapmaya kalksam çok para harcamam gerekir.
    Ama orjinal almak pek akıl kârı gelmiyor bana

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.