Şimdi Ara

Orjinal mi ? Korsan mı ? [ANKET] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
6.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Orjinal mi ? Korsan mı ? [ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 12.7.2023)
Giriş
  • Kesinlikle orijinal alırım. Siz gidip de aral gibi firmalardan alısanız 150-200 liraya o zaman o oyunlar 150-200 lira kalmaya devam eder. Gittigidiyor üzerinden raf fiyatı 150 lira olan oyunu max. 50 liraya alabiliyorsunuz mesela. Hem emek hırsızlığı yapmamış oluyorsunuz hem siz kafanız rahat sorunsuz oynuyorsunuz hem ucuza oynuyorsunuz. Türkçe dil desteğini oyunları almayarak değil alarak getirtebiliriz ancak. Birileri zengin değilim falan demiş. Bu iş senin hobin ise ayda bir iki ayda bir oynamak istediğin bir oyun için 30-50 lira vermek için zengin olmak gerekmiyor.
  • Durumum yok.Eğer ki para durumunda rahat olsam orjinal alırım.Ancak Türkiye de neye para vereceksin.Elektrik-su-doğalgaz 60 tl bir oyuna vericegime faturamı öderim.Malesef korsan oyunun çok olma nedeni bu.Ayrıca oyunlar dolar üzerinden damlara göre ucuz oluyor ancak bizde 1.80 olunca malesef dahada katlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi

Orjinal mi ? Korsan mı ?  [ANKET]

ekleme : her ay 80 tl internet ödüyorum indiririm arkadaş

İncide paylaşıyodun bu arşivi

• 50kadar orijinal oyunum var ama korsana oy verdim çünkü korsan oynadıklarım daha fazla. Çok kişilik olmayan oyunlara hayatımda hiç para vermedim ayrıca. Bu devirde tek kişilik anca skyrim tarzı oyunlar oynanır zaten. Ama onada fazladan verecek 50 60dolarım yok. Ayrıca 8 10saatlik oyun süreleri için 60dolar verecek lüksümde yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan alıpta bir oyunun Türkçe çıkmasını beklemek ne kadar geri kafılılıktır ? Siz korsan aldığınız için oyunlar zaten Türkçe çıkmıyor. Ayrıca herkes sizin gibi düşünse bu dünyada oyunları kim ne için yapacak ?
  • bakınız :
    Amerikalı : 50 $veriyor max payne 3 alıyor.
    Avrupalı : 45 € veriyor max payne 3 alıyor
    İngiliz : 35 £ veriyor max payne 3 alıyor.

Türk 200 TL veriyor max payne 3 alıyor.

Sonuç: Türkiye de orjinal diyen aklını peynir ekmekle yemiştir.
  • orjinal hatta demin euro truck simulator 2 aldım ,adamlar senelerce uğraştılar ve hakediyolarda emek hırsızlıgına giriyor öbür türlü diyecemde burda zaten bu konular hep dönüyor,korsan alan almaya devam ediyor malesef.özellikle cd key veya steam den oyun alınırsa öyle 100 lira felan olayıda hikaye oluyor bazen 5$ bile oluyor oyunlar fm2012 5-7$ gibi bi fiyata almıştım gg üzerinden alırsanız taksitte oluyor.
  • Keyiften mi korsan aliyorum param olursa tabiki orijinal alirim. Bu ararada orjinal degil orijinal :D

• quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

Yok crysis

ankette bunu aradım yoktu

• Bende oyunu na göre alıyorum mesala AC3 çıksın alacağım.
  • Türk oyunu olursa alırım. mesela mount blade crysis
  • PS3 exleri orjinal geri kalan her şey için korsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cait

50kadar orijinal oyunum var ama korsana oy verdim çünkü korsan oynadıklarım daha fazla. Çok kişilik olmayan oyunlara hayatımda hiç para vermedim ayrıca. Bu devirde tek kişilik anca skyrim tarzı oyunlar oynanır zaten. Ama onada fazladan verecek 50 60dolarım yok. Ayrıca 8 10saatlik oyun süreleri için 60dolar verecek lüksümde yok.

+1

• Orijinal almak neden saçmalıkmış? Babanın hayrına mı çıkarıyorlar oyunları? O credits kısmı var ya takmadan geçtiğiniz, oraya bir bakın kaç kişinin emeği var. Sonra Müslüman geçinirsiniz, paranız yok diye araba da çalıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLycry

quote:

Evet o zaman 190 tane falan vardı 10 tane daha ekledim ve hala indiriyorum

• Şu anda bitirdiğim oyunlar orjinal olsa büyük ihtimal milyoner olurdum.Sonuçta o oyunu koca şirketler yapıyor o kadar adam çalışıyor yaptığımız hırsızlık gibi bir şey ama bir oyuna 150 - 80 tl vermek akıl işi değil.Ucuz olsa örneğin activision'un bir oyununu 2-3 ay sonra ubisoft'un bir oyununu satın alırdım hiç değilse üreticiye katkıda bulunurdum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eLycry

quote:

Evet o zaman 190 tane falan vardı 10 tane daha ekledim ve hala indiriyorum

Ben sabredemiyorum o kadar beklemeyi 1 tl ye korsan alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: welmour

Kesinlikle orijinal alırım. Siz gidip de aral gibi firmalardan alısanız 150-200 liraya o zaman o oyunlar 150-200 lira kalmaya devam eder. Gittigidiyor üzerinden raf fiyatı 150 lira olan oyunu max. 50 liraya alabiliyorsunuz mesela. Hem emek hırsızlığı yapmamış oluyorsunuz hem siz kafanız rahat sorunsuz oynuyorsunuz hem ucuza oynuyorsunuz. Türkçe dil desteğini oyunları almayarak değil alarak getirtebiliriz ancak. Birileri zengin değilim falan demiş. Bu iş senin hobin ise ayda bir iki ayda bir oynamak istediğin bir oyun için 30-50 lira vermek için zengin olmak gerekmiyor.

gittigidiyor üzerinden aaa kalitesinde yeni çıkan oyunu 50liraya alarak oyunların rusça dil desteğiyle çıkmasına katkıda bulunuyosun ama türkçe değil :) ayrıca vergin rusyaya gidiyor türkiyeye değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 24 Ekim 2012; 17:47:29 >

• ps3 te orjinal çünkü online oynamayı seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: onurts

bakınız :
    Amerikalı : 50 $veriyor max payne 3 alıyor.
    Avrupalı : 45 € veriyor max payne 3 alıyor
    İngiliz : 35 £ veriyor max payne 3 alıyor.

Türk 200 TL veriyor max payne 3 alıyor.

Sonuç: Türkiye de orjinal diyen aklını peynir ekmekle yemiştir.

Pardon kim vermiş 200 tl Max Payne 3 e?
    Çıktıktan 1 ay sonra alan 50 tl den aldı max payne 3ü. Hatta geçen aylarda Max Payne 3 + L.A. Noire Complete 50 liraydı. Siz 50 lirada olsanız almassınız, 1000 lira olsa da. O yüzden boşa konuşmayın arkadaşım boş beleş laflar söylüyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.