Bildirim
Orjinal mi ? Korsan mı ? [ANKET] (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Orjinal mi ? Korsan mı ? [ANKET]
(En Son Oy Tarihi: 12.7.2023)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tüysüz Kedi
ekleme : her ay 80 tl internet ödüyorum indiririm arkadaş
devteli sömürdün devletiiiiii
-
Yaa şimdi bir oyuna 100lira para veripte beğenmeyince insana koyuyor. O yüzden PC için korsan kullanıyorum. -
Yok crysis -
KORSAN,ÇÜNKÜ BEN ENAYİ DEĞİLİM -
Ne zaman ki bir oyun orijinal olarak Türkçe çıkar, işte o zaman alırım
Adamlar bırak türkçeyi, türkçe altyazılı bile oyun çıkarmaya üşenirken ben gidipde bir oyuna 100lira asla vermem. -
cok onemli yazilimlar (windows, office, adobe gibi) disinda korsan kullanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde PS3 oyunlarına para veririm özellikle exc. lere gerisi zaten korsan -
quote:
Orijinalden alıntı: SworderDante
Ben daha öncede bahsetmiştim bu konudan.
Oyunlar 100tl - 200tl değil.Son aldığım oyuna örnek vermek gerekirse Borderlands 2 nin raf fiyatı 170TL dir ama ben 38tl ye aldım hiçbir kısıtlaması yok İngilizce ve her şekilde oynanabiliyor.BF3 , MW3 , ME3 , Portal , Portal 2 vb. vb. bunlar gibi birçok popüler oyunu ucuza alabilirsiniz eğer cidden orjinal kullanmak istiyorsanız.
"Param yok Korsan kullanıyorum" cümlesi tamamen salakçadır yada "Gavur para kazanmasın" demek aptalcadır o zaman sende gidip "Gavurun oyununu" oynama.
Aynısı herşey için geçerli.Şuanda %80 herkes Windowsunu ve kullandığı programları Korsan kullanıyor . Kimse yıllarca kullandığı Windowsuna 1 kuruş para vermiyor.
İnanmak zorunda değilsiniz Kullandığım şeylerin %99u orjinal , "Neden %1 i korsan" diyecek olursanız ama bu %1 içindekiler Telefonumdaki GBA emulatrü ve Pokemon oyunu , Mario gibi Orjinali istensede bulunmayacak şeyler şimdi gidip Pokemonu yapan firmaya pokemonu telefonumda oynuyorum desem adam sevinir bile hala oynanıyor diye aynısı Mario içinde geçerli zaten bunlar halka mal olduğu için kimse bunlardan fiyat sormaz.
Kullandığım programlar içinde geçerli hepsinin ücreti ödenmiş durumdadır veya ücretsiz versiyonlarını kullanırım.
Her oyuna para vermek zorunda değilsiniz ama her oyunu oynamakta zorunda değilsiniz En popüler oyunları oynamak size birşey kazandırmaz Ücretsiz olan birçok güzel oyun var . Diğer yaptığınız bir hata oyunların Offline modlarla sınırlı olup 10-15saat oynama süresi olduğunu düşünmeniz.40liraya alacağınız BF3 sizi aylarca başka oyun ihtiyacı getirmez yada 35-40TL ye alacağınız bir Borderlands 2 haftalarca hatta Aylarca sıkmadan arkadaşlarınızla eğlenmenizi sağlar.O kadar param yok demeyin 2ayda 1tane oyun alsanız çok rahat edersiniz Online modlar oyunların oynayıi sürelerini uzatır.
İndirimleri takip ederek çok güzel oyunları çok ucuza alabiliriniz GTA4 ü 1dolara almış biri olarak söylüyorum indirimler çok çok yararlı oluyor özelikle Steamın yaz satışı ve yıl başı indirimleri.
İnanmayan boş konuştuğumu ortalığı karıştırmaya çalıştığımı düşünen arkadaşlara şöyle bir resim atayım ama önceliğinde kısa bir açıklama yapayım.2adet Steam kullanıyorum biri arkadaşımın hesabı biri kendi hesabın ve 1 adet origin hesabım var onda pek oyun yok BF3 ve ME3 var oyüzden SSkoyma gereği duymuyorum.
Bu SS kendi hesabımındır sadece oynayacağım oyuna para veririm.Ayrıca burada Görünmeyen Diablo 3 , BF3 , ME3 gibi oyunlarada sahibim
Amacım artislik yapmak değil normal bir öğrencinin bile para birktirip oyun alabiliceğini göstermek.
Buda Calculator linki 204dolar yazıyor toplam ama maximum 100-150tl harcamışımdır bu hesaba
http://www.steamcalculator.com/id/SiradanOyuncu
arkadas burda aciklamis zaten.steam varken adamlar halen bir oyuna 150 200 verilir mi diyorlar yuh artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rus keyi akar .... -
Öncelikle korsan olarak indiririm bakarım nasıl diye, sonrasında beğendiysem oyunu alırım. Beğenmediysem silerim.
Bu arada, bundlelar 4-5 oyun birden veriyor ve 1 dolar dahi verebiliyorsunuz.(Bkz. Humble Bundle)
http://www.steamcalculator.com/id/weebasstr
Şurdaki 3-4 oyunu bundle dışında almışımdır gerisi hep bundledan. -
ps3 içinse orjinal bilgisayar ise korsan -
Türkiye de korsan Norveç te orjinal. -
Oyun korsan giysi vb orjinal -
oyununa göre, battlefield 3 gibi online oynanabilen oyunlar orjinal, call of duty gibi single oyunlar korsan -
-
ÇÜNKÜ FAKİRİZSaygılarımla -
Rus key korsana giriyomu -
oyuna para vercek kadar zengin değilim -
Oyununa göre değişir.. 5-10 saat single play oynayıp bitecekse o oyuna para vermem asla.. Ama online moduyla haftalarca hatta aylarca oynatacaksa o zaman 100 değil 200-300 lirada veririm o oyuna..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X