Şimdi Ara

Orduya katılıp şehit olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hayattan buktım artık.Yaş 27 10 senedir ağır psikolojik problemler çekiyorum,yaşamak istemiyorum.Hiç olmazsa ölürken vatana millete faydam olsun istiyorum.Askerliğimi doğuya falan aldırabilir miyim ?

Bu arada mühendisim askerliğimi sürekli erteledim.Hani yaş 27 niye askere gitmedin diye söyleyen olursa için söyledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehit olarak vatana millete faydalı olacağını mı düşünüyorsun? Mühendis olarak bir şeyler üreterek daha faydalı olacağının kanaatindeyim. Bir ölür bin diriliriz diyorsan senin bileceğin iş. 30 saniye dinleriz haberde seni, sonra survivor turabi topu potaya sokmuş mu? Al sana fayda. Neyse arkadaşım. Hayatta başarılar.

• Madem ölmek istiyorsun, öldür kendini. Artık kendin için hiçbir şey yapma.
    Madem faydalı olmak istiyorsun, bundan sonra sadece faydalı olmak için gece gündüz çalış. Ne yapman gerekiyorsa çalış, öğren ve yap.
  • Şehit olunca devlete yararın olmuş olmuyor. Devlete yararın olur iken can vermiş oluyorsun. Halbuki hayatta kalsan devlete daha yararlı olursun. Şehit olmak dini inançlara göre kişisel bir kazanç olabilir ancak devlet ve toplum için bir kazanç değil, bir kayıptır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerliğin umarım doğuya çıkar, sağ salim geri gelirsin askerden. Savaş psikolojisinin bu kadar basit bir şey olmadığını anlarsın. Hayatın ne kadar kıymetli olduğunu anlarsın. Her ne olursa olsun, intihar etmenin çözüm olmadığını anlarsın oralarda. Ben nelerle, bazı insanlar nelerle uğraşıyor diye kendini sorgular, aydınlanırsın. Umarım doğuya çıkar askerliğin kardeşim, şehit olman için değil, bazı şeyleri farkına varmanı sağlamak için istiyorum.
  • mrnick M kullanıcısına yanıt
    herkes iyi olacak değil sizin gibi kötüler var diye kötü örnekler var diye herkes kötü değil , bu vatanı düşünen kişiler de var onlar için feda ediyor. Ve bu dizileri izleyen kişilerde kötü değil bu hayatın parçası faydalı işte yaparsın eğlenirsinde.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 10 Ocak 2021; 10:6:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Polis olmak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adama bak ya hayattan bikmiş sehit olmak istiyorum diyor saka gibi

• Psikoloğa gitmek daha iyi olmaz mı?

• yaş 27 niye askere gitmedin
  • futbol başlıklarına gidip insanları sinirlendirmeye çalışmak sarmıyor mu artık ? puhahah iyi olmuş belliydi seninde yıkık oldugun
  • Hocam sen yaşamıyorsun Tad zevk almıyorsun git Allah için savaş vatan için savaş çocukları kurtar o zaman o his gelir yaşıyorum dersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğuda askerlik yapınca elde keleş cepheden cepheye teröristle çatışacağım kafasından çık önce. Saçma sapan dizi, filmleri gerçek sanmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdoğana mesaj yaz anında gönderir

zaten suriyede yine operasyon yapılacak
  • vatanı milelti boşver önce kendini kurtar kardeşim çık şu pskolojiden hayat ne dersen de güzel bukadar negatif yukleme kendine ha hergun polyanacılık oyna da demiyorum ama inan bir nefes ömre beden
    eminim başaracak potansiyelin var ama kendini boyle köreltme herkes illa faydalı olacak soyle olacak boyle olacaklara bakma ver coskuyu hayata az sa azla yetin coksa cokla mutlu ol bahaneleri uretip sıkıcı yapma hayatını kağıt bile toplasan takacaksın kullaklıgını geri donusum malzemelerini toplayıp hayatını surdureceksin(bu arada geri donusum malzemesini toplayanlara minnatarım) ama zor meslek ve pis bir iş oldugundan ornek verdim
  • güzel bir söz vardı
    vatan için ölmek zordur, vatan için yaşamak daha zordur
    buna benzer bir şeydi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.