Şimdi Ara

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle şerefsizler her yerde var biz sınırda görev yaparken bizim karakolda da böyle manyak bi üst devre vardı ruh hastasının tekiydi kimseyle anlaşamıyordu zaten herkes uzak duruyordu elemandan, zaten kendi mangasındaki elemanlarda şerefsizdi kolluyorlardı iti o yüzden kimse ses etmiyordu devrecilik vardı yani sen sesini çıkarsan seni hemen eziyorlardı kavga da etsen adam haklı çıkıyordu karakol komutanı olanlara göz yumuyor alt devreyi eziyor üst devreye karışmıyordu e malum rütbelilerde destek verince bu piçlere biz birşey diyemiyorduk.Velhasıl kelam bizim karakoldaki köpeklerden biri yavrulayınca yaklaşık dört beş yavrudan bir kaçını teskereciler alıp götürmek istedi ama ne olduysa son anda vazgeçmiş birisi ve nöbet dönüşü mercedes unimog ile nöbet değişimi yapılırken bu ufacık köpek yavrusuda bizimle tekrar karakola dönüyordu kamyon kasasında.Herneyse bir sonraki mevzide bu şerefsiz ruh hastası araca bindi ve köpeğe baktı cins cins sonra alın şu .... eniğini diye küfür ederek hayvana sertçe bir tekme atıp kamyondan aşşağı attı.Hayvan acı içinde kıvrandı sağ arka bacağı kırılmıştı ayağa kalkamıyordu yürüyemiyordu.Kimse bu şerefsize ne yapıyosun diyemedi malesef herkes sustu içten içe o. çocugu diye sövüyordu bizimkiler ama ozamanlar çömez olduğumuz için ses edemedik.Kaldı ki bu hayvana yapılan eziyet birde bizlere yapılan eziyetleri yaşadıklarımı anlatsam roman olur herhalde.

• Türk askeri üniformaasını giyince herkes mükemmel olacak diye bir şey yok insanlar bireysel olarak iyiler ve kötüler diye ayrılıyor ırkların da hiçbir etkisi olmuyor bir insan iyiyse iyidir kötüyse kötüdür kim olduğu nerden geldi hangi ırktan olduğunun hiçbir önemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

İlgili açıklama;

03.12.2017 günü yazılı ve görsel medyada yayınlanan “Erzincan Orduevi’nde bir askerin kediye işkence yaptığı” ile ilgili haberler üzerine Valiliğimizce gerekli inceleme yapılmıştır. Yapılan inceleme neticesinde olayın failinin Erzincan Muhabere Alayında zorunlu askerliğini yapmakta olan Muhabere Er T.H. olduğu tespit edilmiştir. İlgilinin terhisine üç gün kaldığı ve hafta sonu izninden 221 promil alkollü olarak döndüğü anlaşılmıştır. Kamuoyunda haklı bir infiale neden olan ve vicdanları yaralayan olayın faili hakkında gerekli adli ve idari süreç başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur

http://www.erzincan.gov.tr/tc-erzincan-valiligi-basin-aciklamasi-04122017

Hocam bu erse diğer askerler niye bir şey yapmıyor ilginç ?

• Hain pkklılar gebersin ama, ben de o eziyet eden kişiyi askerim saymam, şehit de saymam. Kimse kusura bakmasın. Başka bir cana keyfi için eziyet eden kişileri şehit sayabilenler durup bir düşünsün. Milliyetçi duygularınızı insani duyguların önüne geçirmeyin.

Unutmayın ki, kutsal olan herhangi bir millet değildir. Kutsal olan candır, yaşamdır.

• aerosoldreams kullanıcısına yanıt
    Zorunlu askerlikle memleketi korumaya böyle insanlar da geliyor işte

• hayvanlara iskence edenler genellikle iskence goren insanlar oluyo

adam gercekten ruh hastasimi yoksa askerde asiri baskidanmi boyle oldu bilmeicem ama zavalli bir kediye bu kadar iskenceyi bir insan nasil yapabilir ?
  • Ağzı var dili yok hayvana vurmak kolay mı lan oyle biri karsima ciksa da cenesini eline versem. Gecen kampuste biri kopege vurmustu da dalmistim soysuzun birine. Bunun da farki yok. Bir gun karsima cikarlar umarim.

• Tamam Türk askeri cesurdur, yiğittir, yeri geldiği zaman vatanı için canını vermekten çekinmez! Ama bu herkes için geçerli değil tabi ki, bunun gibi pislik şereften yoksun gram vicdan sahibi olmayan adi oluşumlar askere gidince adam olacak diye bir şey yok! Böyle adileri direk asmak lazım başka bir açıklaması izahatı yok yaptığı şeyin, Türk askeri ve türk insanı kimliğini de zedeliyor adi herif! Allahtan dilerim tez zamanda en büyük acıları çeksin hem burada hem orada!
  • ordu evini kapatmak için bahaneleri oldu,vurun bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 4 Aralık 2017; 10:1:8 >
  • Kuran'ın ayetlerini,kevserin önemini sorarak askere aldığın adamlardan hayır bekleme bu kadar oluyor zaten.Bunların ne askerlikle ne insanlıkla alakaları vardır.İmam hatip mezunlarını 3 soru sorarak askeriye mülakatından geçiren bir Türkiye var artık.İstersen IQ'un 220 olsun dinci değilsen biat etmiyorsan seninle işleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 4 Aralık 2017; 10:32:48 >
  • o ziplama acidan degil can cekismekten kaynakli.Kediler darbe - ezilme sonucu olmeden once ziplayarak can cekisir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: Samsara.

İnşallah aynısını annesine, kız kardeşine, bacısına da yaparlar

Yapmayın kardeşim bu kadar da olmaz şimdi sana şöyle söyleyeyim alınma ama senin üzerinden örnek verelim ya da vermeyeceğim yanlış anlama ihtimalin olur diye,

diyelim bir adam var ve bu adamın dayısı terörist olup öldürülüyor şimdi bu adamda mı terörist deyip öldürelim ne yapalım?? Seninki si de aynı hesaba geliyor bu kişi için demediğini bırakma bende sana katılırım ama x in günahı x te kalsın y z a b c lerin günahı yok.. Lütfen böyle dememeni öneririm..

Kedinin günahını söyler misin bana?

• Bu şerefsiz asker falan değildir. Pkk lı teröristlerden farkı yoktur. Kurşuna dizilmesi lazım.

• Türk askeri filan geç , yolda gördüğüm çakallardan farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yavaş arkadaşım. Gerekli ceza verilsin eyvallah ama o bir Türk askeri. Gereken ceza en ağır şekilde verilsin. Lakin teröristten yana da konuşmak abesle iştikal etmektir. Sinirliyiz evet ama teröristler tarafından gebertilsin diyecek kadar değil. Türk askeri gebermez Şehit olur. Geberen sadece pkklı hainlerdir.

Bu şahıs, "Türk askeri" unvanını hak edecek kadar şerefli değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkünSesi

quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yavaş arkadaşım. Gerekli ceza verilsin eyvallah ama o bir Türk askeri. Gereken ceza en ağır şekilde verilsin. Lakin teröristten yana da konuşmak abesle iştikal etmektir. Sinirliyiz evet ama teröristler tarafından gebertilsin diyecek kadar değil. Türk askeri gebermez Şehit olur. Geberen sadece pkklı hainlerdir.

Bu şahıs, "Türk askeri" unvanını hak edecek kadar şerefli değildir.

Askeriye altında o üniformayı giyiyorsa Türk askeridir. Haketedip haketmediğini tartışmıyoruz. Ha hakediyor mu kesinlikle hayır. Hayvan koruma yasası ciddi ele alınmalı. Bu adama en iyi ceza ödeyemeyeceği kadar bir ceza verip karşılığında 6 ay boyunca bir hayvan barınağında çalışması gösterilmeli. Görevini yerine getirmezse yada en ufak bir sıkıntı çıkarırsa 5 sene yatacaksın demeliler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu nasıl bir şerefsizliktir lan? Yavru kedi yerde kıvranıyor, zıplıyor. O an orda olan erkeklere bak! İzliyorlar! Yazık ulan, insanlık bitmiş. Bu p*ç'in ceza alacağını düşünmüyorum. Elazığlı arkadaşlar umarım gerekeni yaparlar
  • hayvan sevmeyen insanda sevmez.. bu adam muhakkak cinayet işler. kesinlikle cezasiz kalmamali

• quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Kahkaha atarak izledim

Buyur buradan yak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede bu tip insanlar çoğaldıkça harbi diyorum ülkemin insanlarına artık 5 kere dönüp bakar oldum abi bu zihniyeti anlamıyorum hap mı çekiyorlar yoksa başka bir şeyle mi kafa buluyorlar anlamıyorum ulan kedi bu nasıl zarar verecek sana ? Bir tanede bende var bakıyorum he ısırsada istemediğim bir şeyi yapsada eğitiyorum maaşallah köpek gibi anlıyor işaret ve beden dilinden ses tonundan anlıyor ve dediğim şeyleri anlayıp cevap veriyor.

Yanlış bir şey yaptığı zaman kızarsam yada üzülürsem geliyor ayaklarıma kıvrılıyor koltuğa çıkıp bana kafa veriyor (kafasını kafama dokunduruyor)

Yani bu tip bir hayvandan ne bekliyorsunuz ? Bu hayvanlardan ne zarar gördünüz ?

Yazık günah arkadaş yani el insaf bu şerefsizliğe göz yumanlarda şerefsizdir.

Bu arada bu işkence eden adamın er olduğu ortaya çıktı diğer angutlarda mal mal bakıyor ulan sahip çıksanıza hayvana sizin yapacağınız askerlik bu kadar olur zaten ülkede düzgün adam kaldı mı ki böyle düzgün bir memleket bekleyelim ?

Allah belasını versin bu ülkeyi bu hale sokanların Allah belasını versin...

Askerin ilk görevi her zaman masumları korumaktır sivilleri korumaktır. Sen bir hayvana bu tip bir davranışı sergiliyorsan sen insan felan koruyamazsın hatta çeker vurursun senin gibi soysuzların soy ağacına tüküreyim forumda olmasak ne pis söverdim de sövemiyorum içimde kalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 4 Aralık 2017; 15:38:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.