Şimdi Ara

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım kediyi duvarın üzerinde ki demirlere vurup saplıyor, sonrasın da yere atıp tekmeliyor. Para cezası,işten atma vs bunlar ceza değil, hayvana hangi işkence uygulandıysa aynı acıyı yaşatacaksın. Üç metreden o duvarda ki demirin üzerine atıp ibreti alem için bırakacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Sanırım kediyi duvarın üzerinde ki demirlere vurup saplıyor, sonrasın da yere atıp tekmeliyor. Para cezası,işten atma vs bunlar ceza değil, hayvana hangi işkence uygulandıysa aynı acıyı yaşatacaksın. Üç metreden o duvarda ki demirin üzerine atıp ibreti alem için bırakacaksın.

Yok yok bunun gibileri alacaksın ısıtılmış demirler olur ya hani bu demir çok ısınınca sarı bir renge dönüyor o kor halinde bunun eline ayağına basacaksın sonra tekrar tekrar ısıtıp ısıtıp karnına basacaksın ellerini ayaklarını deleceksin.

Sonda çivili sopayla suratına karnına vuracan en sonunda yağlı kazığa oturtup elektrik verecen bunun gibi itler (pardon köpeklere hakaret oldu en iyisi ben buna soysuz çomar diyeyim) bunu hak ediyor...
  • Hürriyet kendi sayfasında olayı belirtmiş alkol almış birde şerefsiz.

http://www.hurriyet.com.tr/erzincan-orduevi-onunde-korkunc-goruntuler-yavru-kediye-akilalmaz-iskence-40666795
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Bu nasıl bir şerefsizliktir lan? Yavru kedi yerde kıvranıyor, zıplıyor. O an orda olan erkeklere bak! İzliyorlar! Yazık ulan, insanlık bitmiş. Bu p*ç'in ceza alacağını düşünmüyorum. Elazığlı arkadaşlar umarım gerekeni yaparlar

Soğan erkekleri. Nöbetleri de farklı değil. Git bir rapor falan al yalandan, gitme askere böyle nöbet tutacaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Kahkaha atarak izledim

Niye, sen ruh hastası mısın evladım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey yapanı sokakta görsem, döve döve ağır komaya sokardım.
  • Kediye yazik ama turkiye gibi topluca hayvan katledilen ulkelerdeki timsah gozyaslari sadece iki yuzluluk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda izleyenlere ne demeli ? Rütbeliyse rütbeli umrumda olmazdı onu oracıkta vururdum isterse başbakan olsun bir hayvana bunu yapabilen yaratık benim gözümde en büyük düşmandır gram içim yanmazdı. Vuracaksın bu yaşamayı haketmeyen bir varlık. Bide alkolluydum demiş biz hiç mi içip içip dozunu kaçırmadık ? O kafayla sokaktaki köpeğe sarıldık, en çok öptük köpeği. Sarhoş insanda ayık insan da bunu yapmaz yapamaz.
  • zorunlu askerlikte alkolü sigarayı geçtim, otmu içmeyen, uyuşturumu kullanmayan, ne ararsan var ve sırf bu devrecilik denen saçmalık yüzünden askeriyede bile biat var, kimse kimseyi şikayet etmiyor, kanun dışı şeyler dönüyor içten içe (zararlı alışkanlıklar)

ben yaptığım zamanlarda polisler mecburi hizmet olarak yapıyordu, çıktım ortaya polisim lan ben sivilde bulur ananızı ağlatırım dedim, de birliğe biraz huzur gelmişti ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Hayır normal bir insanım ve komik geldi

Yok, normal bir insana komik gelecek bir şey yok ortada. Bir suçsuz günahsız canlı can çekişerek ölüyor. 2 ayaklı organizma ona işkence ederek öldürüyor. Bundan gülünecek bir şey yok. Ruhsal sorunların var demek ki.
  • Topuklu ayakkabıyla kedi öldüren kadın geldi aklıma...

Ruhi Çenet videolarında da geçiyordu.

• Yazık hayvan yerde nasıl can çekişiyordu o gariban kedi ne yaptı sana ulan vicdansız herif. Bir de yerde tekmeliyor kapıyı açarken de başka bir asker yol verip yardım ediyor bu nasıl bir şerefsizliktir. Nişanlısından ayrıldığı için yapmışmış seni de nişanlını da ****

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Orijinalden alıntı: Samsara.

İnşallah aynısını annesine, kız kardeşine, bacısına da yaparlar

Yapmayın kardeşim bu kadar da olmaz şimdi sana şöyle söyleyeyim alınma ama senin üzerinden örnek verelim ya da vermeyeceğim yanlış anlama ihtimalin olur diye,

diyelim bir adam var ve bu adamın dayısı terörist olup öldürülüyor şimdi bu adamda mı terörist deyip öldürelim ne yapalım?? Seninki si de aynı hesaba geliyor bu kişi için demediğini bırakma bende sana katılırım ama x in günahı x te kalsın y z a b c lerin günahı yok.. Lütfen böyle dememeni öneririm..

Kedinin günahını söyler misin bana?

Anlatamadım galiba kediyi öldüren varlığa ne yaparsan yap ne dersen de ama bu varlığın anasının babasının bacisinin suçu ne demek istedim??

• Bu olay benim karşımda olsa, o kediyi kurtarmak için bu adamı dövsem, ağzına sıçsam suçlu bulunurum değil mi? Asker ya. Başım ağrıdı sinirden.
    Lan her şeyi geçtim orada durup izliyolar. Kimse demiyo mu yazık lan o da canlı diye. Gördüğüm bazı polisler hayvanları elleri ile besliyo yazık lan yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 4 Aralık 2017; 18:8:4 >
  • Boş milliyetçilik edebiyatı yapmayın.Böyle hamasetlere karnımız tok burada asıl mesele bu şahsın masum bir kediye barbarca davranması.
  • Caddeye dusseydinde o araba sana bi koysaydi huurrrrrr evladiiiiii

• Kedi yaşıyordur inşallah.internette araştırdım ama elle tutulur bir bilgi bulamadım. Sadece ekşi sözlükte kedinin yaşadığı ile bir yorum gördüm.bu konuda bilgisi olan var mı acaba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Samsara.

İnşallah aynısını annesine, kız kardeşine, bacısına da yaparlar

Yapmayın kardeşim bu kadar da olmaz şimdi sana şöyle söyleyeyim alınma ama senin üzerinden örnek verelim ya da vermeyeceğim yanlış anlama ihtimalin olur diye,

diyelim bir adam var ve bu adamın dayısı terörist olup öldürülüyor şimdi bu adamda mı terörist deyip öldürelim ne yapalım?? Seninki si de aynı hesaba geliyor bu kişi için demediğini bırakma bende sana katılırım ama x in günahı x te kalsın y z a b c lerin günahı yok.. Lütfen böyle dememeni öneririm..

Kedinin günahını söyler misin bana?

Anlatamadım galiba kediyi öldüren varlığa ne yaparsan yap ne dersen de ama bu varlığın anasının babasının bacisinin suçu ne demek istedim??

Suçları terbiye etmemeleri. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu öğretmemeleri.

• Serbest bırakıldı, adalet ne kadar güzel bir şey ya. (!)

http://www.mynet.com/haber/guncel/kediye-iskence-yapan-asker-icin-flas-karar-3535043-1
  • tecavüz edeni içeri atmıyorlar kediyi öldürmeye kalkanımı atacaklar sizde alemsiniz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.