Şimdi Ara

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    burada romantizm kasan cahil arkadaş sana sesleniyorum. bu duyarını 15 temmuz'ın yıl dönümünde afişlerle Türk askerini aşağıladıklarında bu hükümete niye göstermedin yancı?

http://www.turcav.org/cumhurbaskanliginin-15-temmuz-afisler-gorucuye-cikti-130815
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinadangelencerez

Ben senin "ama o bir Türk askeri." lafina tutuldum dostum.Teroristler tarafindan gebertilsin diyenlere tepki koydugun icin degil.Oyle diyenler de ayri manyak.

Fakat asker olan adam bunu yapmaz.Yani hem musluman olup hem kilisede ibadet etmek gibi bisi, tezat.Buna o uniformayi veren sistemin icine edeyim.Hadi uniformayi verdin cezasini da ver.

Bu adami salivererek toplum uzerinde infial yaratirsin.Azicik ofke kontrolu olmayanin da pkk gebertsin diyecek kadar gozu doner.Burada problemin basina gitmek gerek.

Eyvallah. TSK tarafından en üst dereceden cezalandırıldığı ve askerliği uzatıldığı söyleniyor. Oradaki komutanlarda boş değildir duymuşlardır mevzuyu. Hayvan sevgisini bu müptezele işleyeceklerdir illaki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin tehlikeli kısmı bu tip canlılara bir de silah veriyorlar. Yapan şahıs ruh hastası belli, yine böyle elinde silahla gözü dönse etrafındaki herkesi öldürür.

Kediciğe içim parçalandı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi ölmüş arkadaşlar videoyu çeken kız tweet atmış

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Henüz askere gitmemiş arkadaşların bu tip insanların da var olduğunu bilmemesini normal karşılıyorum. Askerde tuvaletin nasıl kullanılacağını bilmeyen, askerlik çağına gelene kadar köyde hayvan otlatıp bilmem kaç kardeşinin içinden sağ çıkmış olan ve o zamana kadar hiç bu tip bir ortamda bulunmayan insanların da var olduğunu belirtmek isterim. Bu tip bir insanı kışlada zaptetmek çok zordur. Psikolojik olarak çok zorlanır ve dahi dayanamayıp canına bile kastedebilir. Bu yüzden komutanlar askeri kendi haline pek bırakmaz. Sürekli bir iş verirler ki bedeni yorulsun, başkasıyla uğraşmasın.

Şiddete meyilli ve gerçekten akli melekeleri yoksun bir ton genç vardır kışlada. Askerlik yapmış kardeşlerim ne demek istediğimi anlamışlardır. Komutanlar, yıllarını o insanların arasında geçirdikleri için bu durumu artık kanıksarlar ama dışarıdan gelen bizler olaya daha tarafsız bakabiliriz.

Hiç unutmam, Bizi toplayıp tuvaletin nasıl kullanılacağını, deliğin ne işe yaradığını anlatmışlardı. Sorduğumuzda ise bunları anlatmazsak, delik ne işe yarıyor diye soranlar oluyor demişti komutan.

Bu çocukların bu hale gelmesinde bence asıl suçlu toplum. O er, kediye bunu yapıyor ve içerisindeki öfkeyi nasıl açığa çıkardığına bir bakın. Karşına o an başka biri gelse ve bu insan olsa, ona da aynı davranacaktı ama çevredekiler müdahale etmekte biraz geri duruyorlar. Belli ki psikolojik açıdan sorunlu biri,kimse başına dert almak istemiyor. Ama nasıl bir yaşamdan geliyor, bunu bilmiyoruz, nasıl bir baskı ve şiddet gördü de öfkesi bu denli büyüdü araştırmak lazım.

Sonuca göre yargılarsak o eri asmak lazım. Ama aslolan, bu sonucun nedenlerini ortadan kaldırmaktır. Bu konuda toplum bilimciler, sivil toplum örgütleri harekete geçmeli ve kışlalarda yaşanan psikolojik durumun bir haritasını çıkarmalı. Çıkan sonuca göre de gerekli önlemler alınmalı.

Yalnız bahsettiğin kişiler genel olarak köyden gelenler değil. Köyden gelenler genel olarak çalışkan tipler oluyor. İmkanların kısıtlı olduğu köylerden gelenler bütün ağır işleri yapıyor. Tam tersine şehirden, varoşlardan gelenler sıkıntılı oluyor.

• Şafak doğan güneş olmak üzere ya..
    O yüzden dötü başı dağıtıyorlar anasını satayım.
    Üzülerek söylüyorum ama büyük ihtimal o bu camış uzun dönemdir..
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Ya işte üzerinde bomba vardı o yüzden sürüklediler. Peki cesedi helikopterden şehrin ortasına atılanlara ne diyeceksin? Onlarda da mı bomba şüphesi vardı? Siz varya siz Allah'a nasıl hesap vereceksiniz? Evin içine dalıp 2 çocuğu ezen zırhlıya ne diyeceksin? Onlar da mı bomba taşıyordu? Bombalanan camide ölen çocuklara? Ölmeyenlerin de yine yakılmasına? Verecek çok hesabınız var sizin. Ya tankın altında ezilen 98 yaşındaki nineye ne diyeceksin ey polis evladı? O da mı bomba taşıyordu? Unutuldu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Aynısını size nasip etsin yaradan.
  • Arkadaş herkes orduya küfür etmeye hakaret etmeye başlamış.

Bakın TSK'ya hedef alınacak her yorumu bundan sonra şikkayet edeceğim Adminlere bildireceğim olay şahısla alakalı TSK ile alakası yok ki zaten orada komutan olsa görse bunları fitil fitil eder götlerine g3 sokardı.

Diğer erlere gelince onlarda bu suça tanıklık edip biz bişi yapmadık modunda geziyorlar onlarında yapacakları Askerlik bu kadar zaten.

İnsan eğitimsiz olunca duyarsızda oluyor aslında bunların suçu bunlarda değil eğitim sisteminde biz insanları düzgünce eğitemiyoruz eğitsek bunlar olmaz bunun gibi göt verenler meydana çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberMachine

Arkadaş herkes orduya küfür etmeye hakaret etmeye başlamış.

Bakın TSK'ya hedef alınacak her yorumu bundan sonra şikkayet edeceğim Adminlere bildireceğim olay şahısla alakalı TSK ile alakası yok ki zaten orada komutan olsa görse bunları fitil fitil eder götlerine g3 sokardı.

Diğer erlere gelince onlarda bu suça tanıklık edip biz bişi yapmadık modunda geziyorlar onlarında yapacakları Askerlik bu kadar zaten.

İnsan eğitimsiz olunca duyarsızda oluyor aslında bunların suçu bunlarda değil eğitim sisteminde biz insanları düzgünce eğitemiyoruz eğitsek bunlar olmaz bunun gibi göt verenler meydana çıkmaz.

tehdit etme milleti isteyen istediğini söyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Her insan istediğini söyleyebilir fakat orduya küfür etmek hakaret etmek kimin haddine ?

Ordunun tamamı düzgün insanlardan oluşmasa bile sonuçta ordunun içinde bu vatana hizmet edenlerde var ve burada oturup rahat rahat klavye başına geçiyorsanız bu onlar sayesindedir.

Sonuçta bizi elin Amerikalısının 'Marines' yada rangerları korumuyor Türk askeri koruyor.

Fakat her yerde böyle çürükler çıkabilir biz ceza alması için çabalamalıyız. Orduya küfür hakaret etmek kimsenin hakkı değildir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Her insan istediğini söyleyebilir fakat orduya küfür etmek hakaret etmek kimin haddine ?

Ordunun tamamı düzgün insanlardan oluşmasa bile sonuçta ordunun içinde bu vatana hizmet edenlerde var ve burada oturup rahat rahat klavye başına geçiyorsanız bu onlar sayesindedir.

Sonuçta bizi elin Amerikalısının 'Marines' yada rangerları korumuyor Türk askeri koruyor.

Fakat her yerde böyle çürükler çıkabilir biz ceza alması için çabalamalıyız. Orduya küfür hakaret etmek kimsenin hakkı değildir.

haklısın kardeşim orduya küfür edenlerin bende .........

• quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yavaş arkadaşım. Gerekli ceza verilsin eyvallah ama o bir Türk askeri. Gereken ceza en ağır şekilde verilsin. Lakin teröristten yana da konuşmak abesle iştikal etmektir. Sinirliyiz evet ama teröristler tarafından gebertilsin diyecek kadar değil. Türk askeri gebermez Şehit olur. Geberen sadece pkklı hainlerdir.

Edit : Zahmet edip alıntılayıp hala yok asker değil yok şehit değil gibi abuk subuk konuşanlar neyin kafasındalar anlamıyorum. Onu üzerindeki üniforma TÜRK askeri yapar. İyi yada kötü. Sanki ben adamı savunmuşum gibi bir algı var. Önce okuduğunuzu idrak etmeye çalışın. Ben o yorumu "teröristler tarafından gebertilsin" yorumu üzerine yaptım. Sapla samanı karıştırmayın. En az sizin kadar canım yandı o kediye. En az sizin kadar hayvan severim bende. Adama ne söylerseniz söyleyin umurumda değil ki hakediyor zaten lakin ünvanına mertebesine laf etmeyin. Bu ne sizin ne de benim haddime.

Mantiga bak :D hayvan oldursun, bi kula canice kiysin ama iyi kotu turk askeri olsun?

Kardes size nerelerde, neler ogretiyolar ya?

Hayvanlar allahin sessiz kullaridir, agizlari var dilleri yok

Sen su vermezsen olur ama kendisi su isteyemez

O hayvana bunu yapan birak turku, askeri; en basta insan olamaz

Gelip burda bos yapip 3 5 comardan like almaya calismayin

• belki ruh hastasıdır, tedavi görmesi gerekiyodur falan. Ya da görüyordur bile ama ilaçlarını almıyordur vs. Aklı yerinde olan birisi yapmaz öyle bişey zaten. Kedicikler adamdır!
  • Asker değil kim olursa olsun, bu derece insanlığını yitirmiş biri cezasız kalmamalı... Zavallı hayvan, neden şiddet gördüğünü bile bilmiyor. Bir günahsız hayvana bunları yapan, emri altındaki erlere neler yapmaz.

• iddia ettiğin diğer şeyler hakkında hiçbir bilgim yok ama öyle olduğunu düşünmüyorum.eğer senin dediğin gibi haksız yere bir insan zulme uğradıysa,öldürüldüyse onu yapanların(ister polis olsun ister asker ister sivil vatandaş) Allah bin belasını versin ama senin dediğin gibi değilse,onlar suçluysa ya da polis kazayla bir şey yaptıysa,öldürülenler teröristse Allah senin belanı versin.

polis çocuğu olsam da faşist,ırkçı bir insan değilim.en yakın arkadaşlarım güneydoğulu.güneydoğuya gittiğim,gezdiğim kadar başka hiçbir yere gitmedim.hayatta bize en büyük iyiliklerinden birini Diyarbakırlı bir abimiz yaptı.onun yaptığını inan ki hemşehrimiz bile yapmazdı.

polisin de askerin de içinde şerefsiz çok insan var.bu yıl karakola birkaç kez işim düştü.adli olay yüzünden.%100 haklı olmama rağmen,polis çocuğu olmama rağmen adamlar nerdeyse beni suçlu gösterip başlarından def etmeye çalıştı.polis çocuğu olsam da polisleri ölümüne sevdiğim düşünülemez.çoğu çıkarcı insanlardır.

bunları niye yazdım biliyor musun.beni itham ettiğin şeylerle uzaktan yakından ilgim yok.ben devletçi değil milletçi bir insanım.seçilmiş,atanmış insanları kutsamam.aksine onları çok eleştiririm.onları eleştirmezsek ülkemiz düzelmez.sayısız memuru,durumu bimer'den şikayet ettim.önce millet sonra devlettir.bizim vergilerimizle maaş alanları asla kutsamam.onlar bizim hizmetkarımız.umarım anlamışsındır. eğer bir devlet görevlisi masum bir insanın kılına zarar verdiyse Allah onu kahretsin daha ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

burada romantizm kasan cahil arkadaş sana sesleniyorum. bu duyarını 15 temmuz'ın yıl dönümünde afişlerle Türk askerini aşağıladıklarında bu hükümete niye göstermedin yancı?

http://www.turcav.org/cumhurbaskanliginin-15-temmuz-afisler-gorucuye-cikti-130815

Göstermediğimi nereden biliyorsun? Beni ne zamandır tanıyorsun? Kaç mesajımı takip ettin? Foruma üyeliğim giriş zamanlarımı biliyor musun?

En büyük cezayı almasını istediğimi söyledim zaten. En büyük cezada askerlikten atılması ve hapis cezası olur, fakat hala bir asker. Romantizm falan kastığım yok burda.

Kimi neyi cahillikle suçluyorsun? Bu adama terörist tarafından gebertilirsin diyen var bu forumda? Bu mu hayvan severlik? Hayvan seven insanı da sever, dünyadaki en büyük suçu işledi bir can aldı, ama kana kan dişe diş istersen senin hayvan severliğini sorgularım bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thusmaa -- 6 Aralık 2017; 18:19:20 >

• Şunu keşke aslan kafesine yada kaplan bakkıyım aynısını yapabilicek mi? Hep böyle savunmasıza işkence yapan kaba kuvvet gösteren savaşta ciddi durumda zotluklara karşı dik duramayanlardır. Yazık ! Bu herif giydiği üniformayı lekeliyor.

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    En iyi ceza bu olur, kısasa kısas, atacaksın kafese ne yaparsa yapsın orda, minicik kediye büyüklük taslayıp öldürmeyi biliyor şerefsiz.
  • junis kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum ki hala bunu c4leyip pkk kampina yollayacan yada ucaktan oraya atacan bom.

• O kadar basit olmamalı, o kedi orada aldığı darbeler yüzünden dengesini kaybetti zıplayıp kaçamadı bile resmen işkence etti hayvana şerefsiz, atacaksın aslanın kaplanın kafesine yaptığı muamele gibi vahşice muamele görsün.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.