Şimdi Ara

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güya adamı hayvana gösterdiği şiddetten dolayı eleştiriyorsunuz ama hayalleriniz adamın yaptığı kadar vahşi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • junis kullanıcısına yanıt
    Bununla yakar top oynarlar o kaplanlar

• AsterixOburix A kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayin ama muebbet mi yesin ? Oradada yedi gun yirmi dort saat yemegi var buna yemek bile fazla insan olmayani yok edecen.

Bunlara idam gelmeli.

Teroristleri idam gelmeli sen kimsin ki bu cani almaya bu hakki kendinde buluyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 6 Aralık 2017; 20:9:48 >
  • Adama ceza verilmeli. Ama müebbet falan gerçekçi değil. Çok iyi bilmemekle birlikte insan öldürmenin cezasının en az 12 yıl olduğu ülkede yaşıyoruz.

Cok fena bir para cezasi verilirsede bu sefer bu it hirsizlik yapar sorun orada.

Bunlari cok saglam dovmek lazim.

Agazi yuzu dagilana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 6 Aralık 2017; 20:19:27 >
    Ne eleştirmesi kardeşim eleştirelecek bir boyutta mı bu herifin yaptığı, eleştirmekle yetinilecek bir durum mu bu, resmen masum zararsız bir canlıya kasten işkence ederek öldürdü, ne insalığa sığacak bir davranış nede vicdana. Hangi ceza senin vicdanını rahatlatabilir? Hayallerimiz vahşi falan değil, kısasa kısas, minicik kediyi öldürmeyi biliyorsa aslanların kaplanların arasına atılması da bir o kadar adildir benim için.
  • Askerliğimi sürgün yerinde yapmıştım. Sizlere şunu söyleyeyim; rütbeli ya da rütbesiz, öyle kişiler var ki ve öyle şeyler yaşanıyor ki, anlatsam üç gün yemek yiyemszsiniz!

Hastanelerde rehabilitasyon görmesi gereken kritik hâldeki insanlar karargâhlara dolduruluyor. Ondan sonra da ceremesini diğer düzgün erler çekiyor.

Bu ülkede son 10 yılda yaşanan bâzı mevzularda TSK toplumdan yeterli desteği göremiyorsa, askere gidip de binbir saçmalığı yaşayıp canı yanan insanların haklı dargınlığı yüzündendir.

• Zorunlu askerlik kaldirilmali

• Hukukumuzdaki karşılığı nedir bu eylemin? Bilen aydınlatabilir mi ?

Tepkilere bir de hukukumuzdaki karşılığına göre bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: fasson

Malum marka derken markada ne var

http://www.diken.com.tr/yasar-holdingin-evetci-patronu-en-yuksek-hayir-karsiyakadan-sponsorlugu-gozden-gecirmek-gerek/

Büyük holdinglerden hayır diyecek bir kurum var mi cesaret edebilir mi.

• bu şerefsizi acı çekmeden öldürmek en büyük hatadır. can çekişini izleye izleye sürünerek ölmesi gerekiyor. asker olarak yüceltmeye çalışan maluklar size sesleniyorum her türk vakti gelince bi şekilde askerliğe gidiyor asker demek günahsız vatansevdalısı demek değil çoğu mecbur olduğu bedelli ödeyecek durumları olmadığı için bu bok çukuruna 12-6 gitmek zorunda kalıyor
  • Kardesim yazlıkta karşı sitede oturan yaratık gece av tüfeğiyle 2 kedi 1 köpek vurmuş dediler kimse şikayet etmedi ben şikayet ettim polise geldiler adam polise ben vurdum diyor tutuklayın burdayım hadi tutuklayın diyor polis hiç bir şey yapmadı

Karakola gelin savcılığa gidin v.s adalet yok yazıklar olsun. Bütün kanalları aradım fotolarını bile attım gelip çekim bile yapmadılar. Şimdi ben burada ne yazayım kardeşim.

• Türk askerinin adını bunlar kirletiyor işte.Boynunuza taktığınız künyenin,giydiğiniz üniformanın hakkını veremeyecekseniz asker olmayın be

• İzlerken deliye döndüm benim mahallemde bir sürü yavru kedi var ne zaman görsem kucağıma alıp severim bu şirin hayvanlara nasıl bunları yapar.

Ne kadar sorunu sıkıntısı olursa olsun insan bunalıma girdi diye hiçbir canlıya zarar veremez.

Ulan acayip sinir oldum bunun adresini bulun gidip tekme tokat dalıcam o derece sinirlendim sorgusuz sualsiz direk dalıcaksın kediye yaptıklarının aynısını yapıcan o zaman anlıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 6 Aralık 2017; 22:22:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Malum marka derken markada ne var

http://www.diken.com.tr/yasar-holdingin-evetci-patronu-en-yuksek-hayir-karsiyakadan-sponsorlugu-gozden-gecirmek-gerek/

Büyük holdinglerden hayır diyecek bir kurum var mi cesaret edebilir mi.

Önemli olan kendisinin ne dediği değil. Başkalarının ne dediğine saygı göstermemesi. Aradaki farkı anlamalısın.

• Allah'ın laneti üzerine olsun. Masum,savunmasız bir canlıya bunu yaşattığı için umarım acıların en büyüğünü yaşar bu mahluk.
  • bu olaya verilecek en güzel tepki sokaktan 1 2 kedi alıp hayatlarını kurtarmaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: madrush x

quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yavaş arkadaşım. Gerekli ceza verilsin eyvallah ama o bir Türk askeri. Gereken ceza en ağır şekilde verilsin. Lakin teröristten yana da konuşmak abesle iştikal etmektir. Sinirliyiz evet ama teröristler tarafından gebertilsin diyecek kadar değil. Türk askeri gebermez Şehit olur. Geberen sadece pkklı hainlerdir.

Edit : Zahmet edip alıntılayıp hala yok asker değil yok şehit değil gibi abuk subuk konuşanlar neyin kafasındalar anlamıyorum. Onu üzerindeki üniforma TÜRK askeri yapar. İyi yada kötü. Sanki ben adamı savunmuşum gibi bir algı var. Önce okuduğunuzu idrak etmeye çalışın. Ben o yorumu "teröristler tarafından gebertilsin" yorumu üzerine yaptım. Sapla samanı karıştırmayın. En az sizin kadar canım yandı o kediye. En az sizin kadar hayvan severim bende. Adama ne söylerseniz söyleyin umurumda değil ki hakediyor zaten lakin ünvanına mertebesine laf etmeyin. Bu ne sizin ne de benim haddime.

Mantiga bak :D hayvan oldursun, bi kula canice kiysin ama iyi kotu turk askeri olsun?

Kardes size nerelerde, neler ogretiyolar ya?

Hayvanlar allahin sessiz kullaridir, agizlari var dilleri yok

Sen su vermezsen olur ama kendisi su isteyemez

O hayvana bunu yapan birak turku, askeri; en basta insan olamaz

Gelip burda bos yapip 3 5 comardan like almaya calismayin

La he he hadi gidin istediğiniz gibi sövün sayın. Kime ne anlatıyorum ki 15 kişi alıntı yapmış 15'ine de aynı şeyi yazmama rağmen okuma özürlü arkadaşlar okuduklarını idrak edemiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• piyanist2014 P kullanıcısına yanıt
    Anlatamazsın birader, buradaki ergenlerin aklında bir polyanna tablosu var. O nizamiyenin kapısından bir girsinler de göreyim ben onları..

Görmek gezmek ayrı şey er olmak ayrı şey..

Bu arada askeriye nizamiyesinde gerçekleşti diye TSK'ya sövmeye gerek yok, dışarıda da bir sürü sivil böyle canice şeyler yapıyor, kediye köpeğe yapılan ilk değil bu..

Hatırlayın kadının bir gecenin köründe yavruları tekmeleyip ezdi, sakat kediyi köpek sahibi tekmeleyip öldürdü, itin teki kedisini bıçakladı, barınaklarda neler dönüyor vs vs...

Ülkede buhran var, ben buradan yazıyorum, olay sadece okumak, okumamak, iş, güç, askerlik değil!! Adalet yok, para birimimiz yerin dibine girdi, kabile devleti gibiyiz reis aşağı reis yukarı

hayat pahalılığı, evlilik, barınma, menkul gayrimenkul sahibi olma vs vs hepsi iyice zorlaştı.. Bu devirde bazı açılardan cahil kalmak mümkün değil sokakta herkes birbirini görüyor, gelir dengesizliği

aldı başını gitti. Ülkede güzel şeylerin olacağı umudunu veren bir tablo yok hep karanlık!! İnsanda gelecek kaygısı oluyor!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.