Şimdi Ara

Ordu Evinde Kediye İşkence Eden Asker [4. EDİT GELDİ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
13.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de gittim o yüzden öyle yazdım. Nerede kıç büyütmüş tembel birey varsa orada toplanmış. Herkes kral kimse iş yapmak istemiyor.

Böyle ülke tabi batar. Bu memlekette face'de 1000 tane arkadaşın olacağına elini taşın altına koymaktan çekinmeyen 10 tane arkadaşın olsun kralsın.

Reziller ülkesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

asker üniformasını zorunlu olarak giymiş bu alçağı teröristler inşallah liğme liğme eder.burda kuru milliyetçilik yapıp tribünlere oynama.Şırnak/Cizre sınırında 12 ay nöbet tuttum.bana bunlarla gelme

Hala ismi geçen adamı kişisel olarak savunduğumu sanıyorsunuz ya cidden problemleriniz var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol öldüğünde şehit olur bu kansız şerefsiz.
  • apple34 A kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeB tadeS

quote:

asker üniformasını zorunlu olarak giymiş bu alçağı teröristler inşallah liğme liğme eder.burda kuru milliyetçilik yapıp tribünlere oynama.Şırnak/Cizre sınırında 12 ay nöbet tuttum.bana bunlarla gelme

Hala ismi geçen adamı kişisel olarak savunduğumu sanıyorsunuz ya cidden problemleriniz var.

Adama sen Türk askeri sıfatını layık görüyorsun sonra kişisel değil diyorsun bence sen yazdığını bir daha oku. Sadece asker olduğu için cezasını çeksin isteyen mi var? Kendin sıfat verip kendin savunuyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

quote:

quote:

Adama sen Türk askeri sıfatını layık görüyorsun sonra kişisel değil diyorsun bence sen yazdığını bir daha oku. Sadece asker olduğu için cezasını çeksin isteyen mi var? Kendin sıfat verip kendin savunuyorsun...

Tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bana ne içmeseydi. hapiste çürümeli
  • Cezasını HALK VERMELİ ! Atın sokağa öldüresiye dövdükten sonra benzin atıp yakalım
  • RadioheadTR kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmada insanlar adalet arıyor adalet sistemi düzgün çalışsa kimse bu kadar tepki gostermez tecavuz eden sokakta eli kicinda geziyorsa insanlar tabi isyan eder linc etmek ister.

Sorun burada bunu anlamak istemiyorsunuz sonra insanlar neden boyle o zaman herkes birbirine tecavuz etsin kimse ses cikarmasin dediginize gore ?

Nede olsa saliyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah ceza alırda diğer vijdansızlara ornek bi ceza alır
  • Vicdansız. Böyle birine asker değil insan bile denilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: qrznBot

quote:

Orijinalden alıntı: Thusmaa

Sıkıntısı olduğu belli de kedinin ne suçu var, hiç mi için sızlamadı?

Bir de yok teröristler tarafından gebertilir falan sallamışsınız, abartmayalım isterseniz H.A.Y.I.R.D.I.R yani?
    Yaptığı yanlış, en ağır cezayı alması gerekir ama adaplı olun az. Sizin arkanızı kolluyor ruh hastası yada değil.

Yok karşıma çıksın bütün kemiklerini kırarım diye boş konuşanlar da olmuş, adamın adresine kadar herşeyi var git kırsana biladerim?

Arkamızı mı kolluyor? Hayırdır nedir? Boş milliyetçilik yapma. Adresi falan da yok ortada bu arada. O kadar aradık bulamadık. Paylaştıkları fotoğraflardaki insanlar bu adam mı o bile belli değil. Geçenlerde Beyoğlu'nda kediyi öldüren bir döl israfı daha vardı onu da bulamadık ne yazık ki. Merak etme karşımıza çıkınca o kemikleri kırmakla da kalmayacağız. Bu arada benim sorunum TSK içerisinde böyle tiplerin olması belirteyim. Asker sıfatını hak eden biri değil bu insan. Hemen üst yorumda arkadaş paylaşmış zaten resimleri. Bir onlara, Mehmetçiklere bak bir bu ban yemek istemediğim için aklımdan geçen kelimeler ile tanımlayamadığım insana bak yine içim acıdı.

Sorun askeriyede olması mı?

Şahsen ben böyle birini hiçbir yerde görmek istemezdim. Özellikle Baba ocağı dediğimiz yerde böyle bir şeyin olması daha fazla koyuyor tabii.

Şimdi çıkar bir de derki alkollüydüm. Ulan o daha büyük suç, o kadar silaha erişimin var alkol almaman gerek.

Bir hiç için kediyi öldüren adam, niye ters baktın diye birini vurur. Değil mi?

İlla hayvan dövmek istiyorsan git bir tane peluş ayı al onu döv. Ne diyebilirim ki yani ne diyebilirim.

Bu arada apartmanda hayvan besleyen ve hayvan severim diye geçinenlere de bir iki çift lafım var.

Komşu köpeğin havlıyor diye geliyor ve o da senin hiç hayvan sevgin yok mu diyor. Ulan el içi kadar dairede nereye köpek besleyeceksin. Hayvanın bir derdi olmasa zaten havlamaz. Demek ki iyi bakamıyorsun hayvana, asıl hayvanları sevmeyen sensin. Kendi bencilliğin ile hayvana işkence çektiriyorsun.

Lütfen apartman dairelerinde köpek beslemeyin. İlla köpek sevmek istiyorsanız barınaklardaki bir hayvanın yardımcısı olun. Burada sokaklar cins köpeklerle dolu. Yavruyken bir hevesle alınmış büyüdüklerinde ise sokağa atılmış köpekler. Öldüğü güne kadar sahip çıkamayacağınız canlıyı yanınıza almayınız.

Hayvanseverlik şirin miniminnacık hayvanları seviyorum işte demekle olmuyor. Bu arada bir müşterimiz var ilk gittiğimde bayağı şaşırmıştım. Bir köpeği var. Köpeğin bir bacağı ve bir gözü yok. Diğer ayakları da pek sağlam değil. Yolda araba çarpmış galiba. O da mümkün mertebe tedavi ettirip bakmaya başlamış.

İşte o hayvan severim diye geçinenler bir zahmet böyle hayvanlara baksınlar.

Hakkın var. Ama bence askerim diyen birinin her canlıya saygısı olması gerek. Her türlü asker olmasa dahi böyle bir insanın çevreye zararı var o da kesin ama o kadar yetkiye sahip olmak sorunu daha da büyütüyor. Sözde hayvansever tiplerle ben de her gün kavga ediyorum çocukları gelip benim beslediğim kedileri, köpekleri kovalayıp, bir şeyler fırlatıp, bazen tekme atıp rahatsız ediyor diye. Cane Corso sahiplenip daire içinde bakamazsın güzel örnek. Antalya'da bir kedimiz vardı başına darbe alan. Tam olarak sebebi belli değil araba mı çarptı yoksa biri mi vurdu? Yanımıza getirdik bakıyoruz. Tedavisi yaklaşık 3 hafta sürdü üzerinden 3 aya yakın zaman geçti şu an şeker gibi, çok tatlı Kimin yaptığını ya da neyin sebep olduğunu bulamadık. En kötü hissettiğim zamanlar görmediğim, bilmediğim olaylar oluyor. Kameralara yansımayan, acı çeken onlarca insan, hayvan. Suriyelileri ve Arapları benim kadar sevmeyen yoktur muhtemelen ama onların yapıp sokağa saldığı çocuklara ben bile yardım etmek için bir şeyler yapmaya çalışıyorsam vicdan sahibi olmak da zarar vermeye çalışmak da seçimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 5 Aralık 2017; 23:19:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Asıl MEHMETÇİK

Kediye inek sütü verilmeyeceğini bilmeyen MEHMETÇİKtir.

Ayrıca tercihini malum markadan yana yapmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 6 Aralık 2017; 0:6:51 >
  • Aşağılık herif soru şu ; bir insan nasıl küçücük bir kedi yavrusuna işkence yapabilecek duruma gelebilir? ne tür sosyal şartlar insanı insanlığından bu denli çıkartabilir. bu asker 25 yaşındaymış. büyük ihtimalle ya askerden kaçtı ya da askerde bir sürü kavgaya karışıp "itaatsizlik" falan yaparak uzattıkça uzattı askerliği. yine büyük ihtimalle ailevi durumları karmakarışık, ekonomik durumları berbat. madde bağımlısı veya alkol bağımlısı kesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: squhze

Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. İyisi, kötüsü tartışılır, hukukun kendisinin tartışılacağı gibi... Biri suç işlemişse, ki bu olay suç değil, kabahat sayılıyor, cezasını kanunun yazdığı kurumlar verir. Toplumsal lince dönüşen saldırılar, hukuka aykırıdır. Bunu yapan kişiler, kendini kediye zarar veren bu kişiden farklı görmesin. Siz de bir işkenceyi savunuyorsunuz. Askerler darbe girişiminin yaşandığı gece, sivil vatandaşlara ateş açtığında kimse böyle tepki vermedi. İşine geldiği zaman, tepki gösteren, bu memlekete en zararlı kişidir. Kimsenin ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Kendi yaptıklarınıza bakın...

Memleketi de o tip kişiler yönetiyor zaten. İşine geldiği gibi davrananlar ve onların temsilcileri. T.C. sözde hukuk devleti, özde ne kadar hukuk devleti olduğu tartışılır. Yani hukuk parayla güçle satın alınabilen bir şey. Masal anlatmaya gerek yok, çocuk yok zaten buralarda pek. Darbe girişiminde de yeterince büyük tepkiler vardı sanırım sen o sıra uyuyordun. Farkında olmak için uyumamak gerekir. Konuyu nerelerden nerelere getiriyorsunuz. Konu bir sadist mahlukun suçsuz günahsız bir canlıyı işkence ederek vahşice öldürmesi. Hayvan sevgisi ve vicdan yoksunları bunu anlayamaz. Sadistler, psikopatlar ve ruh hastaları ise bunu eğlenceli bulur.

Hayvanlara sebepsiz yere zarar vermenin, işkence etmenin, öldürmenin hapis cezası olmalıdır. Her şeyin değeri parayla ölçülemez, ölçülmemelidir. Gerçi hukukun satın alındığı halkı tipik Ortadoğu zihniyetinden oluşan bir yerde fazlasıyla hayal kuruyoruz ama işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Sokak hayvanlarından nefret ediyorum.

Biz de senin gibi insan müsveddelerinden nefret ediyoruz. N'apalım, seni o kediye yapıldığı gibi iç kanama geçirtecek, kaburga kemiklerin dahil birçok kemiğini kıracak ve komaya sokacak şekilde döve döve öldürelim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Aralık 2017; 18:48:8 >
  • Komutanla karıstırılması yanlış olmuş. Komutan adam hayvana zarar vermez boyle davrananları iyice benzetir agzini burnunu kırar . askeriyede doğa ve canlısı sevgisi asilanmaya calisilır gidin bakın her kısla agac içinde. Devriyedeyken astsubay ormanda artalın suzulusınu zevkle ızleyip bana gostermişti.her yer hanzo cahil comarla doldu Nufus artıs hızı kesinlikle durdurulmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Ne kadar kindarsınız. Sizin gibi tipleri görünce hep linç edilen zatı destekleyesim geliyor. Linç kültürü var sizde, diğer ortadoğu halkları gibi...

Ne yapalım olabilir mi diyelim? Link edilecek tabi ne yapılabilirdi söylede öğrenelim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jabba the Butt

Teröristler götünde roket patlatır inşallah

Yavaş arkadaşım. Gerekli ceza verilsin eyvallah ama o bir Türk askeri. Gereken ceza en ağır şekilde verilsin. Lakin teröristten yana da konuşmak abesle iştikal etmektir. Sinirliyiz evet ama teröristler tarafından gebertilsin diyecek kadar değil. Türk askeri gebermez Şehit olur. Geberen sadece pkklı hainlerdir.

Edit : Zahmet edip alıntılayıp hala yok asker değil yok şehit değil gibi abuk subuk konuşanlar neyin kafasındalar anlamıyorum. Onu üzerindeki üniforma TÜRK askeri yapar. İyi yada kötü. Sanki ben adamı savunmuşum gibi bir algı var. Önce okuduğunuzu idrak etmeye çalışın. Ben o yorumu "teröristler tarafından gebertilsin" yorumu üzerine yaptım. Sapla samanı karıştırmayın. En az sizin kadar canım yandı o kediye. En az sizin kadar hayvan severim bende. Adama ne söylerseniz söyleyin umurumda değil ki hakediyor zaten lakin ünvanına mertebesine laf etmeyin. Bu ne sizin ne de benim haddime.

Ne üniforması giyerse giysin... isterse cumhurbaşkanı olsun, en aşağılık pisliktir.

Askerlikle- milliyetle alakası yok olayın. Saçma sapan yerlere çekmeye çalışmayın.

• Asker diye olayı normalleştirmek de abes. Askerliği kaldıracak psikolojisi yoksa da gitsin deli raporu alsın.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.