Şimdi Ara

optik gözlük alacağım hangi marka tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet hangi marka tavsiye edersiniz, şuan Top-Ten marka kullanıyorum 3yıl oldu alalı ama pek memnun değilim, önerdiğiniz markalar nedir,
    not, güneş gözlüğü değil optik (numaralı gözlük)

En İyi Optik Gözlük Markaları: Kapsamlı Bir Kılavuz

Göz sağlığı için optik gözlükler vazgeçilmez bir aksesuardır ve doğru markayı seçmek, hem stil hem de işlevsellik açısından büyük önem taşır. Piyasada çok sayıda optik gözlük markası mevcutken, ihtiyaçlarına ve tercihlerine en uygun olanı seçmek zorlu bir görev olabilir.

En İyi Optik Gözlük Çerçeve Markaları:

• Ray-Ban: Zamansız ve ikonik tasarımlarıyla tanınan Ray-Ban, yüksek kaliteli gözlük çerçeveleriyle ünlüdür.
    • Oakley: Spor meraklıları ve maceracılar için tasarlanmış, dayanıklı ve hafif çerçeveler sunan Oakley, en iyi gözlük çerçevesi markaları arasında yer alır.
    • Prada: Lüks ve sofistike gözlük çerçeveleri arayanlar için Prada, şık ve göz alıcı tasarımlarıyla bilinir.

En İyi Numaralı Gözlük Markaları:

• Essilor: Yüksek kaliteli numaralı camlar ve yenilikçi lens teknolojileriyle tanınan Essilor, en iyi numaralı gözlük markaları arasındadır.
    • Transitions: Otomatik olarak kararan camları sayesinde güneş gözlüğü ihtiyacını ortadan kaldıran Transitions, pratik ve rahat numaralı gözlükler sunar.
    • Zeiss: Hassas optik teknolojisi ve üstün cam kalitesiyle öne çıkan Zeiss, net ve keskin görüş sağlayan numaralı gözlükler üretir.

En İyi Optik Çerçeve Markaları:

• Gucci: Moda dünyasının önde gelen isimlerinden Gucci, lüks ve göz alıcı gözlük çerçeveleriyle bilinir.
    • Tom Ford: Sofistike ve çağdaş tasarımlarıyla Tom Ford, en iyi optik çerçeve markaları arasında yer alır.
    • Maui Jim: Polarize camları ve güneş ışınlarından üstün korumasıyla Maui Jim, göz sağlığına önem verenler için mükemmel bir seçimdir.

Gözlük seçerken yüz şeklinizi, cilt tonunuzu ve kişisel stilinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. İhtiyaçlarınıza en uygun markayı belirlemek için farklı markaların gözlüklerini denemek ve bir göz doktoruna danışmak önerilir. Yukarıda belirtilen markalar, kalite, dayanıklılık ve stil açısından üstün seçenekler sunarak görme sağlığınızı korumak ve şık bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ray-Bon lar çok kaliteli tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Ray-Bon lar çok kaliteli tavsiye ederim.

--WE ARE THE BEST--
    ***GALATASARAY***
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

modellerini görebileceğim bi web sitesi var mı??
    almaya gitmeden bi göreyim

quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

Ray-Bon lar çok kaliteli tavsiye ederim.

Ray Ban
    En iyilerinden , ama en pahalısı.
    http://www.ray-ban.com/Welcome.html

Top Gun'da Tom Cruise abimiz ,Blues Brothers hey gidi hey...

• SAFILO
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çerçevede exess-safilo, camda zeiss iyidir

eskime belirtisi yok merette
  • beyler arkadasın babası gözlük toptancısı bu gözlükler aslında inanılmaz ucuza satılıyor komik yane ama dükkanlara girip pahalanıo.. 3. 4. el oluyo dükkanlar ve her elde fiyat 3-4 katlanıo acaip ya bi bilseniz inanılmaz da para var bu işte...

Bence cok para verme hatta izmirdeysen ben ayarlayım sana bende 2 tane cerceve var yedek alıom arkadastan valla :D

http://spaces.msn.com/sonererten/
  • Gözlüğü taktıktan sonra "Naber lan 4 göz heh heh" diyen insanıma alışabilecek misin?
  • hayatımda böyle marka çılgınlığı duymadım.... eskiden optik gözlük alınacağı zaman kendi yüzüne uyan bişeyler seçilirdi . yüzüne göre giden herhangi bir marka veya model.... ne alakası var ray-ban , top ten, lacoste, nereye kadar...

Ben şu anda DUNLOP kullanıyorum ama bu aralar değiştirip GUCCI alacağım, GUCCI nin yeni kreasyonu geldi Türkiye'ye, güneş gözlüğüne benzeyen bir şekli var. Mehmet Ali Erbil'in taktığı gözlüklerin tipinde, yani sapı kalın ve yanlardan ışık almıyor...

Güneş gözlüğü olarakda Adidas A-134 öneririm, ancak benim gibi spor yapıyorsan hoşuna gidecektir, ter engelleyici sistem ve gerektiğinde değişebilen sap kısmı ayrıca farklı renkte yedek camı ve kırılmazlık-çizilmezlik özellikleri var...

Ters durduğun, yamaç paraşütü ile atladığın hatta rafting yaptığın durumlarda bile gözünden düşmüyor... Türkiye fiyatı 350 YTL, ben 109 euro ya buldum, tavsiye ederim...

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)

• quote:

Orjinalden alıntı: proveza

hayatımda böyle marka çılgınlığı duymadım.... eskiden optik gözlük alınacağı zaman kendi yüzüne uyan bişeyler seçilirdi . yüzüne göre giden herhangi bir marka veya model.... ne alakası var ray-ban , top ten, lacoste, nereye kadar...

Bu marka çılgınlığı değil, ama her markanın farklı tarzda gözlükleri var...

Mesela önerdiğim GUCCI nin yeni kreasyonu başka hiçbir markada benzer biçimde yok, 50 metreden GUCCI olduğunu bilirsiniz. Üstelik üzerinde GUCCI diye de yazmıyor, sadece GUCCI arması mevcut yanda...

Adidas ın güneş gözlüğünde ise gözlük olmasının haricinde ek birsürü özellik var yazın ihtiyaç duyulan... Başka markalarda da var ama o markalarda fiyat 400 eurodan başlıyor...

� Beşiktaş JK � ÇARŞI
    Ey iman edenler Allah'ın size helal ettiği temiz şeyleri haram kılmayın, hududu da aşmayın. Doğrusu Allah, aşırı gidenleri sevmez. Allah'ın size verdiği rızıktan temiz ve helal olarak yiyin. İnandığınız Allah'dan sakının.Hazret-i Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.