Şimdi Ara

hangi model park sensörü alayım tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an aynalı ama kamerasız park sensoru takılı ve bozuldu.aldıgım yere gıttım aynı modelı satmıyorlar
    yanı alttakı takılı ve yıne bu olsun dersenız baska yerlere gıtmem gerekır

dıger secenek,sadece ses veren alttakı model

dıger secenek alttakı kameralı ayna model,kamera kenarlardan bukme ve mesafe kuculmesı bazen yanıltıyor cok sevemedım

dıger secenek bu klasık model

bu sonuncu olursa ya sol koseye takıcam yada ıc dıkız ayna ustune.hangısı olsun

• Xiomi mi nin bi dikiz aynası vardı yurtdışından onu getirtirdim ben şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Xiomi mi nin bi dikiz aynası vardı yurtdışından onu getirtirdim ben şahsen
    resim yok yani güzelmiş
  • sonuncusunu kullandım güzeldi. tavsiye ederim. dikiz aynası üzerine monte etmiştik
  • En sondaki iyi bendede ondan var bim veya a101den aldım. Yarın a101e gelecek 40 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sondaki iyi bendede ondan var bim veya a101den aldım. Yarın a101e gelecek 40 tl

• Hangi marka bilmiyorum fakat,sonuncusunu kullanıyorum,ekranını iç dikiz aynasının üstüne koydurdum,gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

Hangi marka bilmiyorum fakat,sonuncusunu kullanıyorum,ekranını iç dikiz aynasının üstüne koydurdum,gayet memnunum.
    iç dikiz ayna üstü olunca,yolda giderken aynadan arkayı izlerken.insanın gözüne ilişiyormu takıntı olmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

iç dikiz ayna üstü olunca,yolda giderken aynadan arkayı izlerken.insanın gözüne ilişiyormu takıntı olmasında
    Bu şekilde herhalde 500 km filan yapmışımdır en az,hiçbir ilişme,rahatsızlık vs olmadı.
  • sensor kablolarını sıyah kare kutu beye takarken sıralama onemlımı yanı en sol sensor en sol kısma takılcak
    soldan ıkıncı sensor.sıyah kutuya soldan ıkıye takılcak.bu sıralama onemlımı.ayrıca hangı sensor bır numara ıkı numara nasıl ayırt edılıyor
  • İyi günler bende bugün aracıma Bosch urf 7 park sensörünü taktırdım (Bosch car servisinde) yaklaşık 1850 tl ye mal oldu ama bence muhteşem kaliteli ve sade . Tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

resim yok yani güzelmiş

Alıntıları Göster
    Paşama hemen bi resim ekleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.